stuck in magaluf

precis tagit en skön och varm dusch och småvaknat iaf så att mina ögon kan hållas uppe!
satt vi köksbordet och småprata med familjen tills pappa fråga om jag pratat med min syster som bor i Magaluf just nu.
hennes andra syster (invecklad familj till max) cassandra och hennes pojkvän skulle åka dit och hälsa på stephi men kom bara till barcelona eftersom dom tydligen inte fick åka in i landet pga terrordåd och just ordet "terrordåd" klingar inte bra i mina öron just nu! Min syster som då skulle åka hem istället eftersom cassandra inte fick flyga in fick även där ändra sina planer för ingen fick varken åka in eller lämna landet och det gör inte saken heller bättre. Jag vill ha hem min syster nu !

skratt,sång och inlärning

nu är disken klar och nu sitter man bara och väntar på sin jobbande man framför tvn och dödligt vapen3!
efter dagens teoriträning blev kvällens höjpunkt att sitta med familjen i hembyggdsparken och lyssna på lite rockblues och ståuppkomiker så några skratt fick man i sig idag iaf! Skratt förlänger livet!

Imr blir det upp tidigt för att hjälpa till med vejbystrandsloppisen där massa, massa leksaker säljs och ges till välgörenhet! Kom gärna dit och titta, det är från torsdag till söndag i vebyhamnen!

mördade M.J?

"Enligt en poliskälla har Michael Jacksons läkare Conrad Murray nu erkänt att han hjälpt till att injicera drogen popofol intravenöst under Michaels sista dygn i livet, rapporterar AP.  

Som Starlounge tidigare rapporterat misstänks popstjärnans hjärtstillestånd som ledde fram till hans död ha orsakats av en kraftfull dos av läkemedlet propofol, som vanligtvis används för att söva patienter inför en operation.

Conrad Murray ska enligt poliskällan ha erkänt att han gett Michael drogen några timmar innan han dog. Conrads advokat hävdar dock att hans klient "inte har ordinerat något som har dödat Michael Jackson".  

Under tisdagen genomfördes ytterligare en razzia mot Conrad Murray. Den här gången sökte polisen igenom hans villa i Las Vegas.  

Läkaren, som närvarade vid razzian, uppges ha varit samarbetsvillig då polisen under gårdagen genomsökte hans hem. På plats beslagtogs mobiltelefoner och en hårddisk, uppger nyhetsbyrån AP.  

I förra veckan gjordes även en stor razzia vid Michaels läkares klinik i Houston i Texas. Med sig hade polisen en husrannsakan där det stod att de nu utreder Jacksons död som dråp.

Resultatet av den rättsmedicinska undersökningen av Michaels kropp förväntas komma någon gång denna vecka."

körkorts-kalla-fötter

jag förstår inte hur jag kan vara så nervös över teorin till körkortet ?
jag försöker komma på en perfekt planering om hur mina studier till detta ska se ut och när jag fråga min syster om hur hon gjorde så fick jag bara svaret: "ärligt så läste jag aldrig boken, jag gjorde bara pärmarna och datan sen körde jag bara". och det hjälper mig inte så mycket..känner bara att det var lättare att ta körkort för några år sedan än nu förtiden.
har försökt att ta vägmärken först men efter ett tag blev det bara för många "glosor" så tog boken och läste. tror jag läst kapitlet 3gånger om nu och ändå så känner jag att inget stämmer :S


what a change a day makes

precis när man funderar för att inte slinga några ljusare slingor i håret så går man in på blondinbellas blogg och ser att blondinen inte längre är blondin och gör en väldigt sugen på att själv göra en liten förändring. Hiss eller diss?
tror jag skiter i att slinga håret. kanske bara blir några få ljusljusa slingor. får väl se vad lena och jag kan komma överrens om.

på tal om en riktig diss:
lady gaga irl

vill man veta hur många lager smink hon har på scen?



vad hände med den sliniga,smidiga kroppen?

är det nu man ska sätta på hög musik och dansa mambo för att underhålla sig själv?

efter många om och men om att försöka hitta något inspirerande att skriva om så misslyckades jag.
har så många funderingar över att designa om bloggen(igen....) men någongång måste man väl hålla sig i styr och behålla det man redan har liiite längre men det poppar upp så många bra idéer och jag har inget annat att göra här hemma i min ensamhet och det känns som att musiken snart börjar ta över huset!

