Into the Blue

ännu en stranddag och jag börjar få fin färg på kroppen nu! jag gick först ner till stan vid halv11 ihopp om att hitta en keps som jag kan ha på stranden och få bort solljuset från ögonen! Det var dyrare än vad jag trodde och fick pröjsa 130kr för billigaste, något jag tycker är dyrt! Är lite snål av mig, jag gillar inte ens att betala 99kr för en tröja :P
Iaf så hämta mormor och resten av familjen och körde oss ner till stranden där vi befann oss fram till kl15! Riktigt fint väder och inga moln på himlen! Haft tur med det på mina strandiga dagar!

Har precis tagit mig en runda ner till Telegrafen med familjen och gick hem med en godispåse som jag nu sitter och knaprar i mig till filmen Into the blue som jag de senaste dagarna varit supersugen att se på men inte fått tag i!

Imorgon åker mormor&dom vidare till Växjö och jag vet inte riktigt vad jag ska göra imr, kanske sitta och läsa lite teori för pärmarna hade varit bra att börja på!


folktandvården i Äholm får 0 av 0!

gårkvällen bjöd på grillning med mamma,mormor, micke,sebbe, emma och simon som fick träffa min familj =)
satt mest och degade på kvällen med morötter och dipp och roliga videos på youtube men trevligt hade jag ändå!
Har inte träffat simon sen fredagsmorse(?) och ändå känns det som en evighet sen! Helt sjukt!

Vaknade kl9 idag av att jag kom på att jag ska vara hos tandläkaren i ängelholm kl10 och ringa och boka tid inne i hbg för att sätta fast min tråd på baksidan av mina tänder så mina tänder blir på plats och fick en tid redan idag så kl13 ska jag och mormor köra till hbg!
Cyklade ner till tandläkaren och låg där och somna medan dom borrade i mina framtänder. Jag har nog aldrig varit såhär tandläkartrött att jag inte vill till tandläkaren någon gång mer i hela mitt liv! Jag har nu i 10år hållt på att borra, slipa, laga, polera, rotbehandla, porslinständer hit och dit, laga flisor som jag slått i som gått av, borrat massa mer o.s.v o.s.v att jag får nu panik och blir arg och irriterad när jag ligger där i tandläkarstolen och vill bara slå läkaren för att hon har krånglat hit och dit.
Första gången jag blekte tänderna så hände ingenting så när jag en vecka senare skulle dit och ta bort blekningsmedlet så sa hon"det funakde inte med den lättaste blekningen, vi får ta den starkare!"... varför inte ta den starkare från början när hon såg hur mörka mina tänder var?!?! iaf så hade jag blekningen en vecka till och när jag skulle dit och ta bort den en vecka senare så var hon sjuk och dom avboka tiderna hela tiden så nu hade jag blekingen i två veckor och dom verkar inte fatta i ängelholm att jag måste ta bort blekningen och sätta på min tråd där bak så fort som möjligt eftersom mina tänder har börjat flytta tillbaka sig till sin gamla plats= INTE BRA! men när jag förklara det så sa receptionisten bara"jaa det är ju bara kristin som kan det så vi får vänta"..jag tvivlar på att det bara är EN enda tandläkare på hela folktandvården i äholm som kan ta bort en blekning som tar 10min!!!!! Förbannad och panikslagen blev jag och fick tillslut en annan tandläkare som kunde hjälpa mig. ska det vara så svårt att en kund ska bli förbannad för att få allting att funka och korkade receptionister att fatta!?
Min tandläkare verkar inte ens kunna sitt jobb då hon frågar mig om vi kan göra si och så och frågar sin assistent hela tiden. jag menar, jag vet väl inte vad man kan göra bäst för mina tänder???
nog med irritation och onödig energi!

