31/1-08

ett år sen.
ett år sen det blev vi och jag har inte fattat vad som hände mellan oss.
jag saknar dig men samtidigt vill jag gå vidare men på något sätt så går inte det innest inne.
du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta.
och alltid inne i mitt huvud.

You're still a part of everything I do
You're on my heart just like a tattoo <3

spontankväll !


efter ett spontant samtal med jonna på msn så bestämde jag mig för att gå hem till henne och fixa mig inför en festkväll hemma hos Cecilia! maisie är alldeles strax här och likaså thess! hade även tvättdag idag så hade absolut INGET att ha på mig men fick låna ett fint långt,svart sidenlinne av jonna och lite locktång sen var ajg redo för en festkväll!
tänk ändå var lite det finns att göra innan man ser ut som en partypingla! jag är mer en tjej som har jeans eller elggins till ngt inte föör avancerat linne/klänning. sedan funkar alltid de klassiska silverringarna i öronen med ngt stort armsmycke till !

nej, nu kom maisie och nu ska jag göra dom sociala !

bilden är på favvisjonna !


BOLT

ojojoooj, vad har jag gjort denna dagen?
jo cecilia har solat men det tog ett jävla bra tag för att få nycklen eftersom det var tre tjejer före mig som tog 2h av min tid! men tillslut så blev det min tur! efter det så tog jag ett långt bad med massa skum och mys och sedan stack jag över till David för att låna en bra film som jag snart ska kolla på! fick se hans "nya" lägenhet och han hade dekorerat det väldigt fin för att vara kille ;D har inte träffat han sen jag var 14år och det var väldigt trevligt att träffas igen efter alla dessa år :)

har precis kommit hem från en utflykt på stan då min storebror och hans tjej blev sugna på ett par speciella chips, ni vet dom hjärt och stjärnchipsen? och det hade inte Konfektasken så jag stack till Hemköp för att få tag på dom! unnade mig även 1L cocacola och ett kexchoklad!
nej nu väntar BOLT på mig :D

knäont ger olust

detta blir inget långt inlägg men nu sitter jag här i min ensamhet. nej inte riktigt, bror och tjejen är här men tror dom ska ut snart.
jag är lite irriterad eftersom jag inte har råd att bli sjuk nu men ändå så har jag inte kunnat sova på hela natten p.g.a att knät värker som fan och min hals är illröd! inte bra detta !

idag blir det engelska, matte och musik men det e så jävla drygt att gå till 15.50 en fredag och nu ska dom tydligen ändra det till 16.30 istället. jag protesterar! men får se hur länge jag komme orka idag! min kropp ger mig inte alls någon lust idag.

som sagt, inget långt inlägg med något viktigt innehåll !

nuddie in my corazon (v)


jeansen fanns!
blev överkär på första ögonkastet och är bara tvungen att ha dom!
ringde pappa som var påväg till väla själv för att berätta nyheten, jag trodde han skulle strypa mig när jag sa priset(999kr) men det enda jag får tillbaks i luren är "kan man inte lägga undan dom då?".. jag blev inte lite stum.
men dom är inte köpta än för pappa skulle först jobba imorgon och se om pengarna kommer hem till mig! COME TO MAMA! ;)

iaf, för några månader sen skrev jag på BDB om en gubbe i 50årsåldern som förföljde mig i stan. vem om inte han sätter sig mitt emot mig utanför BikBok och skrämmer livet ur mig. äcklig blick hade han och kolla var 5e sekund på mig tills jag ringde ida och fråga var hon, thess, sofie och malin var. sedan blev dom mina bodyguards resten av kvällen! xD

nej nu väntar en städning på mig, nej jag har fortfarande inte städat sen förra gången jag skrev men känner mig så deppig i kroppen och lite småsjuk så orkar inte !

den som spar han har!