Det blev HBGfestivalen både fredag med mamma och hennes vännina och sedan på lördagen med simon,kim&jennie som om några månader kommer att bli päron! Lite roligt när Kim presenterade Jennie och fullföljde meningen med "hon är på tjocken!" lite stolt ;)
Inget större inköp då jag börjat inse vart mina pengar går till, något som alla känner igen så brukar det bli en mascara där, ett linne/tröja, bara en eller två diamantörhängen, någon donkan-nattamat när man har kontakter som äger bil och kan ta sig var man vill(låter utnyttjande men icke så jag menar!) en fika där, "bara en till iste på EH!!" eller något liknande men ICKE SA NICKE(!) där kommer vi till en annan punkt:
-  Igår var vi hemma hos Simons föräldrar och pratade lite om resan som antagligen blir av den 13-28nov(låångsemester,WIIHIII!) och kostnaden som kommer ske för att man ska kunna ha det bra och inte bo på något kackelackshotell, middagar på kvällarna och nöjen så inser jag nu hur oekonomisk jag kan bli. Även om vi hitta väldigt billiga priser för flyg och hotell så måste jag börja skärpa mig, så därför har jag nu satt upp ett litet test för mig själv där jag ska se om jag kan sitta och plugga teori till körkortet för nu är det mindre än 3månader kvar och körkortet vill jag gärna ha till hands så snabbt som möjlgt, istället för att befinna mig på närmaste köpcentrum och brinna onödiga pengar på onödiga saker som jag lika bra kan leva utan.

Nu är det ny vecka och testet har satt igång!
Har ni några tips på hur man kan hålla i pengarna så skriv gärna!
"så fort du och sebbe får pengar i händerna så brinner det!" - mor


girls aloud - sound of the underground


SYTYCD

Världens skönaste dans!
"the butdance" av evan&randy



dans av twitch och kherington - båda danserna är gjorda av mia micheals, ngn som jag själv hade velat ha som koregraf

2 månader tillsammans nu!



sikket sommarlov

detta är inte okej!
hanna sitter vid mitt skrivbord på ett sommarlov och pluggar matteA, något som jag själv ska göra egentligen.
själv sitter jag och har precis pratat med min mentor och mitt projektarbete som jag ännu inte lämnat in en idéskiss över men efter att ha sökt lite på nätet så har jag äntligen kommit fram till en toppenidé som jag verkligen hoppas på ska nå ut till allmänheten och hjälpa till! Vad det ska handla om berättar jag inte än eftersom kursen inte ens är påbörjad men så småningom så får ni gärna veta mer om det! Vilket sommarlov, men man har väl inget annat för sig i detta tradiga svenska sommarvädret?

funderar starkt på att gå och köpa korv och göra lite mat. Mitt mål för dagen och morgondagen är att klara en präm imr eftersom jag ännu inte gjort det och det är på tiden. inte ens någon teorilektion har jag satt mig in på men ser iaf fram emot körningen den 30 som jag nyss kom på att jag inte kan den dagen för då ska jag för en gångs skull arbeta på en marknad som Simons pappa håller i så nu får jag vänta på en ny tid.

nu väntar korven på mig i affären så tjo ko!

dagens citat av Hanna Peh


hanna tar upp sin mobil, ser ett sms från hennes bror

hanna: jim carrey ska bli morfar
cia: visste inte ens att han hade en dotter..?
(tyst paus)
hanna: fan cia, vi börjar bli gamla; micheal jackson är död och jim carrey ska bli morfar!
hanna&cia: hahahhaha
hanna: vilka är det mer som har dött? Lever Arne Weise????



Magic 8-ball!

jag hitta precis min Magic 8-ball i all städning då jag bestämde mig för att bära ut en byrå som bara står tom på mitt rum hos mamma.
jag tänkte att jag skriver en massa frågor som jag ställer till denna bollen och så får man se hur roliga svaren blir:

Borde jag storstäda mitt rum hos mamma idag?
- absolutly!!!!