Händer inte så mkt idag mer än tandläkaren och att fixa trädgården till mamma!
Hallandsv.ö igår var hur bra som helst! Hade jättebra väder och vattnet var kallt men när man väl gått till midjan så var det bara att doppa sig vilket jag gjorde två gånger. Inte likt mig som är en badkruka men det var så varmt där vi låg och solade så det var ett måste! Riktigt mysigt och klart vatten är där så dit får man åka fler gånger i sommar tycker jag! Kanske tillochmed kan dra dit med norpan =) <3

Nu vill jag ha lite mat i magen och sen blir det att köra till hbg!

en dag med kusin emma

mormor och micke och min kusin emma anlände i fredags hemma hos oss från sthlm! Det blev inte så mkt att göra eftersom allt var stängt och det var snart dags att gå och lägga sig! Men igår stack jag och emma ner till stranden men detvar så molnigt att vi inte pallade mer och tog bussen till väla ist! Emma skulle köpa lite sommarkläder och accesoarer och jag hitta en bikiniunderdel eftersom jag itne hittar min längre och två nagellack, ett korall och ett lila! skitsnygga faktiskt!
Vi var hemma vid 18 och middagen var klar när vi kom hem! Efterrätten var favoriten, jordgubbstårta till filmen Sleeping with the enemy som gick på 3an. Jag har sett den en gång innan och den är värd att se! Det är ju Julia Roberts som huvudperson! ;)

Vaknade ganska tidigt idag och åt frukost och sydde in min bikini 1cm på varje sida för den e liiiite stor men nu sitter den perfekt! Jag,emma,sebbe,mamma, mormor och micke ska ta båten till hallandsväderö strax och vara där hela dagen och sola och bada och dyka så det ska bli skoj! Har varit där en gång innan i 8an med Ebba och får hoppas att det är lika fint vatten och väder som det var då!








Micheal J är död

läste nyss på aftonbladet.
Micheal Jackson är död. Dog av en hjärtattack vid lunch. När det gäller han så kan man inte tro att han någonsin skulle dö. Lite ledsamt faktiskt .. =( trodde inte simon när han sa det så var tvungen att läsa om det själv vilket ni också kan göra här :

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article5432546.ab

gonatt !!





städ- och rensningsdag

har precis lagat lite lunch till mig själv efter att ha varit ute i trädgården och fått lite sol på mig och rensade ogräs i trädgården då jag insåg att vi har nog världens tråkigaste och fulaste trädgård i hela ängelholm medan jag låg och solade! Nu ser det iaf lite bättre ut men tänkte att jag och kusin Emma skulle fixa trädgården till mamma nu när dom kommer ner imr!
Vi sågade ner en stor häck som gjorde att vi hade lite avskilt från området för att sedan sätta dit ett träplank som vi inte gjort efter 1.5år ändå så då tänkte jag att jag rensar bort lite skit för att vi kanske skulle kunna sätta upp nu när mormor kommer =)

mer idag tänkte jag inte göra så mkt mer än att förbereda och städa. har försökt fixa iordning på min garderob men den är så dålig och allting ser så tråkigt ut så jag får väl försöka fixa ihop ngt så det funkar! Det är så skönt med ett helt rent och städat hus, problemet är bara orken

årets första dopp!


dagens första dop tog jag idag! fick för mig att jag badade redan i maj men minns att det var förra året :P haha puckade jag!
Fattar inte varför jag inte gjorde det tidigare på dagen för det var riktigt skönt men kan bero på att vattnet värmts upp lite så det var nog varmare än några timmar tidigare men så fort man satt sig i solstolen igen så blev man torr! Jag har bränt mig rejält på framsidan av kroppen. trodde det var lika illa på baksidan men det var det icke så nu e det heeelt ojämnt med brunheten! Det gjorde tillomed ont när jag
duschade och vattendropparna kom på
kroppen!  mina armar är dom som
tagit mest så blir att man badar i lotion ikv!

