torsdagsbilder:

Såhär såg det ut innan igår på förmiddagen, inte så rent och kläder exakt överallt!

Såhär såg det ut på kvällen igår, mer rent, stilfullt och mkt mer ordning =D


uppdatering av 3dagar

Jag har inte bloggat på 3dagar nu men har haft fullt upp:
tisdag: åkte in till Hbg IKEA för att kolla på garderober med Simon hela dagen.
onsdag: vakna med bra humör, vi båda bestämde oss för att åka till IKEA och köpa garderoben vi hittade och lite smått och gott till den som galgar, lådor m.m och sen hela dagen från halv3 till halv11 på kvällen höll jag på och försökte fixa allt. Det var liksom meningen att vi skulle storstäda lägenheten hela dagen denna dag men så blev det inte, eller ja lite blev det. Typ som fixa garderoberna i hallen o göra om dom till handduk-och sängklädesförråd osv.
torsdag: nyår och vi började dagen med att diska, dammsuga, dammtorka, fixa Simons alla bank och telefonpapper iordning och allt annat vi skulle göra dagen innan.
Nu har jag putsat och filat naglarna och ska snart in i duschen och göra mig ren och osvettig! Ni skulle lukta ur mina armhålor nu! UFFH!

på min mammis födelsedag kom..

Imorse fick vi äntligen smset från Kim där han skrev att halv6 imorse blev han och Jenny äntligen föräldrar! 9dagars övertid men nu äntligen kom lille pågen! Stort grattis!

Grattis min moder på 29årsdagen!

ingen rubrik idag!

Jaha, nu sitter man och grubblar över vad man ska ha på sig ikväll när man ska fira Felicia?
Simon är redan och firar sin kompis Jens så funderar på att dra hem några friends t lägenheten och fixa och börja smått&gott där men vet inte hur det blir med den saken!

Försökte nätt&jämt hitta motivation till att åla mig när till gymmet, det tog ett tag men jag körde dit och gjorde ett svettigt pass iaf! Får väl se hur hårt det egentligen blev imrbitti när tränignsvärken smyger sig fram!
Uffh, ingen alls motivation till något idag!

Är det bara jag som inte är på REAn överallt?!


GRATTIS på 18-dagen Andreas!


7månader igår!


ensam hemma


är nog faktiskt, enligt mig, dom bästa barnfilmerna som gjorts!
Man skrattar så man vill kissa ner sig när skurkarna skadar sig så otroligt hårt, men man är väl en som glädjs av andras smärta?;)


Från mig till er; GOD JUL!



Firade julafton med pappa o den sida igårkväll! Vakna upp på julmorgonen idag med min älskling, fick ett så satans snyggt halsband (carriehalsban) där det står mitt namn på och även en kartong med skrubb, lotion, krämer osv från BodyShop! Själv fick Simon en Rögletröja med alla spelares autografer på! :)
Nu firar jag julafton med mamma o den sidan, mormor&Miske är här och även kantorn från M-Ljungbys kyrka som mamma bjöd hit för julmat! Inte ska man sitta ensam hemma på julafton liksom ?!
Hann även ut till Tomas på munkas kyrkogård och gav lite hemmagjord Snickers i en påse till han som julklapp!
God Jul!


dagen före Tomten kommer

gårdagen slutade såhär för mig:
Fick skita i att städa, fick sticka ner till banken,
hem till pappa och lämna pengarna, ner till LetsDrive för att se om jag hade pengar kvar på mitt kort, det hade jag inte, men jag vet att jag hade ungefär 200kr så tror dom tar av mig!
Fick låna pappas skåpbil för att skynda mig snabbt hem till mamma, städa snabbt som katten, duscha och sminka mig sedan bar det av till pappi igen då jag glömt att vi skulle på kalas hos min faster på kvällen! Rummet är fortfarande inte klarstädat..

IDAG däremot är jag uppe med tuppen,nästan. Ska snart moppa golvet och äta frukost sedan fixa iordning mig och sminka mig sedan ska jag hämta Simon så vi kan göra några ärenden sen ska jag&Simon fira julafton hemma hos pappa ikväll! Ska bli så mysigt så! Nej, nu kurrar magen! Måste gå upp nu!

det blir en sån där städdag!

Här ligger jag, nyvaken, svinig och lat. Hann inte blogga efter Ullared och den resan men soffan är nu hemkommen och vacker! Nu är det bara rummet kvar som ska städas och det kan behövas!


ida, oana och jag när vi firar Elisefis nere på Nicks! :D


Uddisvallis / Ullisredis!