Kommer jag och tomten bli ett bra par?
- you can count on it

Är jag ekonomisk hopplös?
- yes in due time

Är apor luslösa?
- are you kidding?

Är Hanna Persson är smutsig väghora? /h.p
- a defenite yes
(HAHHAHAHAHAHAHA)

Blir man som man umgås?
- too early to predict

ska man ta dagen som den kommer?
- forget about it.

Kommer min man i framtiden vara en stor pelikan?
- looks good to me
(pelikan pelikan!!)

Är jag och Hanna Persson värstingar när det gäller PMS?
- are you kidding?!
(ahahhahahahahahhahahahahahhah!!!)

Är Anna Karlsson bäst?
- a definitive yes!

undrar ni något eller vill ha något svar så fråga. just nu står min skalle tom så kommer inte på bra frågor!


får väl börja nu eller aldrig.

om man skulle ta och göra något av denna dagen då?
gårdagen blev helt misslyckad. jag sprang runt och letade efter mina nycklar hela dagen men inte hitta jag dom inte!
det var inte förren på kvällen när pappa ringer som han säger att mariette hittade dom i min munktröja!
jag som var såå säker på att jag var så noggran med att leta överallt, under madrassen, sängen, tvättkorgen, alla lådor, tvbänken, alla väskor,skor,fickor,kläder exakt allt men nejdå! då missar jag en tröja!

mitt korkört börjar närma sig med småsteg. imorgon är det 3månader kvar till jag blir stora tösen och då är det dags att försöka få sitt bilkort men även här börjar det trögt! Teorin har gått segt, jag hade planerat sommarlovet att ha till att göra pärmar och några körningar men pärmarna är icke gjorda och körningen har jag den 30. Får väl börja lägga på ett kol eller orkar man ens lägga energi? Jag har inget sommarjobb. jag är bara "vikarie" på en massa ställen men plånboken är ännu tom. Längtar tills september då mitt riktiga jobb börjar.
Det är halvt planerat/pratas om att jag sticker till Malaysia i november och nu känner jag att börjar jag inte spara nu så kommer jag aldrig börja så nu har jag hittat min sparburk och jag har redan småskrammel i den! Känner att jag får börja prioritera vissa saker. Fika hit och dit, bio, McDonalds måste skippas, smågodis när man står och väntar på bussen, allt sånt onödigt måste dras bort nu! Detta om något är onödiga köp!



Så gulligt, hanna ringde nyss och berätta om hennes natt. Hon hade sovit hemma hos en kompis och jocke och resten av gänget hade varit i grannhuset och ringt hanna och bett henne komma ut mitt i natten, vilket hon gjorde och där i bilstrålkastarljusen står hannas nya rosa/silvriga moppe som Jocke lovat hanna att hon skulle få så småningom. Hela natten hade dom jobbat och fräschat upp den med färg och allt! Och eftersom jag fortfarande får leva och komma fram på min moppe så får det väl bli vi två på vägarna mot resten av alla andra kompisar i bilarna? (=

röda kvarn

igår drog jag, simon,docce och thörn på bio. egentligen skulle det bara vara dom men på något hörn så drog jag med och sov Bruno. Sevärd film. nog en av de konstigaste jag sett och tydligen missa jag filmens mittpunkt eftersom toaletten kallade men får kanske chans att se den scenen igen någon vacker dag!
måttligt störrig kille och ibland satt man där bara och "vafan gör han?!detta funkar inte!" och det fanns även vissa gånger man bara ville slå honom. jag menar kolla på hans ansiktsuttryck! det var såhär han såg ut en större del av filmen och med sitt kroppsspråk så gjorde han inte saken bättre! :P


ikväll går jag på det igen. Bio med mamma och lillebror. vet inte om ngn annan ska med men det är en tradition att jag,mamma och sebbe går på harrypotterbion!


nya framsteg i rummet.

okeeeej. då kör vi på ett inlägg där jag gjort framsteg i mitt rum. nu är det så att för ngn dag sedan (söndags) så insåg jag att min byrå är tom. och min säng är definitivt inte tom för den var full med kläder som ska vara I byrån. Då insåg jag att en byrå inte kommer funka för mig. Jag drog med mig min bror till Ikea där jag köpte en klädstång som jag är helt kär i! Jag tänkte först köpa en riktig garderob för 700kr men när jag såg klädstången för 130kr så blev det så mkt bättre! Nu är det bara tavlorna som ska upp?