Nu ska jag dra till vejby och fira annas mamma som blir 50 härliga år!

bruuuuuum !


grattis caroline och ammie till körkorten!
själv har jag suttit på Lets Drive mellan 9.00-17.00 med
Ludde eftersom vi hade samma körlärare och
körde efter varandra ochs en satt vi och
pluggade vägmärken och lite blandat!
Imorgon blir Maisie 18
och jag och norpan har 1månad! =)

en slappedag!

nyss kommit hem efter några timmar på Simons med simon, andy,ola och två till.
nu blir det tacos!

en resa hade suttit fint!


midsommar 09 med persson


hanna med sin närmaste pojkvän Tandborsten

en stycke cia

hanna!

kecke, docce och ??

brunken och hanna

simon och jag

simon och andy

jag och hanna på toan!

det hela började med att vi var hos mig och gjorde iordning oss. jocke skulle in till stan och hämta upp oss o köpa ciggis till hanna sen kunde han öra ut oss till förslöv för vi var bjudna hem till Carro(simons kompis) för att fira midsommar! Vid statoil händer det ngt med jockes bil så motorn ryker och det läcker ut vätska!
Vi fick igång bilen igen efter ett tag och vi körde till valhall för att hämta josse och hennes kompis och kör sedan vidare! Hela resan handlade bara om DrCalcutta som är en stor hit hos mig och hanna!

Vi kommer till förslöv och träffar alla simons kompisar som man hört mkt om och tydligen hade de hört en del om mig med :P
prata och hade kul och trevligt med en massa folk och halv1 tog vi bussen in till stan. När vi kommer frma till busskuren så e två fönster söndersmällda och ett har då gått isönder medan det andra iaf satt kvar. Det låg blod överallt och jag kände hur illamående jag kände mig. tycker sånt är otäckt och jag ska ändå jobba på sjukhus :S??
ser en kille som står och droppar blod från handen och när bussen kommer så går två tjejer från det gänget på och när dom frågar vem som tagit isönder busskuren så säger jag "killen där bak med ryggsäcken" och tjejerna blev la inte så glada men eey, vad ska dom göra?! =) träffar andy och rosberg på bussen och ännu en gång kommer chaffören bak till oss och frågar vem av oss som blöder ner bussen, även då säger jag att det e killen med ryggsäck där framme med en blodhand!
Kom in till stan och hamnade på Tres och efter ngn timme så stack jag och hanna hem till andy och snacka lite, kolla tv o åt popcorn men efter ett tag var det verkligen dags för oss att dra därifrån :P

vaknade idag och stack ner till stan för en snabbisfika på gamlamorris och sen stack vi till stationen för att köpa biljett till gbg till hanna men får vänta 1.5h innan tåget går så vi la oss ute i solen och väntade! När ajg kom hem har ajg bara segat och städat lite ! =)

nu orkar jag inte skriva mer. hoppas ni gillade bilderna

Midsommar 09

okej nu ska jag försöka mig på ett inlägg och hoppas att blogg.se inte dampar igen och inte vill visa det jag skrivit .. -.-
lite sugigt om man gjort en lång uppdatering och sen syns det inte ens :S

iaf. Midsommar idag. Exakt ett år sedan jag förlovade med mig kotten och jag vet inte vad jag ska säga om det direkt. tiden har gått så snabbt och jag är stolt och förvånad över mig själv att jag tagit mig upp till toppen igen från det stället jag hamnade på då allt blev en stor röra. Man ville aldrig vara hemma, jag träffade alltid kompisar och höll mig ute så länge som möjligt för att inte tänka på att jag inte var förlovad längre. jag fokuserade bara på min skola (vilket vad bra egentligen men hur skulle jag göra när skolan var slut?) allting var en röra inom mig. ni vet när en väldigt stor förändring får en att må illa inombords och man gillar inte läget alls? man vill bara spy på allt.
men jag klarade det och har bra betyg, familj och vänner som stöttar och jag har även lyckats få tag på en pojke som verkligen är hur bra som helst för mig. blir helt varm inombords och ibland känns det faktiskt som att det är lite overkligt. det känns inte som sånt här kan hända mig. men jag lyckades få kontroll på mina känslor och mitt liv och lever efter "ta en dag i taget"


bilden är från vårat sommar/vinterstuga uppe i Norrtälje som jag saknar extremt mkt nu på sommaren! Funderar på att dra dit! Här har jag och min "morfar" taigt båten till en ö där man kan bada och sola!