GE MIG !



jag är världens dåligaste människa på att spara pengar på rätt saker men jag är helt kära i dessa två så jag blir snart tosig! jag vet inte ens om dessa jeansen går att köpa längre för folk säger att dom slutat tillverkas medan andra säger att dom finns på SOLO, väla o.s.v. så det ska jag faktiskt kolla idag när jag kör till väla med pappa för att lämna in min mobil som gått isönder...IGEN! jävla telenor! ger mig ashöga räkningar och håller inte avtal de lovar och sms e inte gratis och blablablaaa. men det ska jag prata med dom idag om för jag kan inte fortsätta att ha såna räkningar! fast denna månaden har jag faktiskt varit sparsam! ligger bara på 270kr och jag har för 300 så det e skills och framgång för mig!

jag har rätt många jeans, men problemet är att jag får inte plats i dom längre. eller jo jag får plats men dom e för stora (sen jag tappat all vikt)och då sitter dom inte snyggt och jag känner mig "okvinnlig" när jeansen inte visar formerna riktigt :/ just nu går jag runt med ett par jeans jag haft sen jag gick i sjuan och jag vägrar att slänga dom! tyvärr så har dom nu fått en spricka precis under skrevet(men man ser inte trosorna eller så) men ändå så går jag runt i dom för dom sitter sååå perfekt !

NEJ nu blir det storstädning, ser ut som 3världskriget och som bevis på hur det ser ut på ett ungefär så kan jag lägga upp en bild på mitt förra rum innan vi flytta dit vi bor nu så ska ni få se hur det kan gå när cecilia är i farten
(ps. lägg märket till min fina takdekoration ;)


se upp i backen !

nu sitter jag faktiskt och unnar mig en bärpaj med vaniljsås, det tycker jag att jag har förtjänat efter veckans start med alla träningar och t.o.m. skidutflykten idag i Hestra,Småland ! det var vad jag förväntat mig med massa skratt med sofie och ida och jag har nog mammas skidtalang i blodet ändå lite fast att det ska gå fööör snabbt i backen tål jag inte!ploggade typ på de branta och jag har nog ökat på muskelstyrkan i rövskinkorna !

iaf, dagen började med att alarmet gick kl 6.00 och efter all packning som jag misslyckades att göra igårkväll så blev den gjort med en god matsäck med kyckling/pastasallad med rhode island-dressing(MUMS) yoghurt, 1L cola, blandegodis och en singoalla från ida :D lagom matsäck tyckte jag! sitter och smaskar i mig resten av godiset nu!
7.15 gick bussen från rönnehallen och då väntades det en 2.5h resa med två skrikiga, envisa och skrattfnissande klasser!

men fast dagen gick bra så hade jag inte klarat av en skidresa till Fjällen eller något sånt för så roligt tycker jag inte att det är. bara en dag hade räckt för mig, så kul nu när mamma planerar skidresa istället för att åka till solen och värmen !

nu blir det en tidig kväll för mig för sovmorgon imorgon är det inte!
tandläkaren inne i HBG har ett rum till mig för min (förhoppningsvis) sista undersökning innan tandställningen åker av!


alltid lika uppfriskande

jag är världens lataste! imorgon kl 7.15 går bussen från skolan upp till Hestra,Småland och vad har lilla cecilia gjort hela kvällen? - JO hon har bara msn:at och tränat! hon har även hunnit med att köra till vejby och tillbaka igen fast till COOP och handla kycklingsallad, två cocacolor och en påse blandgodis! men inte har hon packat tills imorgon och kl är redan halv11 ! FY !

känner att träningen börjar komma igår, igår var det gym mellan 17-18 och även en runda idag mellan halv10-11.
men inte satt det stopp där inte! kl 18.00 befann jag mig nere på Friskis med maisie,jonna och thess för ett jympapass med cecilia som man blir så avslappnad på! det är blandat med styrka, kondition, snabbt, långsamt, hopp och stretchning! mycket, mycket uppfriskande och jisses vad jag svettades idag! kände bara för att svettas mer och mer för att sedan känna mig stolt att jag har presterat så bra! det är alltid lika uppfriskande med ett jympapass som även blir av på torsdag fast då blir jag nog ensam för varken jonna eller maisie kan, får nog höra med thess om den saken =)