cias älskade ikea




såhär ser man ut en dag då man vaknat efter en slappekväll, 
tidig morgon för att skicka hem stackars smärtande hanna
och när rummet ser ut som 3e världskriget så nu drar jag till
IKEA och köper mig min efterlängtade klädstång med bror min
med fettigt hår, kvarglömt smink sen gårdagen och scheltkläder!

mitt i juli

palla att jag och simon stack till statoil mitt i natten för äppelpaj. inte okej.
i övrigt så spenderades kvällen hos hanna där jag för första gången åt grillad lax. jag hatar lax egentligen men tänkte att grillad kanske var ett försök och det var det men lax är fortfarande inte en av favoriterna men det gick ner.
har i övrig uppdrag att fixa hannas design men blir nock inte förren imr.

tack och hej. detta var dagens nyheter från Cecilia Bengtsson här på TV4.
(okej, övertrötthet visar sin sida)

spontan hemresa

gårdagen var väldigt spontan!
jag och hanna hade som sagt tagit bussen vid lunch hem från torslanda och stack hem efter donkan. men efter ett tag så började vi fundera på om vi skulle ta tåget hem en dag tidigare, vilket vi gjorde. vi började packa och städa huset och runt 19 var vi inne i stan och tog lite snabbmat innan vi satte oss på tåget hem som skulle gå 19.27 men åker inte förren 19.53(!!!!) och när vi kommer fram till laholm för att ta ersättningsbuss hem till ängelholm så har redan bussen åkt (?!?!) och det är bara jag och hanna kvar på heela stationen i laholm och jag blev så satans förbannad eftersom konduktören på tåget hade sagt att alla bussar skulle vänta på tåget innan de kör vidare men NEJDÅ, där sitter jag och hanna i vår egen lilla värld och lyssnar på låtar på hennes mobil med inkopplad högtalare som två luffare som bara väntar på nästa transport!

Pappa hämtade oss och vi kom hem iaf men den enda personen som inte vet att jag var på väg hem var Simon. Jag tänkte att jag skulle överraska han men när jag kommer fram till porten så är den låst och jag får panik! jag hörde att simon hade några polare där uppe på lite fest och ringde andy (min chef) och fråga om han kunde öppna till mig, han kom ner och han smuggla in mig i köket och tog en tom öl och gick ut till vardagsrummet och bad simon hämta en till öl till han, självklart så protesterade simon men efter många om och men så gick han ut i köket där jag stod och väntade på han! Han blev måttligt chockad och sov ut som han sett ett spöke! haha! stackars påg!

nu sitter jag här i simons lägenhet och har precis varit nere på stan och köpt en ny necessär eftersom min är för liten(bild kommer) hårinpackning som jag fick av mamma och sen en ansiktsmask med vanilj&jordgubbssmak så nu vet ni hur min dag ser ut!

Bounce hedrar mj på 3olika platser på en dag. gillar mest på centralstationen i slutet!


dag 4

det blev ingen dag 3 men hela dagen segade vi och stack en snabbis och solade sen stack vi in till stan för att handla Carros present eftersom hon fyllde 18år igår. stack hem och mötte upp titti som följde emd oss hem för att fixa vårat hår och sedan bar det av typ en timme sena till festen där man träffa ännu mer göteborgare och roligt folk! Bussen hem från stan till hanna gick tio i 1 men den tog vi inte för det tyckte vi var för tidigt så vi planerade att vänta tills kl5 igen när bussarna börjat gå men det slutade med att vi sov där och stack in till stan med buss runt halv12 och satte oss på första bästa McDonalds(typ första gången nånsin jag skriver hela namnet...)
vi har bara degat idag med ansiktmasker och hårinpacknigar för att försöka liva upp våra kroppar och ska snart in till stationen för att hämta våra hembiljetter!

saknar pågen fan! /Skåne


sen dag2-del2

blogg.se cpa sig så hela min uppdaterign försvann men ska försöka skriva ner den igen!

