totally fail !

pahahaha, jag och Maisie kan inte vara mer misslyckade än vad vi är!
Hela denna kvällen skulle vi plugga.... det ahr nu gått 3h och tror ni vi börjat ? NEPP !
(nu hör man i bakgrunden från maisie" asså vi borde plugga"..

.

cia-cirklen

"de säger att om man får en känsla så ska man hålla kvar i den.. jag har sen dess haft ångest"

man mår dåligt - öppnar käften - inser allt skit man sagt - lever vidare som inget hänt.

pluggdag till max!

nu har jag precis kommit hem från skolan och suttit och gjort engelskaarbetet som ska vara klart tills imorgon, Vi ska skriva om en engelsk nyhet som vi ska ha lyssnat på BBC eller CNNs hemsidor och den nyheten jag skrev om först som jag sedan skulle lyssna på idag igen har försvunnit så jag har suttit här och försökt hitta en ny och intressant nyhet men den blev inte så lång som jag hoppats på!

Skolan idag var rätt chill fast vi går till kl5 och slutade med ett prov som jag totalt failade på så jag får la vänta tills omprovet för att visa mina skills! Har inte hunnit plugga ett piss till det och när jag insåg att det var idag provet skulle va så gav jag upp mina chanser och satsar högt på omprovet istället! känns lite lönlöst att kämpa på en kurs man redan avslutat men det tillhör skolan och medicinen och det vill jag ha på betyg på!
Var hemma redan kl4 och har försökt få ordning på alla mina plugg saker!
Men Maisie har hälften så får vänta tills den lilla lusen kommer hem från Väla!

Annars var jag och fixa mina naglar igår i Ödåkra! Hos en tjej som heter Therese och jag blev väldigt nöjd med resultatet!
Hon heter Terran88 på bdb och jag tycker ni kan kolla in lite snygga naglar där. Hon har alla möjliga saker och idéer på naglar och till ett billigt pris! Jag tog ett erbjudande hon hade och fick alla nagalr plus 2dekorationer(diamantstenar) för 260kr! Man känner sig väldigt fräsh och kvinnlig med långa och vita naglar och jag kommer nog fortsätta gå till henne! Pratglad och trevlig tjej!
såhär snygga blev dom!


HAHA, jag och min lillebror som gjort mat till oss..
sitter och kollar på RosaPantern på min data..
det är väl sånt här som man pratat på Folkhälsan som
inte ska vara bra för barn? x)

stressig dag!

ojojoj! sikken start jag haft på dagen idag!
vaknade och stack till Rönne för att ha TSP, skulle gentligen redovisa idag men eftersom 3 av 5 inte hade sitt med sig så gick inte det! Tur det för jag hade inte gjort klart mitt! PAHA !
Nu har jag precis gjort vid mig och ska bara klä på mig och packa vad jag ska ha till pappa denna vecka och sedan drar jag ner till banken, för efter skolan ska jag till HBG för att fixa mina naglar! Hoppas på ett bra resultat så man får hålla tummarna ! Kan lägga in en bild på dom här senare idag om jag hinner för har så satans ltie tid idag!
tio i 15 ska jag vara hos "nagelfixaren" och sedan direkt därifrån ska jag hem till Ängelholm, in och handla något att äta och sedan hoppa direkt på bussen till Vejbystrand!
Med min otur kommer jag väl bryta mina nya naglar efter 5min...

Heath Ledger

läste precis i expressen.se om den talande Oscarsgalan som var inatt och hur det hela stannade upp för Heath Ledger skull. Den avlidna stjärnan vann en Oscar för bästa manliga biroll i filmen Dark Knight och jag kan inte mer än säga att det priset gick verkligen till rätt person. Vet inte varför men jag tror fortfarande ibland inte att han är faktiskt död. Jag som hade sett fram emot att se han i fler filmer flera år framöver.
man kan ju faktiskt inte låta bli att bli varm inne i kroppen när man ser hans leende (som på bilden nedanför)
Att ge ett sånt stor pris som en Oscar till de avlidna tyckte jag var en underbar idé !
jag blir seriöst helt orolig och förtvivlad i kroppen av detta! Tänk då hur det är för hans familj, hans dotter tillexempel.
jag blir nästan lite arg över att han är borta :S
 



mumsfillibabaaa !

