gymnasiets computer sucks!

sitter just nu o har projektarbete men fittrönnes datorer har ju varken word eller mina dokument så jag får itne upp mitt arbete... -.- !

texten säger rubriken i sig

dina ord var "någon som jag inte brytt mig om på väldigt länge","du super för att folk ljuger för dig och att du innerst inne är ledsen för det medan jag är glad att jag blivit av med en falsk vän".
Jag väljer att leva mitt liv, ha roligt på fester med mina vänner och träffa nytt folk, istället för att sitta hemma som hemmafru och leva livet instängd bakom dörrar, men sen vet jag också att du är en sån person som helst inte är emd så många, fine. men hur jag väljer att leva mitt liv har du inget att göra med.
Med tankarna på allt man gjort när du varit ledsen när du blev dumpad och jag satte övervakare på dig, åkte med dig till akuten när du hade andningsproblem eller när du haft problem med din familj, att du fått bo hos mig i några dagar och så säger du att jag är falsk och aldrig varit där.
Det är något jag insett nu, att du och jag hänger inte ihopa längre. Du är den du var för 8år sedan, i en annan kropp. Något jag accepterar, och att du säger saker för att trycka ner mig är för att du ser mig som ett hot och jag tycker inte synd om dig när du säger att du fått stå ut med mig i alla dessa år, jag tycker bara du är svag.

du har visat mig att jag behöver ett annat sällskap. Fast inte pga andra. utan pga dig. så nu säger jag tack och adjö och hoppas dig all lycka i framtiden, även om det inte kommer innebära du och jag i rullstolar tillsammans.

kort inlägg!

jag ska börja inlägget med att ammie hälsar till alla läsare!

det enda jag har att säga idag är att jag har bestämt mig för att pierca mellan 23-25nov och det är bäst för min syster att hon är hemma då!

3 betala för 2

stövlar med tjockt vadd i, 399:-


kängor, 399:-

ugg, 249:- (gratis)





sväng det tjejer!

just nu sitter jag i Kärnhuset på min skola och håller på att skriva klart arbetet som jag även gjorde igår om källkritik. har två uppgifter kvar så det känns verkligen att helgen inte kommer bli så fullpackad som jag trodde!
Youtube-sidan är uppe med Jennifer Lopez- love dont cost a thing och när man ser hur vacker hennes kropp är med den stora rumpan och höfterna så blir man bara glad och vill också ha sånt. Visst, nu har hon opererat sin rumpa så(enligt rykten, vet inte om hon sagt det själv) men hellre att man opererat rumpan lite större än att vara normalstor i kroppsformen och göra den ännu mindre, eller hur?
Och därför kommer mitt inlägg handla om just - KURVOR! just det tjejer, våga säga det! våga visa kurvor, har ni gått upp några kilo i sommar så tror jag inte att er pojkvän blir ledsen direkt, han blir nog bara mer och mer sugna på er!
Visst, det finns de killar som vill ha pinnsmala tjejer men dom ska inte ändra en tjejs kroppsform bara för att dom gillar smalsmala tjejer(som faktiskt visa killar får tjejerna att göra) utan killarna får faktiskt ta sina töser som dom är! Kom ihåg att ingen är perfekt och att alla är unika! har ni lite större rumpa, lite bredare höfter och det svänger till riktigt när ni går så gör inte det något!


kan man inte förlänga timmarna på dagen!?

Jag har totalt glömt bort bloggen nu dom senaste dagarna! Jag har bara haft så otroligt mycket att göra!
Jag sitter nu och rent ut sagt skiter i idrottslektionen då jag ändå inte kan röra och göra de saker jag egentligen skulle utföra idag så då kände jag att jag sitter här i datasalen och jobbar på projektplanen, samhället och även svenskan, beroende på hur långt jag kommer!
Halvdum som jag var så tackade jag "ja" till att jobba alla dagar denna helgen och kommer inte ha så mycket tid till skolan just nu men man får ibland stå sitt kast och göra det bästa av det!
För att organisera mig själv så gjorde jag en lapp som jag satte i min kalender och skrev upp en massa regler som ska gälla för just mig!
Bl.a. :
1. gör så mycket du bara kan på lektionerna, även om du verkligen inte orkar!
2. om du inte ska göra något speciellt hemma, stanna kvar i skolan och jobba istället!
3. gör så mycket du kan på vardagarna så att helgerna kan vara fria eller bestå av jobb och tjäna pengar!
4. läs 2-3 avsnitt i körboken per vecka!
5. Börja plugga till ett prov minst 1vecka innan provet eller så fort du får reda på att ett prov är datumerat!
6. SKJUT INTE UPP ARBETEN!