Påklädd och snart blir det frukost! om 25min avgår skåpbilen till Uddevalla och sedan till Ullared (igen) eftersom jag lovade min bror att köra han dit för att handla julklappar men jag och Simon råkade glömma det och stack dit själva så kände mig lite dum!
Idag ska jag hämta min efterlängtade soffa! Mamma&pappa fattar inte och gillar självklart inte att jag ska ha en soffa från Uddevalla MEN jag känner inte för att betala 3000kr för en som jag kan få för 500(plus ca 300kr i bensin) så egentligen 700-800 beroende på bensinen men det är ändå billigare än en 3000krs soffa eller hur! HA!
Nej, magen kurrar!

grattis och välkommen till världen!

Har precis kommit hem från ett litet kalas för min farbror! Och imorse vid 11tiden fick min kusin en pojke som kommer heta Bastian eller Milo tror jag för det var de dom sa att dom funderade på,rätt så fräcka namn måste jag säga!!
Min familj är nog den mest konstigaste; pappa och min bror delar födelsedag, min farbror&hans exfru och deras dotters son som föddes idag delar födelsedag, min andra kusin och hans kompis delar födelsedag och sen har jag en andra kusin som delar födelsedag med sin morfar!
Fattar inte hur vi lyckas men billigare blir det nog med kalas samtidigt för flera personer! :P pahaha! Glömde jag säga att dom flesta är födda den 23 :P?

Nu snart ska jag hämta upp Elise&Sofie nere på torget sen ska vi sticka iväg hem till Emelie där det bjuds på mat, mys och julbak om jag inte hört fel? Ser fram emot denna kväll, bara det inte kommer mer snö för det orkar jag bara inte köra i!

Julig dag med juice till frukost!

Nu ligger jag i min säng med hårinpackning och funderar på en ansiktsmask också för att känna att jag har liv i mig! Har lite lätt huvudvärk men än är det inte så farligt men blir alltid mest bakis på kvällen men idag får vi väl se hur det går!
Gårdagens kväll började med att vi tog tåget till HBG som var försenat en massa och sedan satt vi och vänta på bussen en halvtimme till Linis! Som vi alla var (hungriga), och sååå förväntansfulla efter vad Lina hade lagat för mat så kom vi dit riktigt glada när vi såg all det goda hon hade lagat! Jag fick inte ens i mig efterätten! (bara drinkar:P) Vid elva tog vi bussen in till HBG igen för att ränna runder, hamnade först på Tapaz där vi fina flickor fick med oss nästan hela baren i våra snapsvisor! Efteråt hamnade jag på Shakespeare (?) av alla ställen..vänta,ska bara ta av inpackningen!..och sedan vet jag inte riktigt vad som hände eller var vi gick. Fastnade iaf på Knutan i väntan på att Simon skulle hämta mig vid 1, hade två blondiner bredvid mig och några utländska göteborgare som tydligen diggade M.Jackson men tyvärr hade han inte lika snygga moves ;) paha! Jag hette Jessika och visste inte var jag bodde men man öppnar väl sig inte upp för vem som helst? ;)

Nej, nu ska jag försöka känna mig levande, kanske köpa godis för sockersuget är på hög nivå och snart ska jag iväg på kalas i Väsby! TACK alla för igår! =) Hoppas att vi får lika trevligt ikväll hemma hos Emelie fast utan sprit!!

äntligen fredag, äntligen LOV

Goddag allehopa!
Sitter nu i sängen efter en lång dag med inget innehåll! Det enda man gjort är att möblerat om hela rummet hemma hos pappa och är väldigt nöjd med resultatet och tagit en liten snabb runda till HBG med Simon!  När jag var liten så möblerade jag om mitt rum där hemma varje dag, exakt varje dag hade jag något nytt i huvudet och vet inte riktigt vad som fick mig att göra det men det är iaf inte så i dagens tider! Min pappa bara skratta åt mig när han kom hem från jobbet och gick in på mitt rum. 
 Om två timmar ska jag befinna mig nere med min kära, underbara klass på stationen och bege oss hem till Linis som fyllde 18år i måndags så det ska firas! (Bilder från Elisefis firande kommer så småningom!) och sedan får vi hoppas på en bra utgång i HBG eller om alla drar in till Ängelholmis igen? Det får vi bara vänta och se.