STHLMsdag #3

imorgon är jag på tåget till Göteborg och sedan tar tåg vidare till Ängelholm! Ska faktiskt hinna med att se Hanna & Bossä en snabbis också mellan tågbytena!
Mina dagar här i Sthlm har varit avslappnande! Har varit så trött hela tiden och har känt för att gå och lägga mig redan när kl är 7! Men jag lyckas ändå tack vare datan att hålla mig uppe till midnatt!
Shopping igår med mormor i Gamla stan,drottninggatan och Solna centrum! MEN eftersom min bajsiga bank(gripen) inte är så jätteglada att informera om saker och ting så finns inte ens mitt uttagskort längre här i Sthlm sen ett år tillbaka! :D Visst blir man överglad och skuttar av glädje när man inte får ut sina pengar i Shoppingarnas Stad!!!!!! Nej, det blir faktiskt byte till S.E.B när jag kommer hem för detta är inte första gången Gripen inte kan skärpa sig! Men ändå lyckades jag komma hem med:
* 3par örhängen för 60KR!!! (utförsäljning av hela butiken;) Någon sån här allt-och-inget-butik i gamla stan med alla möjliga och löjliga saker, minns inte vad butiken heter men det är väl oviktigt då den ska läggas ner
* ett par ankelboots med 9cm klack, från DinSko för 449kr. dom ser konstiga ut på bilden men dom är assnygga enligt mig och det är ju det viktigaste ;)
* en tunika/skjorta från Bisovs projekt, 199kr( också någon random butik) som man bara vill mysa ner i,
* ett puder, 49kr Från HMs egna märke
* ett rouge,  49kr Från HMs egna märke

och sen minns jag inte om det var något mer :S halva bootsen (skickar pengar till mormor då jag inte fått ut mina bajspengar!) och tunikan betala mormor och som tur var så fick jag pengar av mamma innan jag reste upp med så det hela fixade sig!


Nu har Melodifestivalen slutat för denna helgen i Leksand och jag tyckte väldigt mycket om Molly Sandén(lite för mkt sanna nielsen a la 08 eller carola-evighet men låten var bra!) Tänk om man ändå satt i hennes sits att få stå på scen! Det är något som är en dröm som krockar med min sjuksköterska-dröm. Jag älskar att sjunga och hålla på med musik! Får väl se hur mycket rösttalang man får dela med sig på Musiklektionerna jag har på fredagar! Jag har faktiskt funderat på en sån sångskola som man kan gå på. Verkar faktiskt väldigt kul och är väldigt sugen på att börja på det!

Imorgon åker jag som sagt hem till Skåneland! Vill meddela alla mina vänner att jag saknat dom jättemycket! Har velat vara väldigt mycket med Anna, Ludde och Jocke den tid jag varit borta men får se om vår lilla träff blir av nästa helg! Det var för längesen som vi 5 (plus viktor inräknat där) hitta på något och jag saknar det som in i BOMBEN !

STHLMsdag #1

Hej alla läsare!
Blev helt förvånad när jag vaknade upp imorse och inte var i mitt eget rum där hemma i Skåne men det var ändå en liten lättnad!
Har precis kommit innanför dörren efter en liten promenad ner till Solna Centrum ihopp om att hitta nya brallor och även att se om mina skor fanns här också och det fanns dom men nu är jag inte lika säker på den delen om dom skorna men det kan ha med att jag hade alldeles fel brallor på mig! Får ta mina svarta stuprörsbyxor imorgon när jag drar ner dit igen med mormor!
Det känns så bra när jag går i Sthlm, jag vet inte varför men jag känner mig hemma här på något sätt. Jag hade kunnat att tänka mig att bo i Sthlm men det är nog något inte mamma gillar eftersom det är så långt ifrån och det var typ så mamma gjorde mot mormor och det uppskattades inte! HAHA!
Men det är något med Sthlm som gör att jag känner mig... ja jag hitta inte ens ordet.
Kommer nog bli ännu värre när vi går i Gamla Stan imorgon! Något jag inte gjort på länge !

Det är bara så störrigt när man hittat något man verkligen vill ha och tillomed drömmer om och när man väl är påväg att köpa dom så blir det alltid en besvikelse sista gången man provar dom innan man går till kassan! Det händer mig varje gång jag ska köpa något som man checkat in på ett tag, mina tvek-tankar! Fast det är kanske dom som gör att jag iallafall sparar in liiite pengar i plånboken!

Annars sitter jag nu och knarkar sönder högtalarna med Untouched(youtubevideon jag har här i bloggen) och ska snart sätta igång med Samhällskunskapsarbetet!



kan jag vara seriös? nångång ?! - NEJ :D

som ni ser har jag nu SVARTA NAGLAR men det höll inte länge
för en amerikan(sån jobbig pain-in-tha-as-försäljare)
 tyckte tydligen det var fult då han ville visa
vad en manikyrborste med kemikalier från Stilla Havet kunde
göra med en nagel så han tog bort det svarta..
får måla om allt nu, nååådigt jobbigt faktiskt !
svarta naglar tycker jag faktiskt ser väldigt fint ut och
jag trivs till hundra med det!
Fast nu när jag tänker efter så fick jag en tants blickar på mig
när jag gick i centrum med skinnjacka och svarta naglar.
men jag fattar inte varför dom flesta kopplar svarta naglar till
rockare, ligister, brottslingar m.m ?
det är ju bara ett nagellack?
ligist-cia ?