när jag kom hem från min lilla resa till COOP med maisie så kollade jag min blogg, och sikka kommentarer man fått om min blogg! "hej, wow vad snygg blogg du har", eller "hej :) tjänar du pengar på din blogg?" man blir självklart väldigt glad och pigg när man hör sånt fast jag inte tycker det är något intressant jag skriver!
jag har faktiskt tänkt på det! eftersom jag går andra året nu på Friskvård, så kan jag faktiskt skriva om olika behandlingar man kan göra hemma och vad som är bra och träna för vissa muskler o.s.v. olika "skönhetstips" med ansiktsmasker och sånt som man själv kan göra! det ska jag nog införskaffa mig här i min blogg!
 MEN först måste den uppgraderas lite! eftersom det trots allt blir februari om några dagar så känner jag att våren börjar komma och vem om inte jag längtar efter att få sätta på mig skinnjackan igen med någon mysig sjal så man inte kyler sig alltför mycket! så en vårig blogg ska det snart bli om jonna hjälper mig någon vacker dag!

som sagt, jag har tränat heeeela dagen och luktar inte gott!
så nu väntar faktiskt duschen på mig och shampoot ska få exprimentera med mitt hår !

FAN jag har ju inte packat än??!?! dumma cecilia bengtsson!

höganästräning?

det blev inget tränande för mig nu på morgonen innan skolan börjar kl 13.50 men jag funderar på att ta bussen till Höganäs och träna med min kusin och några vänner där inne. tror jag hinner med bussen kl 15.00 och man kanske kan få tag på några träningstips från marcus med men eftersom jag e "ny" i träningen igen så kan jag inte ta så mkt som jag gjorde innan och kommer känna mig klen med marcus och mattias som e biffar :S men någongång måste man la börja?
iallafall, ska städa min garderob nu om lusten dyker upp för den ser för jävlig ut! och sedan bär det av till pappa för att hämta idrottsskor och sedan har jag idrott med bollspel i en timme,

fråga inte om bilden !
man får väl bjuda lite på sig :)

mörk versus ljus



jag har precis blivit färgad av maisie, mörk med lite rött i men nu till våren o sommaren så vill jag vara blond!
kallblond, men inte helblond ! så nu blir det frisören...

make-over

nu jävlar är det inte långt kvar tills tandställningen åker av! jag fruktar bara att när jag sitter där i tandläkarstolen på torsdag och ska bli undrsökt för sista gången så öppnar hon munnen och säger;"nej vi tar en månad till på det hela!" jag blir seriöst förbannad då, eftersom hon säger hela tiden att det har gått snabbare än väntat och att allting ser otroligt bra ut så varför vänta mer med att ta av den liksom? kan hon inte bara göra mig glad och lycklig och säga "nej vi behöver inte vänta tills den 9/3 för det ser så bra ut så vi tar av den nu!" .. väl, man kan ju ha sin fantasi!

känner att när tandställningen åker av så vill jag ha en liten make-over.
jag har inte varit den snyggaste,populäraste eller den sötaste av tjejerna runt mig i olika klasser o.s.v. jag har alltid känt mig som den Fula Ankungen. alltid. och jag är så trött på det och vill bara bli Askungen liksom. att få känna att när man går in i ett rum fullt med folk, att dom kollar på en för att dom tycker man är vacker och inte undrar vad det är för frisyr, kläder eller skor jag har på mig som dom tycker är så fula.
ni vet-fina långa naglar, långt och lent hår med volym, raka fina tänder, len och fräsch ansiktshy utan några finnar och solbrun hud så man inte behöver använda smink som foundation och puder hela tiden!
låte rhelt underbart i mina öron!

"put the lime in the coconut"

jaa, nu sitter jagt här och tycker synd om mig själv.
haft ett jätteskönt jympapass idag med jonna och mitt i hela passet skriker det i mina knäskålar. vet inte vad det är som händer med dom men det hela började i måndags på idrottslektionen då vi lekte ngn bollsport och mitt knä plötsligt poppa till. Så nu sitter jag här med bandage runt benet =( som det kan gå ibland!
fast har lindat bandaget lite fel så ska göra om det efter inlägget!

annars har det varit skolan där jag för en gångs skull koncentrerade mig på mattelektionen!
tänker att ska jag klara av nationella i maj så måste jag skärpa mig nu! så det är bara att se hur det går imr på veckans sista mattetimme!
kommer troligen vila knät över helgen(så inga gympass!) och kommer antagligen vila det imr bitti med så hoppas idrottslektionen eftersom det antagligen blir gym där med.