Så nu hoppas jag att jag ska börja skärpa mig och komma in i rätt cirkel!
jag kommer ha fullt upp hela denna terminen känner jag så två veckor i Thailand kommer sitta som en spik genom väggen, alltså PERFEKT!
Detta är vad jag har att se fram emot(med ett leende på läpparna):
1. TSPprov imorgon(fredag)
2.Samhället där vi ska lämna in ett arbete om källkritik.
3. NaturkunskapB där vi har läxa om atomer, molekyler m.m och även ett prov på om två veckor.
4. Svenska där vi har prov i lyrik nästa fredag.
5. Projektplanen som jag sitter och arbetar på nu ska vara inne nästa fredag.
6. Idrott&hälsaB där vi har ett arbete om kondition där vi ska göra tre olika idrottsaktiviteter under en viss tid plus all annan träning vi gör och göra ett test innan och ett test efter hela proceduren för att se hur konditionen ändrats och även skriva en loggbok över det hela och varje gång man tränar minsta lilla.
7. Ett framtida prov i religionskunskap om judendomen och islam som jag ändå inte fattar ett skit på från redan första början när vi började med det så på ett sätt känner jag att jag borde läsa om alla läxor vi fått hittils i det ämnet så jag inte sitter där hemma med gråten i halsen tillsammans med panik!
8. Skulle lämnat in mina dikter i svenskan förra veckan men eftersom jag insett att jag börjar få svårt för svenskan så fattar jag inte sista uppgiften och skjuter upp det hela tiden men det ska jag försöka på kläm på nu idag!

och det kommer bli mer! men just nu känns det som att det är skitmycket med tanke på alla läxor som kommer komma och som redan kommit och jag har såååå lite tid för jag måste även fixa körskolan!!
nej, nu måste jag fortsätta på projektplanen så jag blir klar med det idag!

beyonce i tidig ålder? ;p


MTV music awards 2009

jag missade MTW music awards men när jag låg och kollade på repsien så

blev jag bara arg på en liten viss Kaney West. Dom som såg programmet förstår min mening.

Det hela började med att Taylor Swift vann ett pris och hade tävlat mot Beyonce som även var med i samma kategori och när Taylor står där och tackar alla så kommer plötsligt Kaney upp, tar miken och säger att Beyonce skulle hålla i det priset istället och Taylor såg mer eller midre road ut! Alla började bua och producenterna avbröt med reklam.

Men när Beyonce senare fick sitt pris i en annan kategori så bad hon Taylor komma upp på scen och avsluta sitt tacktal! Mycket trevligt gjort enligt mig även om Beyonce egentligen är skyldig till det eftersom det hela var Kaneys fel. Men han är väl bara sur för att han inte vann priset för "Best Woman video"?..

Men något annat som berörde mig var framträdandet till Michael Jackson

 


22.14

Jag har nog aldrig varit såhär lättad på jättelänge!
Skolveckan har bara varit i 2dagar men ändå känns det som att det har gått 5dagar.. kan nog bero på min smäll jag fick när jag svimma i söndags och smällde huvudet i elementet och enligt sjuksyster så rör det sig om en lätt hjärnskakning men eftersom denna vecka har bestått av studiebesök och viktiga förbereds-möten så har jag fått ta mig till skolan fast det är bäst att ligga hemma och vila men just nu har jag inte råd att ligga hemma!
Men imorgon vet jag inte om det bara är bäst att vila upp hjärnan över en lugn dag men när man ändå slutar kl12 så känner man att man kan härda ut dom 4h men samtidigt så är det inget stort jag kommer missa imorgon i vilket fall.. jag får prata med mamma om det men just nu lutar det sig åt att bara vila.
Jag skulle bara vara på ett möte idag i skolan men när jag fått fel tid så var jag där redan kl8 och mötet var inte förren 10 och sen efter det så var det ju bara en samhällslektion kvar så jag lekte lite smart och tänkte att det bara var en enda lektion kvar och som tur var så var den lätt och enkel och gick som smör!
Efter skolan så stack jag och Therecé till körskolan där jag äntligen har alla vägmärkestesterna och har bara tvä pärmar kvar! Jag försökte mig på pärm4 fast alla sagt att den e en pain in tha as men när jag blev klar så hade jag bara ett enda fel och jag kände hur pressen och det tyngsta släpptes ur mig!