Hoffmeastro feat Chraa - Im not leaving now



En låt som verkligen får en att hata singellivet men den är så otroligt underbar så den måste ha en plats här i bloggen!
Man får en sån mysig inställning i kroppen och bara slappnar av till max!
Denna ska jag knarka sönder i öronen på tåget till Sthlm!
Lätt en 8/10 !

vad tycker ni själva?

schoolbag in hand, she leaves home in the early morning

Hej alla läsare!
De närmaste dagarna kommer jag antagligen inte kunna skriva så mycket i bloggen eftersom jag beställde biljetter till Sthlm idag och åker redan imorgon kl 11.04! Ska bli så skönt att komma ifrån allt skit och verkligen få slappna av, tänka på något annat och förhoppningsvis komma hem med lite vett innanför pannbenet! Att försöka ta reda på vad det är jag vill och inte vill.
Jag ska beställa biljett hem där uppe och har räknat in mig på söndagsresa men får se hur pengarna ligger till, annars blir det på måndag!

Annars började dagen med att vakna(självklart, kan bli lite svårt annars) och kl11 skulle jag möta Felicia på gymmet men jag hade verkligen inget träningssug alls denna morgon så jag stack hem och började packa!
blir ovanligt lite i väskan tycker jag men det ändras säkert imorgonbitti när jag fått i sminkväskan och plattången och sådant!
På kvällen mötte jag Elise och Sofie på EspressoHouse där dom satt och fika. Det är så himla mysigt att sitta där men tyvärr så gillar inte mina ögon prislapparna på dom söta och goda muffinsarna, eller varför inte cheesecaken eller brownien! Fasen, nu vill jag ha E.House!
Nu ikväll har jag bara tagit det lugnt, försökt att fixa Ninas bloggdesign men det är fortfarande några saker jag inte är nöjd med men får försöka fixa det om jag hinner imogon, annars får hon bara vänta tills jag kommer hem!

Nej, nu väntar sängen och mp3n för att sedan gå och dreggla ner kuddarna :D


The Veronicas - Untouched

   

En låt värd att lyssna på! det verkligen ljuvlar i mina öron och det är en typiskt Cia-låt!
Bra rytm, mkt text och musik, man blir lite pushad av den.
en 7 av 10 !
vad tycker ni själva ?

ny bloggdesign med nya tag!

som ni ser så har jag klarat av att fixa min bloggdesign helt själv! Är väldigt nöjd med resultatet men jag hittar inte hur jag kan byta min bild i menyn bara :(
Varför jag bytade var för att jag ville att det skulle matcha med det jag ville skriva om! Plus att jag kom på att jag inte var en så rosa person :p
Men nu är det klart och jag ska försöka börja om på nytt. Att ha något intressant att skriva om!
Så om ni håller ögonen öppna så kommer det säkert något intressant att skriva om!
Det kan vara allt från hemmaSPA med inpackningar som man själv kan göra hemma, några festtips som man kan göra för att piffa upp stämningen lite, god mat, bra musik som jag tycker är värt att lyssna på, hur det är att gå inom en hälsolinje, träningar och massa annat roligt!

vad tycks? :)


match,chokladbollar och White Chicks

gårdagen blev faktiskt rätt så chill. Det blev först innebandymatch, magnarp-åstorp där dom losa 4-3 och jag har nog aldrig skrikit så mycket som på denna matchen. Flera utvisningar och en matchstraff och klubba som åkte i luften så innebandyn blev fotboll istället och ja, det blev en hård match!
På kvällen tog jag mig ner till Maisie och blev bjuden på thaimat! Blev friterad kyckling med ris och sås men när jag hade ätit halva så insåg jag att jag var sugen på biff med bambuskott! Men det finns fler gånger man kommer åka ner till Maisie! Efteråt då hon slutade halv9 drog vi hem till henne och chillade men vi ville baka chokladbollar så vi stack ner till Hemköp och köpte kakao!
Vi kom hem och vi började baka! Eller ja, Maisie baka mest och jag fotade! Haha! Men jag hjälpte faktiskt till att blanda och göra bollarna! :)
Eftersom dom blev så sliskiga så ställde vi in dom i frysen och efter en timme typ så kom vi på att vi glömt chokladbollarna i frysen så vi tog fram lite cocacola och satte i filmen White Chicks i DVDn och började äta men tror vi inte ens åt upp alla? :S
Tyvärr så fick jag inte bild på oss då vi stoppade i oss en hel chokladboll i munnen. Det var inte sågott som jag trodde och det kändes som att man hade bajs i munnen! Men godare än bajs var det ju faktiskt!
Filmen avslutades och jag har det lika roligt varje gång jag ser den! Dom är sååå bra! Funderar på att dra över till Maisie och låna den över natten!


maisie är ifull rulle !

osminkad och fräsch med blingbling i munnen!

dom blev goda!