Glömde säga att vi äntligen fick vårt efterlängtade lov idag! Och då klagar man väl inte på att inviga det med lite fest?


mitt rum ser lika roligt ut som Yes..


sjukt sugen på att omformulera mitt rum hos pappa men hur är frågan?!
Gillar inte ni heller när man ligger med huvudet mot dörröppningen? Alltså har dörren på samma väg som du har huvudet mot? Det kan iaf inte jag ha, jag måste ha dörröppningen mittemot sängen så att jag kan se den.


ska det vara såhär svårt?!

Nej, nu blir jag sur att jag aldrig lyckas göra en mysig och "cia"design så vet ni någon bra som ni vill tipsa som kan göra min design så SKRIK!

städa ska vara roligt !

Detta är vad jag gör just nu! Jag städar lite i lägenheten. Med BANG;och smutsen är väck!
Om en timme ungefär ska jag bege mig ner till Nicks med Thesse där vi ska fira Elise och mysa med klass m.m sen blir det att hämta min man som jobbat och slitit idag!
Måste komma ihåg att ta med svart linne imr! Måste komma ihåg att ta med svart linne imr! Eftersom min klass har dansuppvisning för alla FVare och jag har bara halva utstyrelsen! SMART CIA, SMART


so what ?!?!

 

Här kommer min mening om P!nk !

snälla, deprimerade, ledsna, sorgsna och tradiga P!nk!

kan du snälla för en gångs skull skriva bra och högljuda låtar någongång igen för jag varken pallar eller tar dina "ååh-det-e-så-synd-om-mig-för-att-jag-blev-dumpad-av-min-man-för-att-jag-var-otrogen"-låtar! (ryktet säger så jag går på det! och även om det inte stämmer så stämplar jag låtarna som det!!) Var tog den P!nk som skrev låtar om hur alla killar kan dra sig i röven som sårar en tjej, eller att livet är en helstooorbauta fest? Inte finns hon kvar inte! jag förstår inte hur dom flesta kan tycka om de låtar hon skriver om nu? Dom gör ju en sååååå deppig! Kan någon förklara för mig vad det är som är så bra med dessa låtar så kanske, bara kanske kan jag övertalas in i 2000-talets deprimerade samhälle?!



en chillidill dag idag

HejHejHEEEEEEEEJ !
Nu är jag precis hemkommen från skolan, varit chillidill idag med lekar på naturen och sedan tog jag hem Thesse&Amanda säkert i bilen för nu är ju faktiskt vägarna haliga! heter det så, haliga?
ÄÄÄNYway, thesse fick mig skiitsugen på att sola, raka benen, ansiktsmask osv. så tror att jag ska mejla mina lärare nu och fråga om dom fått in mina arbeten eftersom en viss lärare klaga på att han inte fått mitt ena arbete och det kan ju inte jag veta att det inte skickats fram? varför kommer han inte och frågar mig om det liksom? HALLÅ?! men sen ska jag ta hand om mig själv för det e så synd om mig! Nej det är det inte. bara jag som tradar! SNART LOOOOOOV!

LYFT DIG UR STOLEN

LYFT DIG UR STOLEN, LYFT DIG UR STOLEN, LYYYYFFT DIIG UURR STOOOLEEEN!!

Detta är jag just nu! Jag har varit ledig från skolan sen halv10 imorse men tror ni att jag har tagit steget att göra klart mina sista läxor för 2009? Nej! Så lat är jag! Det enda jag har gjort är att sitta och tråna och dregla över en ny bäddsoffa jag söker efter på IKEA som jag tänkte köpa när jag sålt min nuvarande för den är för stor och får inte plats här på rummet. Så är det någon som vill ha en som egentligen är dunderskön att sova i (sover mer där än min egna säng faktiskt!) men den är lite för lång så vill ni ha den är den er för 200kr!

kakfat=SKITBRA SMYCKESKRIN

HEJHEJHEJHEJ
nu är jag hemma igen! Har haft en lugn och skön dag i skolan idag! Nu när körkortet är ur vägen har jag massamassa tid över till annat! Som att tillexempel umgås med Malin idag! Vi åkte till Väla och hon handlade lite av sina julklappar. Känner mig så otroligt pank! Har en burk här hemma med pengar i som jag nu gjort om till "Simonburken" för dom pengarna jag är skyldig han och älskling, om du läser detta, så vet du om att jag gör så gott jag kan och att det kommer ta ett tag, haha!
Skolan idag, började med religion men eftersom mer än halva klassen var på annat håll kollade vi andra på en film som hette "potatishandlaren" som hade sin charm kan jag ju säga! Det visade sig att både samhället och rehaben var inställda och efter religionen gjorde jag mitt samhällsprov och sedan var man plötsligt i bilen påväg hem igen! Onödig men nödig dag iaf!


detta har jag kommit på:
ett kakfat som man kan ha smycken på!
det ska jag önska mig i julklapp!!


dagens i-landsproblem

Hej allihopa!