Ebba blev 18 bast igår och det ska firas imr så såå mkt vila för knät kommer det inte vara. men får nog skippa pumpsen och ta ett par snygga stövlar istället !

som ett avslutningsämne så har pappa äntligen hjälpt mig att få nerladdningsprogram till datan så nu tycker jag att ni ska kolla in denna knasiga men glada låten: harry nilsson- put the lime in the coconut !

godnatt, kisskiss&hughug

supergratis.se

ett jättebra sätt att skaffa lite coola prylar på !
värva dina kompisar och få poäng!
med dom poängen kan du sedan växla in när du fått tillräckligt med poäng och få coola prylar hemskickade!
bjud in dina vänner och börja samla !

http://www.SuperGratis.se/?r=56211

det är helt gratis !

ack för dessa rubriker

Gud vad uppfriskande det var med ett Jympapass!
var riktigt skönt mot träningsvärken men visst, mina ben är typ av från min kropp nu men inte gnäller jag för det, eftersom jag ska dit på torsdag igen med Jonna. Ledaren var Cecilia som jag tyckte gjorde väldigt bra ifrån sig och detta pass kommer ingå i mitt nya träningsschema! Känner mig helt avslappnad och det var en bra avslutning på dagen!
På tal om träning så har jag nu skrivit in mig på PowerYoga och kommer träna yoga på söndagar kl 16.00 ! ska bli spännande eftersom jag alltid varit nyfiken att prova på det!

Vågen: jag har äntligen fått ett leende på läpparna när jag såg att siffrorna hade ändrats till det bättre på vågen !
visst, det var bara 1kg jag har gått upp men det är väl bättre än inget!
kommer även att ge mig själv lite beröm eftersom jag ätit TVÅ portioner middag(låter cp för er men för mig är det en väldigt stor framgång med mina matvanor).
Tyckte att nu f*n för jag skärpa mig då mamma börjat hota med att skriva in mig ngnstans och sådant vill jag inte vara me om tack!
Jag vet redan vad det är jag har och tycker inte att det är nödvändigt att gå till en läkare, betala 150kr i onödan när jag redan vet att jag har en liten störning i matvanorna. Så nu tar jag saken i mina egna händer så ni får nu sitta där hemma och hålla tummarna för mig.
Inte för att min vikt visar sig på min kropp ute i vardagslivet med alla kläder och tjocktröjor o halsdukar och allt men så fort man kommer hem och sätter på sig leggins och linne så ser man hur jag ser ut. Tappat midja och kebaber och hela paketet tycker jag som jag en gång haft.
Låren kan man väl inte missa heller som snart ser ut som pinnar(enligt mig själv) så man kan väl inte klandra mamma som tjatar på mig.

men nej, nu snart lägger sig ögonlocken för några timmar så nu tackar man för denna dagen !

kära skolhåla..

jaha, nu blir det till att slänga in ett inlägg såhär på morgonkvisten!
försov mig då jag hade litat på min pappa att väcka mig lagom tills skolan börjar men det gjorde jag fel, för kvart i 8 vaknade jag och kom en kvart försent. Blev nästan lite förvånad över mig själv att jag lyckades fixa mig någerlunda fin till skolan på så kort tid samtidigt som man kastar i sig mackan med skinka på !
hade TSP(teckenspråk för dom som inte fattade) och jag har glömt asmkt så det blir mkt repitition nu de närmaste dagarna! har läxförhör på allt på torsdag med så ska väl försöka göra det mesta idag om jag bara hittar mitt nya häfte!

jag har tänkt på det här med årets schema.. det är lagom men samtidigt så slöseri med tid!
som tillex nu. har jag haft TSP i 1&½ timme och börjar inte Sv förren kl 13-14.10. jag ska alltså sitta och vänta i 3.5h för en lektion som pågår i en timme.. wiie. (känn jublet in i era hjärtan!)
men lite mer sömn eller ett städat rum efter morgonens stress hade inte suttit fel.
kanske en garderobsstädning men det blir väl inte lyckat eftersom ngn går och snattar mina garljar..(stavas det så:S?)