15/2-09

min kropp är två personer.
den ena vill ha mitt förflutna och den andra vill ha min framtid.
båda delarna har sån otrolig kraft av känslor att dom skriker mot varandra.
det ekar i mitt huvud och det hela slutar med tårar.
jag orkar inte höra detta mer. den ena sidan tar alltid över den andra hela tiden och det blir frustrerande eftersom jag inte kan få det som den sidan vill ha.
det känns verkligen som man slits i stycken och jag kan inte vara mig själv om det inte har med mitt förflutna att göra.
Kan man inte bara få alltid serverat på ett silverfat och få allt att gå sin väg?
Eller som när man var liten, man trodde att man skulle växa upp, bli kär och sen var allt klart?


party like a rockstar

Ja då försöker man att leva lite idag då. Blev rätt så sent igår.
Som sagt, fest hemma hos Robin igår och jag tyckte det var jättetrevligt även om vissa saker gick utför kanten eller att SK körde över snögubben.. inga kommentarer. Men mycket dans och mycket nya ansikten. Vet inte mycket mer vad det finns att säga. Fanns så mycket som hände men vid 1 så började alla som skulle sova över gå och lägga sig och dom flesta somna inte förren halv5 på morgonen. Kunde verkligen inte sova. Tyckte synd om Jocke som blev utputtad av Viktor men fast ajg erbjöd mig att byta plats med honom eftersom jag hade all plats tack vare Viktor så la han sig på golvet bredvid bäddsoffan x)
Vaknade sedan vid 8 och jag och Jocke gick ner men sen ångra jag mig så jag gick upp och la mig igen! Haha, var så trött i kroppen! Vid halv11 blev jag hämtad och fick säga hejdå till alla göteborgare som var nere på besök och sedan bar det av hemåt. Fast hemma stannade jag inte länge då jag var tvungen att fixa lite papperarbete nere i simhallen, passade även på att sola en halvtimme! Börjat tappa min färg i ansiktet nu! =(

Nej, nu måste jag in i duschen för att sedan !göra mig iordning för min allahjärtansdag-dejt som ska ta med mig på bio för att se den nya RosaPantern

lite pics från igår. blev inte så många


kvällens outfit! tack Tina för lånet av tröjan :)

grabbarna börjar komma igång,

och Hanna skulle självklart spela Ölschack

Tror faktiskt det var Hanna som vann..

Lille Robin som öppnar paket!

Hektiskt dag med massa nödvändigt!

OJOJOJ vad jag har gjort mycket idag! Väldigt olikt mig! Jag har inte pluggat såhär mycket matte på evigheter och jag har nyss fattat hur man kan plugga till ett matteprov! Eller ens hur matteboken är upplagd! Att man har en deadline att följa innan provet! Innan har det bara varit att jag gjort provet på så långt jag har kommit och sen bara nöjt mig med ett G eller IG men denna gången är jag verkligen taggad!

Var hemma vid 14 ungefär och satte genast igång med matteboken och skrivpappret och började på testerna som finns i boken för att vara förberedd för provet. Störde mig ju måttligt på visa tal men ett eller annat lyckades jag faktiskt klura ut.Kände mig verkligen stolt över mig själv då jag brukar skita i att göra talen om jag inte fattar från första början. Men icke sa Nicke, här ska tal räknas ut på direkten!
När jag kollade upp om vad klockan var så insåg jag att jag skulle komma försent till Jympapasset nere på Friskis&Svettis om jag inte gick nu så promenaden började neråt mot stan! Tur att jag fick i mig en banan och iaf lite cola(socker) innan för idag kändes det ovanligt bra när jag tränade och blev inte lika slut som jag brukar vara. Jag ville bara ha mer! Och mer blev det, halv6 slutade Jympan och då väntade det efterlängtade gymmet! Jag tänkte att när musklerna ändå var uppvärmda efter en timmes Jympa så tänkte jag att det skulle gå utmärkt, vilket det också gjorde! Fast idag tänkte jag att eftersom träningsvärken inte kommer hos lilla mig längre så la jag på ytterligare 10kg. Har gått ovanligt snabbt för mig där vikterna bara skjutit i taket! Därför jag blev lite undrande när träningsvärken inte kom och tiden varit så kort. Så imorgon får vi hålla tummarna att värken är där för jag vill inte lägga på ytterligare 10kg :S



Något annat som är ovanligt mig är att jag har packat skolväskan till imorgon! Jag brukar alltid packa på morgonen i all stress ner till bussen men inte idag! Det börjas med idrott på morgonen och det man ska ha på sig och byta om till är nerpackat bredvid shampoot och duschkrämen!
Imorgon kommer det bli en hektisk dag för mig! Jag har håla mellan 12-14 och på den hålan ska jag hinna hem och ha hårinpackning i håret. föna och locka det antagligen(har inte bestämt mig om håret ska bli lockigt eller platt till kvällens utflykt) och sedan packa sakerna jag ska ha hem till Robin imorgonkväll. Efter skolan som slutar 16.20 ska jag och Rasse ner till stan och fixa en sak och sedan snabbt hem för att fixa med smink och hår igen! Och byta om får jag inte lov att glömma!

