underbar dag!

detta hämtade jag ut idag med maisie, eller egentligen bara underdelen, överdelen kommer om någon vecka! fast har beställt den i 3kantsbikini med som kommer nästa vecka! haha, lite kombination!:D
Idag har man bara älskat vädret! Jag vaknade vid 8 och redan när kl var 9 var det 16grader ute! MUMS!
Skolan var världens drygaste ever! samhället spelade man politikjepardy på där mitt lag som typ aldrig svara vann ändå i slutändan:P natur&friluftslivslektionen kändes det som att man hade den i 5h! såååå drygt och jag fick skit för att jag satt och prata enligt han fast jag inte gjorde det! blö! Men när friskvården kom och det var dags för prov så vakna jag till lite iaf men det var tills Lena kom in i rummet och skulle prata projektarbete för 3an som jag somnade igen. Jag seriöst kunde inte hålla mina ögon öppna men öronen var på hugget! paha! Provet gjordes iaf och nu har jag haft 3prov på 3dagar och alla har gått finemang! iaf vad jag tkr och tror :S


imrgon bär det av till skolan, tsp,engelska och matte står på schemat och efter skolan där man kommer ligg aute på fotbollsplanen och steka ändå så blir det ner till stan, köpa jockes present och sen hem att steka en sista tid innan man börjar duscha och fixa sig för kvällen som spenderas ute i ÖstraLjungby hos Frida! (skrev örkelljunga i förra inlägget men skrev fel och orkade inte ändra)
Förresten stack jag och Jamjam ner till Let's Drive och tog reda på en massa, Hon fick körlektioner och jag fick info och priser, paket och sånt så ska prata med mamma nu iaf när hon slutar om priser, betalning m.m och sedan skriva in mig i början av nästa vecka :)

massa gjort!

orkar inte skriva någon längre text så dagen har väl sett ut såhär:

skola, tsp -8.10-09.00 hade prov som gick väldigt bra!
håla. 09.00-13.00 där jag hann lämna tillbaks Davids nyckel, städa, plugga och sminka/fixa mig för skolan!
jag hann även beställa tid hos tandläkaren i äholm o hbg eftersom jag äntligen ska fåbleka mina tänder! fast ajg hade glömt att vi vandrar den 5juni och det e då min blekning skulle vara så nu måste jag boka om allt. suck!
skola. svenskaB 13.00.14.10 där vi började på Renässansen. fast bleev inte så mycket gjort!
hann hem och plugga lite till innan jag hade tvättid kl16.
Efter det stack jag ner till Jamjams jobb och plugga lite med henne och vilken tur vi hade att två av kunderna var kiropraktor! Helt perfekt prick när man har ryggprov så fick lite svar på visa frågor jag hade!

får väl hoppas och hålla tummarna på att provet går bra imr!
måste även ner och köpa kottens present till på fredag eftersom han fyller år den 1maj!
Valborg firas även med mina favvobrudar i klassen ute i Örkelljunga!


Jympa/medel med Bengtsson och inte Persson

idag är det min tur att hålla i idrottslektionen! Det står Jympa/medel på schemat och jag börjar faktiskt bli liiite nervös för jag e rädd att glömma allt :P pahaha!
Idag väcktes jag av pappa kvart över6 för han skulle köra mig till skolan så jag hann göra mitt prov kl8 men det hela slutade med att det var jag som körde han :) Vill börja på körskolan så fort som möjligt men sommarstängt är det som står ivägen på körskolorna :(

Igår jobbade jag till halv1, nu är det bara två veckor kvar sen slutar jag!!
Hela dagen igår umgicks jag med jamjam och försökte plugga till provet som jag hade imorse men det blev för det mesta bara SATCtittande, manikyr, äta banan&choklad och att jamjam pierca mitt öra! Fan vad rädd jag var men det gjorde inte så ont, bara lite trögt och obehagligt! haha!


Men ska försöka hinna äta lite lunch innan jag drar ner till rönne!

nyjobbad-piercad-pluggad- och bloggad

här sitter jag ensam hemma hos JamJam(maisie) medan hon är ute och köra.
Jag jobba imorse tillhalv1 sen stack jag hem till jamjam eftersom jag tänkte hon kunde hjälpa mig med pluggandet till Idrottsskadeprovet ajg fortfarande inte gjort men tror ni hon var till mkt hjälp? -Nej :D hahah, men jag älskar henne ändå! :D paha! Fast har nyss fixat naglarna lite och kollar SATC men ska börja plugga snart igen!
JUSTE; jamjam pierca mitt vänstra öra idag! funderar på att göra på det högra med..men får se hur det blir med den saken!  Det gjorde inte ont, bara en konstigt känsla när nålen skulle ut på baksidan, det blev liksom lite mer trögare! haha, jag ringde Ida emd precis när jag skulle göra det! haha skrek av rädsla i telefonen!