hela dagen har både jag och hanna varit såå sega så dagen har bara bestått av sen pizzalunch, tagit spårvagn till Kaggeled och skulle sola solarie för att iaf få oss att känna oss lite vackra i denna svettiga värmen som bara bestog av moln så då tänkte vi att vi skulle sola men så fort vi kom ut så stod solen där och väntade på oss men 6min i ståsolariet räckte för mig!

vi kom hem och dissa gothiamatcherna som titti&linn ville ha med oss på för vi var för döda så runt 7 gjorde hanna wookade grönsaker med kyckling och till efterrätt blev det a lá Hanna som bestog av varma hallon i en liten skål, vaniljsås över det och sedan florsocker med citronsmak och sedan riven citronskal på toppen som en liten fin dekoration som ändå misslyckades för sedan hade vi hela munnen med citronskal som vi fick dra ut!

vår misslyckade SPAkväll blir av imr för vi fick mer tid över imr från all stress så det blir imr ist!
jag blev trött och somna innan på soffan och skulle gå upp och lägga mig i Nickes säng som jag inte ville lämna imorse men jag fastnade uppe med hanna till tvn och nagellacksmålande. så typiskt mig, börjar bli helt oplanerad i kroppen, inte likt mig.

men med dessa vackra ord så avslutar jag del 2 på dag 2 i götet / Skåne

dag 2 - del 1

nu blir det bakispizza (för hanna) och sedan solning, kan ju säga att dessa solarie här i götet är kanon. tog 8minuter i ett ståsolarie igår och jag fick mig en ny vit bikinitrosa tatuerad på min kropp! :)

kommer säkert uppdatering senare idag så därför jag skrev "del 1"


dag 1

lite uppdatering!
landade i götet halv3 pga försening, sen tog vi spårvagnen och buss till solariet och så fort man gick in i rummet så var det kokhett. ståsolariet var skitlitet (mindre än det vi har där hemma i skåne) och efter 2min var jag tvungen att öppna och ha luft. blev genomsvettig och åkte sedan hem och skulle duscha och fixa oss för tjejmiddagen som aldrig blev av för vi träffa på några kompisartill linn och hanna, andre,emil,sveberg,malin,anders o steph(en?)  och hela kvällen slutade med att vi satt hemma hos emil i munkebäck där jag fick nya smeknamnet "skåne". blev lite chockad när jag insåg att jag fortfarande pratar skånska och inte göteborgska, jag som tar upp dialekter så lätt!
Mina linser började bli konstiga efter 2 på natten så jag tog hannas hemnyckel och gick hem från munkebäck till spåntorget. blev förvånad att jag hitta men väggen var rätt så lätt så en halvtimme senare var jag hemma!
Nu har jag tagit av sminket och linserna och ska nog hoppa i säng nu, smörja in mitt ansikte och hoppas på att natten och drömmarna tar bort dom TRE innebrännarna jag fått på högra kinden! Som Linn, Hanna och jag sa innan så ska jag och linn göra streck i huvet och se om vi får fram något stjärntecken bland våra blippar i huvet!

gonatt, - skåne

hejdå ängelholm

nu drar jag ivåg till Göteborg om en timme! Då sitter jag på bussen till Laholm och sedan tåget därifrån till Göteborg eftersom det är ombyggnad på gång så man får åka en annan väg!
Hejdå!

texten är för bra för att vara osann


allt var lättare när man var yngre


nu ber jag för sista gången att låta mig ta mina egna beslut och visa lite ansvar men det är inte så lätt när ni inte släpper taget om mig och sedan säger "du får visa att du är stor nu".
vilket jag är men ni kan inte klaga över att vi får vara ensamma hemma och göra vår egen middag och säga "så ska det inte vara. ni ska inte behöva göra er egen middag" samtidigt som ni säger åt oss att visa ansvar över oss själva och visa att vi kan klara oss själva.