Nu är iaf det inte så mycket kvar men mer plugg idag blir det nog inte! Gonatt allesammans!

090911

äntligen är skoldagen avklarad! CHECK!
helgen kommer bara att bestå av körskolan, städning på rummet, lite ta-hand-om-sin-kropp-hår-och-naglartid och en fest imorgon hemma hos simon så denna helgen känner jag på mig att det kommer gå snabbt!
Igår fick jag ett sms från "modell för en dag" och det visade sig att Maisie hade skrivit upp mitt lilla nr och dom frågade om jag och vänner var intresserade och självklart var jag det och eftersom det är den helgen som Hanna kommer ner så drar jag med henne framför kameran!

nej, detta får bli ett snabbt inlägg innan helgens lugnande börjar!

uppdatering från skolans kärnämneshus

sitter just nu i skolan och gjort engelskaläxan som ska vara klar imr, men tänkte att jag skulle ligga steget före som jag nästan måste göra i alla mina ämnen för att resan och allt ska komma i rätt linje!
idag blir nog bara att vara hemma, fortsätta leta efter mobilen och sedan bara försöka göra klart svenska rimmen tills imr med men jag är inte riktigt hundra på vilka rim det är som ska sättas in i ett litet häfte som blir dagens inlämning imr :S Vi har typ aldrig haft inlämningar på min linje de senaste 3åren så det blir en ny sak!

nej, jag fryser, väntar på mattelektionen och har astråkigt men felicia&denis som är bredvid mig på en annan data får väl hålla upp stämningarna här!

nu är den i min hand


samsung s5600


Patong, Thailand 6-22nov

okej jag har ju inte varit på utomlands sen jag var 12år (om man inte räknar Polen 08..) och därför är jag heeeeeeeeeelt utanför min hjärna just nu när jag kommit hem med papper på min och Simons reserverade resa som vi beställde idag till Patong, Thailand och jag kan knappt bärga mig tills man ligger där i bikini eller har på sig underbara tunna sommarklänningar med en god drink i handen!

ena sidan av poolen

väldigt tjejigt enligt mig men Simon får stå ut att bo i ett rosa näst! ;)

ena sidan av poolen

badrummet:)

det blir aldrig som man tänkt sig

påklädd med en avslappnad klädsel bestående av slitna jeans och en svart tjocktröja med dragkedja. Kan inte bli mer okomplicerat. Kände inte för att klä upp mig idag direkt så får väl se lite tråkig ut!
Skolan börjar om 50min ungefär och jag ska snart väcka Simon som ligger förtillfället och sover så han kan skjutsa mig till bussen.
Får hoppas att dagen går snabbt och smidigt för efteråt ska jag&Simon åka in till Fritidsresor och leta upp resor för Malaysiaresan skippade vi då det visade sig att hotellet var dyrare än vi trodde och allt skulle gå på cirka 26000/skalle, vilket jag hellre köper en bil för, så igår bestämde vi oss för att åka ensamma till något annat ställe så det återstår väl bara att se vart vi landar =)

visst blir man alltid lika glad när en 100lapp ramlar ut ur byxfickorna? =)
måste till banken med och rensa bland allt bröte jag har där, känns som mina pengar är överallt :S
(oj vad skrytigt det lät!)

bara ett inlägg

nu sitter jag här med mitt sega internet och min nya design!
med min godisskål som står bredvid mitt smultron-ciderglas och
med mitt nya mysställ jag köpte på Familia idag!

satt nyss och tänkte på mina klasskompisar som just nu befinner sig någonstans i stan för att inviga kvällen i någons lägenhet med en drink i handen innan det blir utgång och jag minns själv inte sist jag var ute och hade det roligt med mina vänner på stan.. tror det var.. 9månader sist, med min desperata kvinna Ebba! Så många gånger vi var tillsammans och hade det roligt de första månaderna på detta året var jag inte ens på förra året och festa! Men snart är det min tur att gå in med leg och ha det lite roligt och möta mina klassisar ute på stan, 38dagar för att vara exakt och simon, docce o dom andra har redan bokat in en krogkväll med mig! =)

nej, nu äre sthlms boogie med adam&eva-tobbe (snygging btw) och alldeles strax kommer min egen lilla snygging hem till mig =)