Nej nu väntar plugget på mig!


bild hittad på jamjams data. ingen aning om var-när- och hur den togs bara :S

bra och ha saker-dag

nykommen från Väla! Skulle egentligen dit med Therese men solen är faktiskt framme så hon ville ligga och steka vilket jag nu med ska göra snart men jag var tvungen att ha mina brallor så jag stack in en snabbis själv där jag även tappade min hörlurspropp till mp3n i mobilen för 75289185 gången!! Så dåliga och jag pallar fan inte köpa nya!

Här är iaf mina köp:

randig tröja från ginatricot,149kr, (typiskt mig att jag ringde maise för att fråga vilken färg jag skulle ha men det blev denna!)
flippflopp från HM, 49kr, har redan bruna men när jag hitta dom i lådan igen så insåg ajg hur slitna dom var..
Hårspännen från HM, 19kr
Pärlörhängen från Accent, 39kr,vanliga och enkla, kan ha till allt för jag lyckas alltid slarva bort mina diamantörhängen -.-
Lotion frpn HM, 49kr, med lite färg i så det blir fina ben när dom är nyrakade och liiite solbrända :)
Byxorna från SOLO, 999kr, mina älsklade byxor! Nu har jag mina ljusa,slitna från gt, svarta, vita och mörka!

Nu blir det ingen mer shopping för mig förutom att ge X(skriver X för vet inte om hon gillar att bli utnämnd över internet) sina pengar tillbaka för ett cykellås!

Ikväll är jag bjuden till Ebba på grillning men jag tror inte jag kan åka dit. För det första har jag 3prov nästa vecka (mån-medicin,tis-teckenspråk och ons-ryggskola) plus att mitt rum inte är så städat längre som det var för 3dagar sen..
så tror det får bli en hemmakväll med mammsen! (mamma, om du läser min blogg vill jag skriva nu att jag är ledsen att jag varit sur och kränkig denna vecka!)

första köpet från JC på läääänge!

sitter och väntar på att jobbet ska börja, hade engelska till kl13 och sen körde Oana in mig till stan för att gå och handla min underbara klänning! Men när man väl har väntat i 45min på en lektion där inte ens läraren dök upp blir man lite sur! Oana körde mig hem och nu sitter jag och ska snart äta för annars kommer jag stupa ikväll på jobbet med Kim och Pontus!
Skriver imorgon om jag hinner för ska till Väla med Thess och köpa mina efterlängtade brallor och på kvällen är det grillfest hos Ebba!



JC, 299kr !
köpte den eftersom den är enkel och inte har ngt krifskrafs på sig och passar till allt och alla tillfällen!

pengar hit och pengar dit!

att beställa hem saker kan gå väldigt fel! Det blir antingen fel stlk eller fel färg, kanske inte det materialet man trodde osv. och just därför beställer jag inte hem kläder! Det jag senast beställde hem var en väska från Kina men som gick isönder och nu ska jag försöka fixa den(maisies gick isönder två dagar innan min=NOT GOOD!) men det är ändå inte samma sak som med kläder men nu den 22maj så har min vän Anna sin balmiddag med hennes närmaste vänner där alla ska vara finklädda! Jag hade ingen aning om vad jag skulle ha på mig men när jag kollade på Jonnas blogg idag och hitta style by star så gick jag in och kolla. Hitta jättefina klänningar till bra pris(jag är snål när det gäller kläder faktiskt!) och när jag hitta en för 350kr och tänkte att det skulle kosta frakt med så kom jag på att igår när jag var på stan så hitta jag en klänning som var billigare och jag betalar ju hellre en billigare klänning än den på nätet som även har fraktkostnad på sig, eller hur? visst är jag smart? :) paha! Så det blir nog den klänningen nu när lönen kommer för jag kom och tänka på att den kan jag även ta till Carolines 18års fest eftersom "den lilla svarta" funkar till allt! Så där ser ni, allting löser sig alltid vad det än handlar om! Man måste försöka tänka positivt och hitta den smartaste vägen ut(i detta fall billigaste)!