Hanna persson är på väg ner till mig nu. jag skulle egentligen fått övningsköra upp till gbg(tror jag om vi fick ta två bilar) och möta henne på Liseberg för att fira midsommar men vädret skulle regna så då är det la inte så kul att slösa pengar och gå på ett tivoli när man har hela sommaren på sig med soliga dagar?
Det blir midsommarmiddag hos mig och jag läääääängtar efter potatis,gräddfil, gräslöken och saltet! Jag hade varit nöjd om jag bara fick just dom sakerna sen hade jag sketit i all annan mat för det är så gott!

I tisdags så åkte jag och Simon hem till hans föräldrar i Vejby. Lite konstigt kändes det när vi kom fram för det visade sig att han bor precis bredvid Ludde och jag har gått förbi hans hus hur många gånger som helst och helt plöstligt har han varit där och några år,måndader, dagar så träffas vi och blir ihopa =) pahaha! Vi grillade och kollade Sverige-Vitryssland som var en rätt så intressant match från min sida som inte brukar kolla på fotboll! 5-1 lyckades vi ta hem!

I onsdags så gick jag och pappa till körskolan och köpte teoriböcker och boka in en körning som jag ska ha på tisdag kl 10.20 med Jan som jag även hade på Berntssons när jag tog moppekörkort så han ville jag gärna ha igen! Jag fick mina böcker och började genast läsa några sidor och ska försöka få gjort lite idag med! Men jag undrar om man gör alla pärmar nu på sommarlovet, (eller ja, dom flesta iaf) så tänkt så glömmer man bort det mesta när det väl är oktober och jag har teoriprov. Man läser ju på hemma och så men kan man få göra ett test eller göra om pärmarna för att se om man fortf kan allt? Får nog fråga när jag är där på tisdag :S

klockan har blivit halv10 denna fredagsmorgon. Ska snart börja fixa iordning på rummet så hanna ser att jag inte bor i ett råtthål och sen se om Emelie kan hämta sin dricka som hon lämnade kvar sen avslutnigsfesten =) Jag hoppas på en bra dag med min Hanna för hon är den som jag firade midsommar år 07 ute i Utvälinge hos madde och sen in till strövelstorp och jag har nog inte haft en bättre midsommar med en vän! Ikväll får vi se vad vi hittar. Hade varit kul att hitta ngn fest eller så sticker vi ut ngnstans i en mysig park eller stranden och myser medeld, marschmallows och cider och massa snack som jag saknat med Hanna!

Nej nu ska jag inte slösa mer av er tid, Glad Midsommar allihopa!

persson och bengtsson är igång.. igen!!

jag och hanna har våra små stunder..

hannapersson säger (18:31):

men nice

asså helvete cia,

insåg extra mkt nu hur mkt jag saknar dig! behöver dig verklligen mer än jag tidigare trott (L)


° en viss cia säger (18:32):

hahah awe hanniii !! saknar dig massamassa med! så skönt det ska bli att fira midsommar med dig!(L)


hannapersson säger (18:33):

vet att det kommer bli så mysigt , oavsett vart vi firar den eller vilka vi är med . we fuckin rock!

° en viss cia säger (18:34)

så vi gör så att så fort jag vet så hör ajg av mig om vi ska klämma in oss i bilen men funkar det inte så tar vi oss ner till stranden med filtar, päroncider, engångsgrill och marschmallows att grilla!! sen lite senare så drar vi ner till stan och har roligt :D


hannapersson säger (18:34):

ASSÅÅÅ de rycker i baguetten (som jag iofs inte ens äger.. ) när jag läser dina fina små planer !! : DD

ja i love it verkligen , nu är du fullbordad, min lilla stadspingla!