11/7-09

uffh denna dagen har varit lång för mig. vaknade upp i simons famn och låg kvar och mös i cirka 3h i sängen innan vi bestämde oss för att gå upp.
han åkte iväg för att jobba och jag har ingen aning vad jag hållt på med denna dag. jag har iaf städat mitt rum och hunnit med att lämna jonnas kjol som jag lånade förra veckan men dammsugningen och städningen har jag inte kommit sålångt med så får väl sätta igång nu innan patrik ringer och ska hämta mig för att köra ner till stan där engelholmsfesten håller till!

parmiddag och tågletande i full fräs

tänkte bara slänga in ett litet inlägg innan jag kryper ner i sängen för att avsluta dagen.

helt kaos när jag skulle ner till stationen med hanna för att lämna hennepå avfärd till gbg. vi stog och vänta på 1an från mig ner till stan men den kom 5min försent vilket gjorde att vi ick skynda oss att hämta ut biljetten på stationen där det står att hon ska till laholm och sen till gbg. det stog på biljetten "tåg 1068" därför ställde vi oss på perrongen i väntan på tåget som inte kom. Gick till konduktören på hbg-malmötåget som sa att det var ersättningsbuss till laholm och sen vidare till gbg med tåg. och på biljetten stog det att den bussen skulle gå 17.00 och då var kl 17.04 så vi gick över till bussarna ihopp om en buss. går till första bussen och frågar vart den skulle, med turen på vår sida så var chauffören sen och det var den bussen till laholm som hanna skulle sitta på. kände en stor lättnad när jag hade lämnat av henne och hon kunde ta sig hem ist för att boka om en ny biljett hit och dit.

Stack direkt hem till simon där hans familj också var men senare kl21 skulle vi möta upp Kim och hans sambo Jenny och ha en liten parmiddag nere på kinaresturangen i passagen. Hade en väldigt trevlig kväll och massa tjöt och för min del blev det friterad kyckling/ris med currysås. och dom andra tog mongolisk buffé och efterrätten blev friterad banan med vaniljglass men när vi skulle gå så kom vi inte många meter innan simon förlora all sin mat. måste vara något konstigt i den mongo-buffén :S Känner mig helt konstig i magen också. känns som att det sitter uppe i halsen hela tiden men inte så konstigt när man precis hade tagit sin sista kycklingbit och precis då kommer bananen med glassen in(bananen såg ut som kycklingen då båda var friterade så såg ut som jag käka kyckling med glass och då mådde jag illa) men det var väldigt gott och jag äter gärna efterrätten fler gånger! (=
gick hem och nu ligger vi och kollar på någon film som heter "Sjön" och hitta den ena huvudrollen i "Heartbreak hotell" men vi kommer inte på vad hon blonda heter i den filmen??? Hjälp oss!

sista dagen med råttan


nu dom senaste nätterna har jag drömt drömmar som verkligen satt på mig!
Denna natten handlade det om att jag var gravid och allting gick snett. jag fick panik och velade mellan naturfödelse eller kejsarsnitt men det hela gick snett ändå för barnet överlevde inte. MEN, det knäppa är att det jag drömde om var att jag själv låg och drömde att jag var gravid. Så i drömmen vaknade jag upp men var fortfarande helt förstörd efter att barnet inte överlevde. Helt sjukt! en helt vanlig dröm som ändå gjort min natt helt orolig. Fick mig en liten insyn om hur det verkligen är att förlora sitt barn i födslen och det "lilla" jag fick i en dröm så vill jag inte ens föreställa mig hur det är i verkligheten! I drömmen kände jag även hur det kändes när barnet vänder sig om och lägger sig åt olika håll. Lite häftigt faktiskt för det kändes så verkligt!

Nu ska jag berätta lite om gårkvällen för dom som är intresserade:
Hanna kom till mig runt 17 och jag började göra mat till mig och mamma. Vi gjorde senare iordning oss lite fina, satte på oss våra nya skor för en testrunda och gick ut för att köpa cider på coop och sedan till pizzerian. Runt kvart i 10 så insåg vi att vi glömt filtar för att hålla oss varma ikväll(inatt så vi vandrade hemåt för att hämta och sedan satte vi oss på Villans ena grässlätt för lite myspys och tjötande.
Lite senare kom Jim och skulle till donkan så vi följde på och fick i oss ngt att äta innan vi kom hem till våra varma täcken!
Nu idag så försöker jag väcka hanna som är den mest segaste och svårväckta personen i hela skåne idag känner jag! Hon skulle upp för en timme sedan och duscha och göra vid sig innan hon ska ner till tatueringsstudion och sedan åka hem men tror ni att hon är uppe? ICKE SA NICKE :D
Nu ska jag börja föna håret så hon fattar picken och sedan ta mitt piller som jag glömt nu dom senaste två dagarna så ni kan ju tänka er vem som inte kommer bli glad på mig för det :) pahaha!