Det här med pengar är en stor sak för mig. Jag hatar verkligen att be mina föräldrar om ngn slant här eller där. Visst, ngn slant här till bussen på helgen eller ngt litet schampoo där är en sak, men inte hela tiden!
Jag tycker att vill jag verkligen ha något så får jag tjäna ihopa det själv om det nu gäller ngt som är kanske lite dyrare eller sånt smått tjafs som man gillar att helgshoppa på Väla och komma hem med massa smått som är användbart enligt oss tjejer (killar förstår sig aldrig på sånt dära, ex min snälla rara pappa! haha) Och visst, jag kan hålla med om att man tycker det är roligare att komma hem med en massa mindre saker än en stor sak, men just denna helgen kommer det inte vara så! För det är nämnligen så att jag drömmer fortfarande om mina Nuddie-jeans som ligger så snyggt och skriker efter mig på klädhyllan på SOLO så det blir faktiskt mitt stora och enda köp denna månaden för sen ska jag faktiskt ut och resa så dom andra pengarna(+ ALLA mina sommarpengar som jag ska tvinga mig lägga undan) ska vara till att kunna resa på en liten utflykt nu på höstlovet med Ebba!
Jag har inte kunnat hålla i pengarna dom senaste två sommarna men jag tycker faktiskt att tredje gången gillt är perfekt i min situation så jag ska skaffa mig ett litet förråd till dom pengarna och låtsas att jag inte har dom för det man inte har kan man inte använda! HAHA !

tänk lite va!?

Nu har jag precis städat köket, dammsugat och tagit bort all onödigt på nedervåningen!
kl5 ska jag ner till stan och möta Sebbe så ska vi senare möta mamma&patrik och sedan gå och kolla på Özz Nujen! Hoppas på att få en riktigt härlig kväll!
Något jag stör mig på är att när man åker på buss så ser man en person(brukar för det vanliga vara äldre människor!) och dom ska av vid nästa hållplats.. VARFÖR ställer dom sig upp med sina dåliga höfter och rullstolar m.m redan så fort dom klickat "stop" och det är 100m kvar och ökar chanserna att få ännu dåligare höfter när bussen tvunget måste tvärbromsa för en cyklist som inte ser att dom cyklat mitt framför bussafan!?
Varför inte bara VÄNTA tills hållplatsen är där? Jag vet att detta är världens onödigaste problem men det kan seriöst hända något och sen kommer dom stämma busschaffören för att han inte kan köra eftersom man säger att man ska ha respekt för de äldre eftersom dom alltid har rätt, när dom egentligen inte gör som lagen säger;
att man SKA sitta ner och INTE stå!
tänk old people, tänk!!




nu måste allt fan rensas!

det är alltid ngt problem med mitt rum! jag har fööör mkt saker och jag trivs inte om det är olika färg och träslag osv för det ser för blandat ut. jag vill ha snyggt och stilrent! allt trä ska vara vitt men mamma får aldrig tummen ur röva och köper färg! :D Jag har iaf fixat och trixat lite, jag känner att mamma inte kommer gilla var jag sätter den ena byrån (den bruna som står framför sängen på bilden nedan) men jag får helt enkelt inte plats och jag känner att vi måste rensa i vårat förråd i sommar för vi har fööör mkt onödiga saker!
men minns ni när jag och maisie fixa o trixa o måla mitt rum i vintras, såhär blev det iaf, synd att allt inte står på sin plats (FORTFARANDE!!) men bilder kommer från detta kaoset!
(känsliga tittare varnas, haha, nej så hemskt är det nog inte?:))

här har jag flyttat bäddsoffan från framför fönster till framför hyllan som jag vill ha slängd för vi använder knappt halva hyllan!

byrån ska bli vit och sängen ska ut. den lilla blåa lådan ska inte heller vara där och sängen är alltid obäddad
så den kommer inte ändras om jag läser mina egna tankar.

rockband ska hem till pappa, sebbe var nyss o hämta Xboxet och varför rockband inte följde med då har jag inte en aning om eftersom det inte går att använda utan Xboxet! TVn ska flyttas längre in, rakt fram(mot soffan) och byrån där under är bara trasig och väntar på att slängas enligt mig för den används inte men mammas kommentar på det kommer väl vara vanligt att "den kommer vi kunna behöva eller som när jag flyttar hemifrån vilket ändå inte kommer hända på några år!)
tur att containern kommer snart till området!