Nu är det så att jag har funderat över att slinga mig mer blond nu när jag fått ett bra erbjudande av Elin men problemet är: Var får man dom pengarna ifrån? Jag är redan skyldig Simon en del som kommer ta ett litet tag men är en bra bit på vägen, sen pappi också men det e inte lika mycket. Kan man bara inte typ gå till en sån tuggummiautomat och lägga i en krona så får du flera hundraseldar tillbaks? Hade varit helt perfekt som helst!
Så ska man försöka bli lika blond som på bilden sen i somras eller låta håret vara ljusbrun/mellanblond som på bilden nedan??

Nej, nu ska jag gå upp och våga mig på att väcka hanna&Simon för snart ska Hanna åka hem och jag&mannen ska iväg och julbaka hemma hos hans föräldrar med hans familj! Nu undrar jag bara var mitt sånt härband tagit vägen???


besök från götet

Har precis landat med bilen hemma hos mamma igen efter en tur till Hbg där jag skulle se på mina modellbilder där jag bara hitta en jag ville ha och fick den gratis! :D
Nu har Hanni hört av sig, jag ska nämligen hämta henne hos Jocke och sen ska vi vara fylletaxi och allmänt svina oss i fettomat och skitsnack! 

uppdatering på nolltid Maisie!

glömde även tilläga att jag inte vant mig vid körkortet ännu,
eller att jag inte fattar hur hanna kan försova sig i typ, vad var det nu du sa?, typ 5h blir det nu.
Eller hur jag bara känner för julbak, lussebullar, julmust, Ensam hemma-filmen, filtar som har julmönster och tjocka, hur feta människor tror sig klara sig utan någon skada på en studsimatta(?),
att jag vill seriöst ha en panda som husdjur eller hur jag lyckats att få denna dagen så pass ytterst bra när alla andra i veckan har gott bajsigt!

en helt vanlig fredag!

Efter Maisies klagande över att jag suger på att uppdatera så försöker jag mitt bästa.
Här sitter jag ännu en gång en fredagskväll. Jag är 18år. Inget att plugga till förrutom samhälle, helt fri i helgen och sitter hemma en fredag?!?! Det är inte rätt i systemet!!
Aja, allt skrattande och stojande som jag inte gör idag jämnas ut över hela helgen eftersom att Hanna äntligen kommer ner imorgonbitti! Blir väl att "cruisa" runder och vara taxi åt Simon och sen åt mamma och jag hör redan hur låten Bad reputation spelas på högsta längst vägen!

Nej, rummet är fortfarande inte städat sen igår och allt jag känner för att göra är att SOVA! Men nej, är sugen på grönsaker med dip. Oj vad gott! Vi får även inte glömma att hålla tummarna för att det ska gå bra för Maisiebaisie ikväll på modevisningen! :D

Skänker även en tanke åt Hanna som just nu sitter på bussen bredvid stinkbomber.

veckan innan freedom

Nu sitter jag här och fryser! Har precis kört Elise&Jesper till stan och jag bestämde mig för att ha en städ och pluggis-dag idag för det måste göras! Ni skulle se mitt rum nu, 3e världskriget.
Problemet är att alltid när jag handlat så vill jag möblera om hela mitt rum men sen kommer problem #2, jag har inte tillräckligt med hyllor och space att ställa allt på!

Nej, tvätten är snart klar och jag måste hitta en stor och mysig tröja att varma mig i!

KÖRKORT !!


D-dagen

Ja, nu sitter jag faktiskt här. Kan inte sova och klockan är inte ens 5 !
Hela natten har jag vaknat och trott att det skulle vara 5 och även drömt att jag klarade mig med 63/70 på teoriprovet och för att lugna mina nerver tänkte jag läsa om lite extra, hoppa in i duschen för att hinna vakna och sedan äta en stoooor frukost innan det beger sig till Vägverket.