nu kallar sängen och mitt iskalla Ramlösaglas på mig sen blir det städning på G så har jag gjort båda sakerna!
ikväll blir det antagligen ett Jympa-pass med Jonna.
Det märks att man inte gymmat på 4månader för den träningsvärken jag har nu har jag längtat efter!
kan inte röra mig idag men då ska man träna mera om man ska bli kvitt den värken!
ska försöka att kasta in ännu ett inlägg ikväll för att uppdatera om hur mitt allra första Jympa-pass gått !

kom inte på en bra rubrik

första skol och träningsdagen gick hur bra som helst!
jag tog inte i allt vad ajg kunde för det ska man inte om man inte tränat på ett tag
men jag tyckte jag tog lagon tempo och är nöjd ! kändes så uppfriskande att vara tillbaka i träningen!
idrotten var en bra avslutning med bolllekar där alla 20tjejer står och skriker och slås om bollar
och hela fadderillan så ni kan ju tänka er hur lektionerna ser ut med 21tävlingsinriktande tjejer!

alldeles strax är det mat på bordet som gäller och jag sitter även och kollar på Unga Mödrar.
jag tycker det är ett typsikt bra program som tonåring att följa.
då vet man mer vad man kan ge sig in på om allting inte blir som man förväntat sig
med förhållande o inget skydd och allt det här !
eller tillochmed innan ngt hänt. hur nästan lite skrämd man blir.
men jag är ändå inte så uppskrämd, så en liten flicka eller pojke hade varit hur mysigt som helst.


nej nu kallar dom på mig där nere så see ya later alligator !

tränings, och skoldag #1

jaha, nu sitter jag här hemma på årets första skoldag. oj låter det inte hemskt?! :O
men iaf, min skoldag har inte ens börjat än och jag har fortf inte fattat att mina måndagari tvåan kommer så ut såhär: idrott 13.50-14.50 - SLUT !
HAHAHHAHA, skrattat bara åt schemat ! så onödigt med tid.
iaf. alldeles strax ska jag cykla ner till gymmet och köra ett pass som jag har planerat in varje måndaglunch innan idrotten i skolan.
tänkte att eftersom jag inte tränat sen september så ska jag köra ett lagom hårt pass som ska hårda upp mina muskler ännu en gång! tappar ju allt igen på en gång!

så nu får ni hålla tummarna att min frukost sitter i och ger bra resultat och att jag
inte kommer svimma på springbandet!

pump it up !

mår som man förtjänar

utgång igår då!
har aldrig haft så rolig på länge kan jag säga så det behövdes!
det serverades singstar, popcorn, licker, godis, inhalering, och massa skratt!
vad där ungefär vid halv 10 och drog ut på ett litet äventyr i stan vid halv 1
där man umgicks med marcus!
men det gick ganska snabbt för mamma skulle hämta migvid halv 2 senast
så blev inte en lång kväll men rolig var den !

idag ska man vara barnvakt/simtränare åt elias.
vi ska bege oss till simhallen och ha lite skoj men även få elias
att våga bada nu till sommar så slipper mamma&pappa hålla koll på
både elias och lillasystern för dom ungarna kan vara rätt busiga ! :)
jag vågar inte kolla igenom min samtalslista på mobilen idag iheller
men om man får gissa så är inte min räkning billig! ackack!
men det blir iaf en runda nästa helg med då EBBA FYLLER 18 !!

igår var det även 2månader kvar tills min tandställning åker av !