Oj, det blev ett väldigt långt inlägg men jag blev bara så sugen på att skriva av om min dag då jag pluggat matte nästan all min hemmatid! Känner att skolan kommit igång nu och jag kan börja fokusera på skolarbeten mer!
Men nej, om 1.5h är det ny dag och jag har massor att göra!

Gonatt, love&hugs / Cecilia

pluggdag till max !

efter skolan gick jag hem till Maisie för att plugga klart svenskan, matten och egentligen gå igenom hela pausjympan en sista gång men det hann vi inte för jag blev hungrig efter allt pluggande eftersom vi hade hållt på mellan 14-18.45 typ! Känner mig väldigt duktig och stolt över mig själv för såhär har jag nog aldrig suttit och pluggat till ett matteprov! Vi tog även en liten paus och cyklade ner till stan för att kolla på ett armband som Maisie ville ha men det blev att hon köpte ett skärp istället!

Nej, nu ska jag försöka få tag på Hanna för att veta om jag ska till Robin på fredag för lite rajtantajtan eller om jag ska på bio med Maisie, Rasmus, Thess och Robin! För ni har väl inte missat att det är fredagen den 13 på fredag och att även filmen har premiär nu ;)


pausjympa a la bengtsson och la!

nu sitter jag och Maisie i skolan SPA och ska fixa ihop våran pausjympa. Maisie har hittat sin plats i relax-stolen och jag sitter på en liten fotpall med datan och YouTube! Har hittat alla låtar vi ska ha och vi har fått en mysig stämning eftersom vårat SPA är väldigt mysigt och avslappnande! Inte alla skolor där man har bubbelbadkar och massa oljor och massagebänkar =) Mycket mysig skola som jag går i!
Sen var det det hära med att fixa och trixa med bloggens inlägg. Om vad man ska skriva om och sånt. Typ ett litet tema, jag har tänkt på att jag vill ha musik, låtar och även ha lite skönhetsprylar här i. Som den skola jag går på så kan man säkert få fram lite fix som man kan göra hemma istället för att boka tid och slösa en massa pengar!
Men fast jag nyss gjort om bloggens design så hade det nog varit väldigt snyggt med massa noter och lalala-texter eller tillochmed kanske oljor, massagebänkar, eller bara ja, allmänt SPAtema över hela bloggen!
jag får tänka lite på den idéen för nu tror jag att jag fattar hur man fixar bloggens design!

Nu kom Maisie efter att ha uträttat sina behov så nu måste vi göra klart våran pausjympa!

prestationsångest

nu har jag precis gjort mig klar och packat klart för resan till pappa eftersom det är hans vecka att ha mig! Denna dagen kan inte ha varit mer onödig än den har varit förrutom Robins födelsedag! Skola, teckenspråk till halv9 och sedan stack jag till gymmet och var där till halv12 ungefär. Försökte kömpa lite exktra hårt idag och gick framochtillbaka mellan maskinerna men som vanligt när jag kommer hem från gymmet så är jag inte nöjd medmin prestation! Får ta en runda med Hanna i helgen också. Hoppas bara att hon nu kommer ner till mig!
Är det inte konstigt att hur bra man än gör visa saker så blir man inte riktigt nöjd egentligen. Det kan vara på ett prov eller dom som gått ut skolan, att dom kunde lagt ner lite mer tid på plugget än att åka till en kompis, shoppa eller festa o.s.v. Och det är så jag tänker nu, när jag går skolan, att försöka skärpa mig ännu mer! Men ibland så tar bara orken slut och man unnar sig något annat gott! Så typiskt tonåringar men man ska faktiskt även njuta av livet när man kan! Man vet aldrig vad som kan hända runt hörnet!