13.18 denna regniga lördag

som ni nu inser så är det inte mycket på min blogg längre. anledningen är för att jag har haft för mycket att göra. nu dom senaste dagarna så har mycket hänt, dansträningarna har börjat, skolan har börjat såsom alla prov och arbeten, man har hamnat i konflikter med sina vänner och fått tillbaka gamla vänner, man har köpt saker som ska in till HBG och bytas och dessutom har jag även en liten hamster som just nu har en till hamster bredvid sig i en annan bur då jag lovat min kusin att passa hennes lilla hona som lyckats få min lille hane att må toppen just nu!

på tal om inget, designfreaket cia #1, men vad ska man ha för färger, ska man ha en bild på sig själv på headern eller ngt annat sött eller sitt bloggnamn eller vanliga namn eller ingen header alls?

läste precis Stina-Lees blogg där hon hade köpt en stor godispåse och bara skulle sitta och kränga, (vilket jag tycker hon gör rätt i en sån här tråkig väderlördag och när man är gravid så är väl sockersuget extra knaprigt?)
och när jag läste detta så tänkte jag "mm, gud vad jag längtar till lördagsgodiset nästa helg!" men när jag skrev rubriken för några sekunder sedan så insåg jag att det var lördag idag ju och min helg blev genast bättre!

stånk och stön!

okej, dagen blev väldigt mycket omplanerad!
nu kl16 skulle jag haft naturlektion men om 5min skulle jag tagit bussen tillbaka till stan för att gå på den sista teorilektionen för tisdagar (har sista imr) och då tänkte jag att det inte var så lönt att köra ut dit med körläraren. Jag måste ju ändå missa en annan tisdag om jag inte missar denna så jag kände att det kvittade, jag är ändå med på noterna om vad som försegår på lektionen och planerna så förhoppnignsvis så förstår mig lärare det om jag säger att detta var sista gången!

Iaf, skolan slutade kvart i två och jag tog bussen till körskolan för att göra två vägmärkestesterna där jag klara 1&2, dom andra provade jag inte på då jag visste att jag inte skulle klara av dom ändå!
samtidigt som jag satt på bussen ringde min dansledare och sa att jag helst skulle befinna mig på dansen idag vilket innebär att jag måste kuta iväg från körskolan till dansen och ändå komma försent så jag känner mig bara allmänt stressad idag och jag har en känsla av att det kommer gå ut över mamma&simon ikväll. Ännu ett problem.. vart ska jag sova inatt? Mamma åker till sthlm för att ha lite semester innan hon börjar nya jobbet som personlig assistent på måndag så jag ska bo hemma hos simon men eftersom det är sista kvällen mamma är hemma så har jag lite sug på att stanna hemma med henne ikväll fast jag sagt till simon att jag skulle sova hos han men förhoppnignsvis så hoppas jag att han förstår!

nej, nu ska jag till körskolan på andra sidan gatan och ha en fortsatt stressad kväll!
ett plus är iallafall att dansen äntligen är igång i min värld!

har lyckats försova mig!

så nu sitter jag här med en skink&gurkmacka och ska snart väcka min driver (simon) så jag iaf kommer i tid till idrotten!
kvällen igår blev lugn till en början men när jag insett hur många sidor det är till samhällsprovet vi kommer ha efter 3lektioner så började jag få lite småpanik och övertala mig själv att börja plugga redan nu till det för att skriva IG på detta provet med är något jag inte hade satt i tankarna.

Maisie fråga om vi skulle upp till donkan och visst gjorde vi det så halv10 igårkväll satt jag och tog mig en milkshake och fick se hur min barndomsvän kör med sitt nya körkort!

nej.. skolan vare ja! idag blir det en lång dag!
idrott,
samhälle,
håla, där jag ska till körskolan och göra märkestesterna och körning och sen blir jag avlämnad på min skola direkt för att kunna ha
naturkunskap i 45min för att sedan ta bussen till,
körskolan för teorilektion5 =)

så det blir mycket fram och tillbaka mellan vanliga skolan och körskolan men teorin vill jag gärna ha klar innan jag blir 18 så det blir en sak mindre att oroa sig för!

RSS 2.0