LetsDance med Bella

jag brukar inte se på svenska tvprogram men jag var bara tvungen att
kolla in när BlondinBella dansar i LetsDance!
i början älskade jag hennes blogg och hur hon liksom utstrålade sig själv.
och fattade inte vad folk pratade om när dom sa att hon var störig.
men just nu så gör jag det med. tyvärr men jag läser ändå hennes blogg
och tänkte att LetsDance kan bli en ändring på min inställning
så nu sitter jag här på mitt rum och kollar på LetsDance!

har nyss ätit en jättegod middag (NYÅRSLÖFTE!!) där mamma gjort sin
alldeles egna jättegoda potatissallad som jag bara blev helt förälskad i !
och även sallad och kött fick jag till det så nu får jag se om siffrorna på
vågen går från 52 till kanske 53 om inte ens 54 ? :D

har handlat gottis till ikv men dom får inte plats i magen just nu så får la vänta en timme eller två !
(det kmr ta mig en kvart innan jag är där nere och hämtar godiset om jag ska vara ärlig) ;)

förresten, är det bara min blogg där det alltid cpar sig med att ladda upp bilder till bloggen?!
aldrig funkar det asså !
så nu får ni nöja er med en vanlig...TRÅKIG bloggsida !

nyårslöften á la Cecilia

jag vet att man har nyårslöftena uttänkta innan nyår men det har inte jag!
nu har jag kommit på det jag ska förgylla innan året blir 2010 !

1: jag ska pierca tungan i oktober ! dagen då jag fyller 18 har jag tid !
jag har inte gillat tungpiercingar innan och tyckt att de var räliga och blev arg
på folk som hade dom (bl.a.min syster så ni kan ju tänka er vilket tjafs
vi hade där hemma om den!) men efter något år så hade jag ändrat min åsikt o tkr att det
vore assnyggt att ha en vit liten diamant på tungan!!
jag ringde HouseOfPain i HBG där han gav mig lite info om piercingen:
- tungpiercing är den mest lättskötta piercingen du kan göra.
- det är den piercingen som känns minst när du piercar dig eftersom du inte har känsel i mitten av tungan!
kan det bli bättre ?!
2. jag ska beställa tid hos TatuerarDanne och få min kinesiska drake uppritad.
jag har alltid haft "a thing" för kinesiska drakar enda sen jag var liten!
min mamma kom hem från stan i sthlm med ett par mörklila mysbrallor med sånt
mysigt manchesterliknande tyg som är inne nu igen. och på dom brallorna
satt en sådan drake i silverfärg! tyvärr så försvann draken i tvätten och vi bytade dom
men även den draken försvann och sedan såg jag aldrig dom brallorna igen...
3. jag ska skaffa ett fadderbarn !
har fått den idéen genom all reklam på tvn och funderar på att slå ihop mig med
ngn och dela på kostnaden som amn skickar iväg.
tycker jag var en utmärkt idé så är ni sugna på att ge bort 50kr i månaden för ett
fattigt barn som just nu inte verkar ha en framtid med mat och utbildning och istället
leva med gasbomber och gevär
SÄG TILL !
4. jag måste lära mig att äta. nu är det dags att fixa min kropp som jag känner inte mår bra!
jag började 1a ring och fick det väldigt stressigt. (jag hade haft det lite tufft innan dess med men
detta var droppen som fick bägaren att rinna över) och det gjorde så att jag fick sluta min dans
och hade bara tid till plugget. alltså ingen mat i magen!
det har resulterat i att min magsäck har krympt och jag inte kan äta det jag vill och hur mkt jag vill.
jag blir alltså mätt på en cheeseburgare från McDonalds. det är det jag blir mätt på så ni kan ju
tänka er hur jag lever just nu.
5.  TRÄNING!
jag och maisie ska köpa ALLkort på friskis&svettis och verkligen ta tag i träningen nu till sommaren!
känner att mina muskler inte är de starkaste för nu när jag hållt på att bära saker och sånt
i rummet som fixas här hemma så har jag itne alls styrkan på min sida!
6. SKOLAN! förra terminen hade jag 17% frånvaro och det var inte roligt att höra när man jämnförde
sig med Jonna som hade 0%... skjut mig, skjut mig !

detta ska jag klara av nu innan 2009 tar slut och jag hoppas verkligen att jag blir stark till att göra detta!
det låter väl helt underbart med ett fadderbarn eller hur ?

take-away

mitt bloggande kommer just nu ta en paus.
för jag har en del att fundera över och ta tag i mitt liv.
ta bort det jag mår dåligt över och verkligen bara fokusera
på hur jag själv mår.

kiss&hugs everyone ! <3


RSS 2.0