Nej, nu strax slutar pappa för att hämta upp mig och sedan blir det bussen till vejby!

robinrobinrobin






IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG
FÖR IDAG ÄR DET ROBINS 18-DAG !


xoxo



jag vet inte mina känslor.
jag vet inte vad jag vill.
jag är så trött på att sakna
jag är så trött på att kämpa


turk på vift x)

haha världens knäppaste sak hände mig på bussen idag hem från Anna. Jag hoppar på på Ripvägen och längst framsitter det en kille som jag inte la så mycket märke till. Iallafall efter halva vägens gång flyttar sig killen bakåt till två sätten framför mig fast snett över bussen, och kollar på mig och riktigt råstirrar. Jag tänkte bara att han inte hade något annat att kolla på eller att det var något konstigt med hans ögon. Men det roliga var att när bussen nått Tångvägen flyttar sig killen längst bak och fortfarande snett över bussen från min sida så att han har precis sikte för att se mitt ansikte! Jag brydde mig inte så mycket och trodde bara att han var rastlös eller något men när jag vänder mig om för att se om han gick av eller inte så vinkar han åt mig! Helt stum blev jag och började småskratta! När han sedan ska gå av så samtidigt som han går nedför trappen så pussar han en slängkyss åt mig och då tänkte jag att "nej detta kan inte stämma!! han måste ha blandat ihop mig med någon annan!" Något som jag senare kom på sen att mina vänner ser mig oftast på ställen jag inte är på och har typ som en liten dubbelgångare i Ängelholm. Lite läskigt faktiskt!
Men jag visste inte riktigt om vad jag skulle göra så jag bara skrattade för denna killen vände sig om när han gått av för att kolla så att jag såg vad det var han gjorde till mig och jag kunde inte sluta se ut som ett levande frågetecken! HAHA! fan vad jag skratta resten av resan hem så kunde inte låta bli att smsa Jesper och Anna om incidenten! Han var nog lite på vift om vem jag var x)

Sikka människor det finns! haha, iallafall så som jag sa tidigare i inlägget så var jag hemma hos Anna idag.Vi gjorde jättegod potatis och tonfiskgratäng med sås och satt och småsnacka med Joakim men det blev inte länge för 20.20 var jag tvungen att ta bussen hem igen, annars hade jag inte varit hemma förren halv11 och det orkade jag inte med, fast jag har sovmorgon imorgon men det är så drygt att gå hela den vägen hem så sent!
Det är skönt att man kan sova lääääänge imorgon då jag steg upp halv8 imorse då jag skulle cykla ner till jobbet som gick ganska lagom idag. Inte så mycket som förra gången och jag tror att jag skrämde barnen lite från förra gången då jag hota med att dom fick sitta på kanten men hård och bestämd måste man vara!
Nu börjar även STHLMsresan gå igång då jag prata med mormor idag, Längesen man prata med henne och det får bli lite oftare nu för jag träffar henne kanske två gånger om året =/

Nej, nu blir det sängdags ! Ännu ett jätteonödigt inlägg av Cecilia Bengtsson!
La alla märket till att jag skrev "blablabla då jag blablabla" typ hela tiden x)

   

shoes are a girls bestfriend

nu har jag äntligen kommit hem från väla/IKEA med mamma, patrik och sebbe!
hittade världens snyggaste skor(enligt mig just nu) och dom måste bara bli mina!
men det kmr ta ett tag innan man får råd till dom eller tills jag ens kan köpa dom då jag och maisie lagt shoppingförbud tills 1mars. Men skorna ska jag ha! Såg framför mig mina Nuddiejeans som är lite tajtare där nere, dom skorna tillsammans med ett färgglatt linne och min svarta skinnjacka och några fina blingbling accesoarer! MMMUMS !

Ikväll får jag se vad som händer. Har pratat lite med Marcus men eftersom han har match så är jag osäker på om han orkar träffa mig eller inte. Annars finns det fler dagar :)
Måste vila upp mig för jobbet imorgon, hoppas verkligen att dom lyssnar denna gången iaf ! Måste läsa igenomplaneringen om vad som ska göras kom jag nyss på!
Annars så har jag faktiskt bestämt mig för att plugga matte EN LÖRDAGSKVÄLL för att vara förbered för provet på torsdag... får se hur det går. ekvationer är det roligaste med matte, allt annat suger!!

jag försökte få in en bild på skorna men den vill inte ta emot objektet :S

suddasuddasudda

(varför ska det alltid bli så för mig att så fort jag ska skriva om min dag som gått så blir inget bra och det ser bara ut som onödigt skit jag skriver och då suddar jag ut allt !!)

så då gör jag det med NU !
därav blir detta ett olöst mysterium där detta inlägget är tomt !





det är ett stort mysterium om varför jag valde den poesen när kameran var framme..

10 bra tips till långt och friskt hår!

jag har saknat långt hår ganska länge nu och sökte runder lite på internet om tips, och då hittade jag dessa tipsen!


1. Ett hår som går ned på halva ryggen är flera år gammalt (4-5 år gammalt) och skört. Behandla det som om det vore ett riktigt ömtåligt gammalt plagg i silke eller spets, eller en tunn nylonstrumpa. Skulle du slita i det eller slita en borste vårdslöst genom det?