Jeanskompaniet



priset: trädgårdsarbete och dammsugning

bättre sent än aldrig

jag hann inte blogga igår. Var alldeles på tok för trött för det men jag,hanna,simon och thörn stack iaf till Familia vid 13-tiden. Jag och simon körde dit först för vi tänkte att vi kunde äta lunch innan dom kom eftersom dom inte ville äta. Vi började på Skopunkten där jag hade mitt enda stopp för dagen! Jag fick hem mina skor och även hanna fick hem ett par likadana. Dom är ju bara för snygga och användbara så nu väntas det väl bara på ett tillfälle att ha dom! Man får ju inte glömma Tesses och Sofies 18fest snart som man längtar otroligt mycket till!
Jag kanske är heeelt sen med dessa par skor men bättre sent än aldrig :)



Vi åkte hem vid 15 och resten av dagen var vi båda så otroligt sega att vi senare somnade så gott på soffan! (iaf jag, simon hade tydligen fått minst plats i soffan pga av mig och en massa armbågar på sig..upps) och när vi vaknade tyckte han att vi behövde lite luft så v satte oss på uteserveringen på pizzerian Adria där jag fick i mig en jättegod tonfisksallad!
Jag brukar alltid vara den personen som vill sitta inne för jag tror att det är jättekallt så fort man kommer ut och ska äta men det var hur skönt som helst och jag blev lite piggare men såfort vi kom hem igen för att äta morötter med dipp till en film med jack sparrow på så blev jag ännu en gång sliten!

Nej, nu väntas frukosten och sen får jag se om det blir en runda på stan med hanna! Jag letar fortfarande efter en söt midjekjol!

gör vägarna osäkra

nu drar jag,simon,hanna och thörn till Familia!
Ska äntligen få mina efterlängtade skor jag hitta där i söndags när jag var där med pappa och mariette!
Bild kommer senare om mitt lilla inköp ^^

Paris Katherine Jackson

tur att man inte hunnit sätta på sig mascaran ännu!

http://video.msn.com/?mkt=sv-se&vid=273951c1-abd5-4a24-99ac-13d8dee153f2&from=SVSE_Starlounge&tab=m1194352534920

ingen frihet

Godmorgon allihopa! Nu har jag jobbat lite på designen men orkar inte mer men får ha det såhär så länge, det ser ju inte fööör jävligt ut så nu ser min blogg ut såhär! :)
Jag vaknade vid halv12 och har inte lämnat sängen sen dess. jag hämtade bara datan och mina teoriböcker till körningen och började fixa med bloggen och läste nyss på aftonbladet om en flicka som heter Leila. Inte en så trevlig historia och man börjar undra om var världen håller på med. Hon våldtogs av en släkting när hon vägrade förlova sig med en man som hennes föräldrar hade valt till henne som sedan misshandlade henne så tillslut så sa hon ja.
Hon hade redan kontaktat polisen och socialen men ingen tog henne på allvar. Hur fan kan man inte ta något sånt här på allvar?! Räcker det inte med att man har blåmärken över hela kroppen, en släktings sperma i sig eller när man blivit så illa slagen att man inte kan gå till skolan på en månad, som hände Leila?!
Mer om det kan ni läsa här.

Mer och mer kvinnor blir våldtagna och slagna, i vissa länder för att hämnas och genera ut sina fiender och går alltså på kvinnorna som blir våldtagna, stympade och misshandlade. Nu är det plötsligt okej för ett visst land att våldta sina fruar när dom säger nej till sex. Men NEJ, det är inte okej! Jag varken kan eller vill sätta mig in i den situationen som kvinna i dessa länder, att få order om att sära på benen. Jag tycker det är obehagligt att bara gå hem ensam från stan och hem som tar 5minuter att gå(inte ens det) och se en massa fyllon, tänk då hur dom lever det när dörren slås in, mannen dras längstgolvet och blir fastspänd medan han ser sin fru och barn bli stympade,våldtagna och slagna mitt framför ögonen.
Låter inte för härligt eller hur?