Ingen Big Deal !

nu sitter jag och emma ute på gräsmattan, hon sitter och pluggar tsp och jag sitter och häller i mig cola och ser på :D haha, ligger och pratar strunt och skit som hänt den senaste tiden! Fast hon har bowlingmatch kl6 så blir inte så långt tid kvar! Men ska snart städa rummet och lägga mig i solen ! Men vi ska snart gå in för det blåser!










en cia som springer i skogen?

dagen började med att jag och maisie cyklade ner till roddklubben och sprang för att börja på träningen till änglamilen! Jag kommer totalt dö på den! Funderar på att ta en runda imr med för måste klara av milen, högst 45min ska jag iaf ha sen bryr jag mig inte mer! Jag är lat när det gäller att springa och har inte alls vilja till det egentligen men denna rundan var väldigt lagom till mig, 2.5km och det är endå bara 1fjärdedel av det vi ska springa i maj med skolan men man jag ska iaf klara 2varv innan änglamilen!
Kom hem och la mig ute i solen så nu har jag bränt mig ännu mer men sen när det blir brunt så klagar man inte! Efter ett litet tag så blåste det inte och det riktigt stekte på magen! Det gillas! Man känner sig så fräsch när man är brun, speciellt i ansiktet och man bara kan ta på sig lite mascara för att se pigg ut. Har fått värsta sommarkänslorna nu fast det bara är april men om cirka 12dagar flyttar jag nej till en lägenhet vid City-körskola där jag även ska skriva in mig på efter sommaren! Tänkte att jag ska börja i bra tid för körkortet! Ska plugga i boken hela sommaren!

Nu på kvällen åt jag på Simons, där mamma fått jobb, och åt entrecot(stavning?) och stekt potatis med bea-sås, maisie kom även och häll mig sällskap innan vi båda gick hem med lite gottigott i handen! Har kanske även fått sommarjobb på Simons och det tackar vi för!
Påväg hem möttes vi av Volleytjejerna som precis tagit SMguld! Stort grattis till er!
Stack hem till pappa där vi skulle fira Tomas som fyllde år och det bjöds på tårta och fika! Fick bli en snabb vistelse för efter ett litet tag hade jag fått i mig för mkt så jag mådde illa så jag fick övn.köra hem och nu sitter jag här och kollar vädret tills imorgon!

Trevlig vår på er alla !

årets första solbränna !

jag har precis kommit in från trädgården där jag har myst lite i solen och redan skaffat årets första bränna på bröstet men jag hoppas att jag lyckats ta lite på kinderna med!
Blev ingen lång sovmorgon idag, jag kan inte sova länge längre! Det är skolans fel! T.o.m. på lovet kunde jag inte sova längre än 9 eftersom jag är van att gå upp då för att gå till skolan men nejdå. här får man ingen ro!

Gick en promenad ner till stan med mamma för att dra till bowlingen och skriva ut mig som jag glömde igår men ska faktiskt ner dit ikväll igen och bowla med familjen. Känns som att man bor där nu typ :S men äsch, jag får väl öka mina skills på att bowla eftersom typ alla i personalen är bowlingproffs och där kommer man själv med de sämsta poängen! haha. inte så lyckat kanske!

Nu kurrar magen och jag måste ta på mig lite ögon (mascara) med för att se lite vaken ut innan jag drar ner till AktivUngdom och pratar med min gamla ledare om att börja dansa igen!

(btw, ny bloggdesign är nog på G igen eftersom jag inte trivs alls med den jag har nu, vill ha en mer somrig! :)

Jobbekväll :)

nu har jag precis satt mig i soffan med mamma och kollar på en film på TVn, har ett glas cola framför mig och lite chips och ostbågar så har det räddat min natt. Har jobabt sen 5 med huvudvärk och ryggvärk för jag är helt stel i ryggen. Det blev iaf en bra och rolig jobbekväll som vanligt. Synd att man måste tacka nej till att jobba lördagar med för det är goa pengar men samtidigt jobbigt om man slutar 01.00 och ska upp igen kl 07.00 på söndagen!
Jag fick skjuts hem av Andy och Pontus sedan stack dom hem till Andy för lite grabbakväll med öl och Xbox och sånt typsikt killskit ni vet :P

Ska lägga fötterna i ett fotbad för att inte ha fotvärk imorgon n'r jag ska ner med Carro till dansen för att prata medledaren om att börja dansa igen! saknar det jättemycket och jag hade inte ens dansat länge men vekrligen älskar att ståpå scen !