2. Borsta aldrig håret när det är blött, det är elastiskt och mycket skörare. Red ut det med en bredtandad kam och hantera det försiktigt. Red ut alla tovor försiktigt från topparna och uppåt. Använd allra helst en kam utan "sömmar" eller skarvar. Det finns billiga handgjorda kammar utan skarvar på tex Kicks av märket Wika.

3. Många med riktigt långt har sitt hår uppsatt i knut ofta, så topparna skyddas från allt slitage nedsläppt hår blir utsatt för. Det finns mängder av snygga knutar och håruppsättningar och tusentals snygga hårpinnar, hårkammar och andra redskap. Sätt upp håret om det finns risk för att det fastnar i saker, tex vid städning. Att fläta håret på kvällen innan du går och lägger dig hjälper om du har problem med tovor och trassel och sover oroligt.

4. Tänk på vad du använder i håret. Hårsnoddar med metall och klämmor med vassa kanter skadar håret, välj mjuka och släta håraccessoarer.

5. Rengör dina borstar och kammar med jämna mellanrum, de blir snabbt fulla av fett, smuts, döda hudceller, rester av stylingprodukter och damm. Rengör med schampo, du kan skrubba kammen med en nagelborste och dra lite papper mellan tänderna.

6. Schamponera sällan och med lite schampo men använd mängder med balsam. Tar ditt schampo slut innan ditt balsam så gör du förmodligen fel. Schamponera bara en gång, en liten klick räcker. Försök tvätta håret mer sällan, schampo dagligen sliter på håret. Använd alltid massor av balsam, men inte på hårbotten, börja applicera balsam från öronen och nedåt, särskilt i topparna.

7. Gör inpackningar en till två gånger i veckan. Du kan göra en egen inpackning med ditt vanliga favoritbalsam, ta en del balsam, 1/4 del honung och 1/4 del aloe vera gel. Värm i micron några få sekunder tills det blir varmt, applicera på torrt eller handdukstorkat hår, vira en handduk runt och låt det sitta i 10 min - 1 timme, skölj noga.

8. Fönen och plattången är onda mot ditt hår. Undvik dem så mycket som möjligt och låt håret självtorka. Även färgning sliter mycket på håret, blonderingar och blekningar är allra värst.

9. Klipp inte för mycket. Hår växer ungefär 1 cm i månaden, går du till frisören varje-varannan månad och klipper av 3-4 cm så kommer håret inte att bli längre. Så enkelt är det. Välj en frisör som inte klipper mer än du ber om eller be en kompis klippa dig istället. Håll däremot efter och klipp av kluvna hårtoppar.

10. Ät nyttigt och varierat, särskilt b-vitaminer och e-vitaminer är viktiga för att få friskt hår. Sköt om dig. Håret mår faktiskt bättre om själva kroppen mår bra!

ekvationer is my shit!

här sitter jag på mitt rum med matteböckerna upptryckt i nyllet där min mattelärare försöker intala mig att -9a + 10a ska bli 4a... men det går inte jag på! jag må hata matte men ekvationer är my shit och det blir INTE 4a+6 ! tur att man har matte imorgon på eftermiddagen så man kan visa hur duktig man är och få läraren att känna sig lite dum (a)
Annars så har dagen gått åt till skolan där man har försökt sätta ihop en pausjympa med Maisie. gick hyfsat bra förrutom att vi glömt alla jympasteg som man kan ha(fast vi själva går på jympa så fick vi hjärnstopp!) Men vi slutade vid 15.30 och sedan kl16 tog jag tåget in till HBG för en fika med mamma på Hellsing där mamma skulle få reda på om hon fick jobbet där eller inte men det blev inte av idag för ingen av cheferna dök upp! mindre lyckat med andra ord !

NEJ, nu ska jag plugga lite och sedan kolla in tågen till STHLM på internet då jag och mamma prata om att flytta upp mig till STHLM på sportlovet!

ingen rubrik idag inte.

oboyglaset är upphällt och mackorna är påsmetade med pålägg!
jag är nog världens lataste på morgonen, eller nej, kanske inte den lataste men tiden bara försvinner ifrån mig och det hela slutar med en enda stor stress! Genom att blogga har jag börjat inse mina nackdelar!
Idag blir det skola mellan 10-15.30 cirka och sedan blir det nog en tur till HBG för att möta mamma och "mamma" på en fika men vet inte om den sistnämnda mamman är med.

något annat viktigt att nämna är att det bara är 4dagar kvar tills min syster kommer hem från Teneriffa efter ett halvår! längtar som fan! visst, man pratar mycket med henne i telefonen, (det blir inte så mycket snack, mest typ på 1min eller ngt då det är så dyrt att ringa men jag brukar fråga pappa först om jag kan ringa henne xP) men ändå så blir det inte "samma kontakt". Lite synd faktiskt och i april så åker hon iväg igen för att vara på bartenderutbildning, ngt som även jag ska utföra i mitt liv!