Just något sånt här vill jag sätta mig in i en organisation när jag passerat min 18årsdag och hjälpa till!


varning!

ursäkta röran!!!
jag renoverar!!

kvällens tidsfördriv

kall dryck persika iste!!!
varm dryck varmchoklad från EH
alkoholhaltig dryck martini med liiiiten sprite och isbitar
drink sumpråttan eller pina colada
pålägg kalles randiga, creme bonjour, philadelphia(stavning?)
grönsak gurka, orange paprika, majs, isbergsallad
frukt pink lady-äpplen
krydda örtsalt
godis choklad eller sura nappar
snacks morötter/gurka med dipp men saknar även sina lökringar!
choklad snickers, nougatdor(center fast nougat med crisp i)
köttråvara oxe eller fläskflié :)
ost kan inte namn på sånt men det som funkar bäst till digestive!
sallad kyckling eller tonfisk
tårta daim, marräng eller hallontårtor
bakverk wiener-åttor
sås bearneise
glass magnum mandel!
snabbmat cheeeeeeseburgare!
flingor med torkade bär!!! MUMS
pizza  vesuvio med bea eller vitlökssås, kebabrulle
naturgodis/nötter båda två går ner i magen! :) 
soppa kött eller broccolisoppa
utländskt kök  kinamat till max!
halstablett/tuggummi  tuggummi med ngn fruktig smak eller fräsch smak
äter inte skaldjur
raw/medium/well done  den ska vara väl gjord :)

redan den 2juli

ännu mer färg på kroppen har man fått efter att ha spenderat dagen på stranden med simon och jag som är badkrukan #1 var faktiskt först i av oss två, förvänade tillochmed mig själv men det var ju hur varmt i vattnet som helst! Blev två dopp i det blå idag och var hemma runt 15 för att duscha och göra vid mig för att dra ut på stan,Kirris, och äta pizzamiddag emd familjen och simon! Efter ett tag var det så varmt fast vi satt där ute att jag blev extremt varm och kunde inte äta mer!
5minuter senare befinner jag och simon oss på Bogarts och hyrde en komedifilm och fick hem lite godis, geisha är såklart favoriten!

Hanna har även kommit ner idag och ist för att jag skulle åka upp till min "rehab" i Gbg så kom hon ner och jag,hanna och robin ska ha lite myspyskvällar på robins nybyggda balkong med tjöt, filtar och oss själva en varm och vacker sommarnatt! Hon blir även lite smått dissad av jocke och robin på lördag så kl18/19 ska hon med mig,simon,docce och några andra på gille innan ekebofestivalen och känner jag mig och hanna rätt så kommer vi få en toppenkväll!

Imr blir det liseberg med familjen och får hoppas att vädret sitter i för det är en riktig skön sommar nu!

sommar 06

when you have the best,
no one can ever make up for that.
how the hell did i get here?
so far and so young,
so much infront of me,
and so much holding me back.




Nya Kungs

okej, nu har jag precis vaknat upp efter ännu en natt i panik och saknad!
De senaste nätterna/dagarna har jag drömt om ett speciellt hus som jag redan bott i innan och där jag har de flesta av mina barndomsminnen.
Detta stället heter Stormgatan 8d på NyaKungsgården och jag är nästan desperat att när jag själv flyttar hemifrån så ska jag ha JUST DEN bostaden!!!
Jag trvides sååå bra i huset och när vi flyttade till den bostaden vi bor i nu så blev jag ju exalterad eftersom jag flyttade med mamma som jag inte gjort innan eftersom jag alltid flyttade med pappa hela tiden! Så då var det ju bara en ny och rolig sak men nu önskar jag att vi aldrig flyttat!
Vem vet, jag är faktiskt lite konstig så det hade inte förvånat mig allt om jag skulle knackat på och frågat familjen/det gamla paret om dom hade tänkt flytta för just DEN bostaden ska jag ha!

 
Det är nästan ett sånt här hus förrutom den lilla avdelningen som sticker ut på
undervåningen till höger plus att det ska vara ett vänsterhus!(alltså hela byggnaden ska vara tvärtom!)

RSS 2.0