Gonatt allihopa, sov så gott :)

Jympa med Sofie!

nu är det snart dags för träning med Sofie! Vi har även tagit oss an att gå på aerobics/dance på onsdagar men det är inte förren om två veckor för det var först då sofie kunde! Ska prova mina nya tränignsbrallor med! Det känns mycket roligare och bättre att träna med rätt sorters kläder och inte bara olika hela tiden! Ska ner lite tidigare med och försöka få tag på en dansledare eller min gamla dansledare och prata om nästa termin för jag är sjukt sugen på att dansa igen. jag blir helt glad och förväntansfull inom mig!


Aktiv Ungdom



senaste nyheten i cia bengtsson liv! --> höstterminen 09 börjar jag träna till scen IGEN!
Var hos Carro igår och mös och prata lite. fick se min sista vårshow år 2007 och jag saknar det dom bomben och bestämde mig för att förlja med Carro på lördag och prata med tränaren! KAN INTE VÄNTA!

Väladag med emma !



var på väla idag med emma och köpte träningsbyxor, bh, solglasögon och hårlasso!
och när man kom hem hade man en hel klädhög med massa finfint av Mia. det tackar jag för !


vi hitta jättefina hattar/kepsar på Stadium !

emma hitta sin barndomsvän: - Tha Sparkcykel!

emma är mäster(näcken)kocken :D

Firande i Hyllstofta



om en halvtimme blir jag upphämtad av jockes mamma o farmor för att åka ut till Hyllstofta för att fira Viktor som blev 18 i torsdags! Dagens outfit är en gul/grå tubtopklänning från Carlings, tror jag gav 350kr för den. den är helt klart min favvoklänning då den inte är föör mkt eller för enkel iheller! och legginsen är från Cubus, 130kr, spetsmönstrad för att jag inte vill visa hela ballen för hela släkten och skämma ut mig som en förra detta fästmö som inte kan göra ngt rätt än att blotta mig !

SPA

en perfekt tjej&SPAkväll:

* Hårinpackning
* Ansiktsmask
* Raklöder och rakhyvel
* Ansiktskräm
* Pincett
* Ögonbryns- och ögonfransfärg
* Vin, sprite eller frukt- och sockerdricka med sibitar
* Vindruvor
* Kex med saltkorn på
* Ost
* Myskläderna
* Strandpromenad
* Lotion eller brunutansol
* Manikyr och pedikyr
* Skvaller eller tidningar

jag har säkert glömt ngt men detta är nog det viktigaste :)

jäsp!

jag vaknade för 5h sen och jag har fortf inte gått upp ur sängen!
När ajg satte in bäddsoffan i söndags och kastade ut sebbes säng så tog jag hans madrass och den är så skönt och jag vill inte gå upp ur sängen! Känns som man nsätan flyger och svävar när jag ligger i den!
 Men nu funderar jag faktiskt på att ta in en hårinpackning i håret och gå runt med den ett tag. Mer orkar jag inte åstadkomma idag !

L<3

Filminspelning:mobbing

Igår var jag på plats på Magnarpsskola kl12 för att börja spela in en projektfilm till Annas projekt om mobbing.
Hon går sista året på gymnasiet och
har påböjat ett arbete om att hindra mobbing, bl.a. med denna filmen.
hennes blogg för projektet är: blogg.passagen.se/retstickan09


joakim skulle spela en av de populära !

robin var också i det gänget, fast ser nu att hans ögon ser lite greepy ut på bilden! paha
jim är den under roobin :)

här e snobb-brudarna elinor och boström! dom som äger hela skolan skulle dom spela ;)
mkt vacker knallblå ögonskugga du hade där boström ;)

ludvig, kameraman och regissör !

här har vi hela gänget, elinor, hanna boström, jocke och robin
dom ser verkligen bitchiga ut men för att vara raka motsatsen i verkligheten
kunde dom spela rätt så bra iaf!
det bästa med denna bild är att det ser verkligen ut som en sån bild man har på baksidan av ett videofodral som verkligen är från filmen och att det är bl.a. dom det handlar om! håller ni inte med? Och kan inte sätta fingret på vad men det e nog Elinors uttryck mest tror jag:S vet inte varför men hon ser ut att kunna äga varenda en!

och här sitter huvudrollerna och statisterna och väntar på att kameran ska ställas
rätt och att vi kan köra igång.
det värsta var nog när jag och josse skulle ha vår scen då josse skulle säga en mobbingreplik
och jag skulle spotta på anna! :S var tvungen att krama henne efteråt så hon inte tog
det personligt för kände mig sååå dum!