Vadå inte okej att jag är uppe innan 5 egentligen ?!?!


dagen innan

Här sitter jag. Försöker få i mig mat som består av filmed socker och russin i (bananen är för stor för mig just nu att kunna tumla runder i munnen:P) och har precis kommit från körskolan och repeterat lite och tror att det kommer gå kanon imorgon. Iallafall på teorin och körningen får jag bara tänka på att ta det lugnt och titta nogrannt på skyltar och hur trafiken ser ut just då!
Ni kan väl iallafall hålla tummarna för mig va? =)

Tungan har börjat lägga sig nu och jag har försökt få i mig pastasallad som gick sådär men känner inget ont just nu så det är väl på bättringsvägen!
Om två timmar cirka ska ajg gå och nanna och sen ringer klockan 5 hos mig så jag kan hinna vakna och ta det lugnt innan jag beger mig upp till Vägverket!

skadat mig


ett halvårsfirande 24/11




nu så, NU SÅ!


nu..snart !



varför ska jag ha så mycket problem hela tiden?! varför ska jag råka ut för saker hela tiden?! JO det är som Malin säger, KARMA!
Klumpig som jag är gjorde jag världens äckligaste kärringastöt igårkväll i tvättrummet och hade fortfarande ont idag, blev skickad till vårdcentralen där allt och alla suger! sen skickad till röntgen och sen egentligen tillbara till vårdcentralen för att lämna ett brev från röntgen men det orkade jag faktiskt inte gå tillbaka till! Ligger ju fan på varsin sida av stan ju?!:S
Kom till skolan, gick på första lektionen och blev sen ivågskickad av syster. fan vad mina skoldagar går fel! varit borta i två veckor sen blir man bara sjuk o skickad överallt som gör att man får skippa vissa lektioner. vill inte ha mitt utvecklingssamtal. vet redan hur dåligt det ser ut för mig nu. fast jag pluggar som en gris känns det fortfarande inte som att jag har skolan på en bra nivå..


..snart


varning varning

ombygge på G!


äckligt sant


let me breathe!

nu ska jag äntligen ta mig lite egentid (och simontid för han ligger här bredvid mig i sängen och har hjälpt mig med arbetet) för nu har jag faktiskt gjort klar alla mina arbeten! Jag gav mig fasen på att det sista stora arbetet skulle bli klart innan midnatt idag och här är jag två timmar innan klar med det! Tyvärr får man göra sina offringar och idag fick det bli dansen vilket egentligen inte är bra för på söndag har jag öppet hus för allmänheten men ibland måste man prioritera och skolan kommer faktiskt först! Efter denna vecka så lugnar det ner sig och jag kan förhoppningsvis andas normalt igen!

låt denna veckan gå smidigt för mig!

Här ligger jag i min säng, en timme för tidigt var jag uppe och kunde sovit mycket längre än vad jag gjorde men för andra gången denna veckan så har jag sett fel på klockan är stressade mig upp, SMSade Dorentina att hälsa att jag kommer bli sen och får tillbaka: "gumman, vi börjar 9.55, du blir väl inte sen?" ..Typiskt!
Jag, Dorentina och Maisie har nästan dom korkaste konversationerna ibland, klockan var midnatt och jag brukar egentligen sova vid den tidpunkten men som vanligt så lockar dom mig till att stanna uppe lite längre och jag fick äntligen mitt idrottsarbete klart för jag orkar inte lägga ner så otroligt mycket tid på det. Det är faktiskt inte okej när man har så mycket arbete att det gör så att man måste hoppa årets julskyltning men jag hade inget val! Iallafall så gick jag och la mig lite efter midnatt och vaknade idag av stress i onödan!

Har börjat mitt arbete inom religionen nu på morgonen och försökt hitta bra sidor som man kan läsa men om jag ska vara ärlig så har jag varken intresse eller ork till att lägga ner så mycket på arbetet men jag ska iallafall göra mitt bästa! Detta påminner mig om att min vecka kommer bli kluddig, bäst att göra ett schema:

Tisdag: Körning på hålan, sitta nere på körskolan och göra dataprov i full hast. Träning direkt efter skolan, hem snabbt och börja läsa&skriva på arbetet resten av kvällen!
Onsdag: körning på morgonen, redovisning i natur, sluta tidigt och sitta nere på körskolan i några timmar sen hem och arbeta på religionen resten av kvällen
Torsdag: ska arbetet in så bäst för mig att det är klart! Engelskan ska redovisas Sitta på körskolan resten av dagen efter skolan för det är sista chansen (förrutom måndag) att träna in allting.

Kommer inte gilla denna veckan alls känner jag, fast jag är klar med alla redovisningar som ska göras så har jag inte tid för skola denna vecka fast jag måste men egentligen borde man få vara ledig den sista veckan innan uppskrivning o uppkörning, tycker jag iallafall!!!
det jag undrar nu är när man ska ha tid till att mysa med sin pojkvän ?!


RSS 2.0