Nej, nu väntar mackorna och tandborsten på mig. tiden flyger



mycket snygga miner..

R.I.P

   

ge mig mitt hår igen!
titta bara så fylligt och långt det är!

money money money, must be funny

varför är det alltid så att när man har som minst pengar så är det då man behöver dom som mest!
jag är sån att har jag mycket pengar så är jag rädd om pengarna för att slösa dom! och nu när jag inte har några pengar alls mer än dom 150kr på mitt konto så kommer jag på något nytt varje dag som jag behöver! det kan egentligen vara världens onödigaste saker men jag behöver dom!
FAST, det som min familj nog tittar på är att jag lägger pengar på fel saker, och det är därför jag måste skriva ner sakerna och prioritera vad som är viktigast,
Jag får 750kr i månaden(egentligen bara 500 för dom andra 250kr går åt min räkning) som även där måste prioriteras! jag måste skärpa mig med min telefon! men iaf, jag får 500kr i månaden och med detta ska jag ha råd till fika på stan, shampoo och balsam, smink, presenter, kläder, skor o.s.v. jag köper för det mesta kläder och nog skor själv och jag har nog faktiskt inget emot det för tror det är dags för mig att börja lära mig att hantera pengarna på rätt sätt och hur mycket pengar som faktiskt går åt när man sedan ska flytta hemifrån!
det min familj ser är att jag lägger pengar på onödiga saker, och det är säkert rätt till en viss del men när jag själv tänker efter så pratar jag väldigt mkt om att jag vill ha det och det men jag köper det inte, det försvinner liksom ut med sanden. Lite här och där kan jag faktiskt be mamma eller pappa om de kan bidra med någon slant till ett par nya jeans om det verkligen är kris men om det är lite dyrare grejer så vågar jag faktiskt inte be dom om pengar, eller jo, jag kan fråga dom om de kan bidra med pengar till en viss gräns som låter rimligt för alla men resten tycker jag att jag själv får betala. Som nu med mina Nuddiejeans, dom kostar 1000kr och jag vet att det finns billigare jeans men jag är såld i dom. och mina föräldrar säger till mig att vill jag verkligen ha något så får jag spara, även om dom tycker att jag sparar till helt fel saker..

på tal om inget så har jag skola idag, om man ens kan kalla det skola.
har en lektion mellan 14-15 och har idrott och jag som verkligen känner för en hemmadag med solning, skumbad och massa repairprodukter i håret som gör att det växer fortare!
NEJ, nu är kl10 och jag ska äta en frukost! tror faktiskt det blir en stor och ordentlig frukost för en gångs skull, nu får matdelen också skärpa sig! jag har iaf gått upp 1kg ! grattis till lilla mig !

dress for success

 
  
 

1. Night Out Dress, 449kr
2. Gold Famous Dress, 449kr
3. Little Simple Mini Dress, 289kr


gud vad jag vill ha ngn av dessa ! så otroligt snygga klänningar där fanns! nackedelen var bara att det inte fanns så stort utbud :/

http://www.stylebystars.com/

1/2-09

som sagt, fest för cecilia och elsa igår. träffade nytt och udda folk men jag hade väl trevligt ändå fast en liten incident hade jag gärna vaknat upp utan med. (haha låter som jag fick hem ett "nagg" igår) men det var inte menat så.
tycker bara att kan man inte stå för saker dom gör eller säger så ska dom inte åka längs rälsen.
vid 22tiden blev det världens ståhej eftersom några av töserna hade fixat dit Mikael Gath som även tog med sig Sondell och Salle. Något som blev väldigt poppis hos alla men det mest roliga var att se Cecilia med Gath eftersom Cecilia är helt såld i han typ:) det var så roligt att se hennes min med sin signerade Rögletröja och massa kramar av Gath !
men det blev hem tidigt iallafall och kl 00 var jag i säng, eftersom jag skulle upp och jobba kl8.

fick lite smådamp idag på en av grupperna då ingen, exakt INGEN av barnen lyssnade på mig så det hela slutade med att jag hota med att sätta dom på kanten så fick dom inte vara med längre x) stygga-cia kommer fram där ja. det var iaf en tack till att gruppen därefter var lugn och ALLA barnen lyssnade! haha!

nu blir det antingen sova eller städa rummet, NEJ jag har inte sädat rummet än! och jag känner för en liten förändring på rummet faktiskt :S vet bara inte hur.
som sagt, ännu ett onödigt blogginlägg men ville bara att alla skulle anteckna vad jag gjort de senaste 24h! ;)



såhär snyggt städat borde min garderob se ut men drömma kan man att den blir lika snygg xD

RSS 2.0