årets första grillning!

Okej, ..först dog internet så all min text här på bloggen försvann och nu när jag skulle för andra gången skriva så la jag in youtube-klippet så försvann det ännu en gång så nu blir det en snabbis:
*gårdagen: Dk med familjen, blev ingen lång runda då det var kallare i Dk än i HBG.
*på kvällen åkte jag ut till Vejby för att göra årets första grillning med kotten, josse, ludde och anna! Blev spel och en liten runda ute i vejby där vi träffa en ukrainare som leta efter ett diskotek i vejby..(lycka till på den säger jag bara!) pahaha!
Innan vi åkte hem så fick kotten massage av mig och jag fick av han som vi pratat nu om ett tag! Blev helt avslappnad i ryggen och ville gärna somna!

Vakna nu upp kl9 och ringde Linus, saknar han som fan och eftersom jag inte hann ringa han igår blev det idag!
Ska snart till Höganäs och hämta min nya bäddsoffa jag ska ha hos mamma, nu när inte min bror bor här så tar hans säng bara stor plats.
Håll nu tummarna när jag klickar på "publicera" så att det håller sig kvar för internet bytade precis över till ett annat trådlöst internet! BAJS!

Peter LeMarc - tess
underbar låt!



stranddag med klassen !

min klass är väldigt mysig! Igår var vi nere på stranden i Skälderviken och grilla krov och marschmallows!


sofie, malin och frida :)

elise var också med på en hörna

lina, elise, ida och ammie :)

Darin feat Friends - what if


Darin har tillsammans med organisationen gjort denna låt.


en snabb uppdatering!

Okej, mycket har hänt nu på senaste så jag tar det från början av veckan!
I måndags tog jag, Maisie och Ida tåget till Malmö för att besöka Entré och trianglen samt stan! Jag hittade en massa och blev 800kr fattigare men det var faktiskt vårshopping så nu har man lite nya vårskor och linnen att blanda sig med i sommar så har man det gjort! Det blev en heldag för vi landade i Malmö halv12 och to halv18 tåget hem! fullpackat tåg och vi hann precis med den! Hade en jättetrevlig dag med massa skratt, tillex: Jag, mais och ida gick mot trianglen och skulle leta upp donkan men när vi såg en skylt på pizzerian MammaMia med pizza+dryck för 50kr tog vi den chansen ist, jättegoda pizzor ch trevlig personal även om Maisie inte fatta ett skit av det han sa! När vi kommer ut går Ida lite längre fram än mig och maisie och vänder sig om till oss och säger: "asså ni kommer bli sura nu.." när vi båda går framt ill Ida ser vi en skylt "studentpris: pizza+dryck 35kr" snacka om att vi gapflabba och klaga över att vi nyss förlorat 15kr p.g.a. några få ynka steg vi inte tog!
Jag kom iaf hem med:
* kilklackar från NewYorker, 140kr
*gladiatorskor från NewYorker, 190kr
*Vit blus från VeroModa, 130kr
*Ljusgul stor pöströja från BikBok, 125kr
* Silverringar örhängen från HM, 20kr
*Pennskrin från Åhlens, 40kr




sen minns jag inte om det var ngt mer:S New Yorker-butiken var iaf min favo!

Denna veckan har iaf varit ganska chill, inget större plugg och jag har ett prov kvar som jag inte gjort ännu men får väl ta mig tid på lovet att försöka plugga ännu mer till det och göra det på måndagen direkt efter lovet!
Sitter för övrigt och hatar Australien och att sommaren inte närmar sig! Linus är stort saknad av mig och det är sjukt vad ett litet sms kan göra en glad! Synd bara på tidsskillnaden så man får sms kl4 på morgonen när han redan varit vaken i 9h ;) haha.

Det är sol och värme ute och min skola är faktiskt väldigt fin på våren. Den ligger perfekt så man ser lite ner till havet och vi har stora grässlättar där dom flesta skolbarnen brukar lägga sig och sola! Stekhett blir det!

Nu ska jag försöka få tag i Ebba, vi har planerat att hon och jag ska åka iväg till något värmeland på höstlovet så vi måste komma överrens om vart och priser och så. Funderar på att nu när man fått jobb så ska jag lägga undan en summa varje månad och börja spara redan nu! Fast kom precis på att jag redan har 800kr jag fick av mormor till resan som inte ens blev av!

RSS 2.0