° en viss cia säger (18:35):

hahhahahha

omfg hanna, jag känner hur helheten inuti mig fyller mig som en midsommarkräfta som blir avsugen utav en gubbig mun som vet hur man äter kräftor!

asså förlåt jag har ingen aning om vad jag menade med det:S:S:S:S:S


hannapersson säger (18:36):

HAHAAHAHAHAH!

stilrenaste någon sagt på länge, cia


hanna och jag en vild sommarkväll i ängelholm år 06!

hemmakväll med s

jaa ännu ett litet inlägg som skrivs av cecilia bengtsson!
i fredags på studenternas dag åkte jag hem från simon till mamma för att duscha, klä på mig lite finare kläder och förbereda mig för studentfirande! Åkte hem igen till simon vid 1 men min fyllning jag fått på baksidan av mina framtänder hade lossnat så det var nära att blekningen åkte ner i halsen på mig så fick gå snabbt till tandläkaren 2min ifrån simon och fixa det sen stressa tillbaka för att möta simons kompisar kim och docce!
stog och fotade alla studenter och lastkörningar och sen åkte vi hem till docces syster maria som hade sin mottagning där hemma! Mycket trevligt folk med god humor  så blev inte direkt pinsamt eller jobbigt att sitta med dom! =)

efter det vid halv8 åkte jag hem till anna eftersom hon också tagit studenten och firade henne men det blev inte sålänge för jag var trött från dagen innan och jag o mamma skulle ha en myskväll så halv10 var jag hemma igen!
somnade ngn timme senare och det blev en lång sömn! det behövdes för det var riktigt skönt att fått sova i 12h !

igår så kom simon hit vid halv6 tiden för att träffa min mamma för första gången och på kvällen åkte vi till coop och köpte chips, dip och päroncider! hade en liten myskväll i soffan eftersom vi båda var trötta (simon var bakis till max!!) så vi bestämde oss för att vara hemma och chillidilla bara! vid 12 på natten så bestämde han sig för att stanna och sova över och då gick vi och la oss! vaknade nu imorse vid 10 och han skjutsa ner mig till gymmet men när jag kom ner dit var det stängt och han fick skjutsa tillbaka mig hem! tur att man har en kille med körkort! paha!

nu sitter jag här hemma och ska städa undan lite! kanske få lite färg i ansiktet och gå ner till torget för en cola eller två på simons!

en riktigt lyckad kväll !

gårdagen blev riktigt lyckad här hemma hos simon på festen som jag höll.
dagen började med att jag,therese,ammie,sofie och malin (vet inte om jag glömde ngn nu..kortminnet är dåligt!) samlades i simons lägenhet som vi hade fått låna och ställde av lite dricka och väskor och sånt onödigt man inte behövde ha med sig till skolan. vi tog bussen halv9 och var på skolan kvart i för att fika med god saft och jättegoda kakor! emelie och freja spelade på dragspel och gitarr och så blev det den gamla traditionella idas sommarvisa, sommaren är kort m.m som man brukade gå i kyrkan för när man var liten! riktigt mysigt var det! Efter det samlades alla i stora "provsalen" som jag kallar det för lite smörgåstårta och päron/äppelcider och avslutningstala v rektorn och skolprästen! alltid lika bra tal av han kan jag ju säga! hahah!

vi stack in till stan vid lunch och jag,therese,emelie,elise,sofie,amanda,ammie, freja,frida och malin satte oss på EsspressoHouse för en liten fika och småprat! Vid 14 stack jag till lägenheten för att ta bort all disk, fixa undan saker som kan gå isönder o.s.v. innan de andra folket kom runt halv4 med alla sorters chips och dip och så chillade vi med en cider och öl och bara pratade om allt mellan himmel och jord! runt 17 blev vi alla hungriga och beställde pizza där jag rekommenderar kycklingsalladen hos Natalie (även om jag inte gillar det stället men det regna och orkade inte gå ända till acapulco!!) den smaka precis som jag ville och förväntade mig och satt riktigt gott i magen!

efter 18 så började allting dra igång med kortspel och lite mer dricka för vissa och även simon&felix och deras kompis oliver kom över och hälsade på! Petra kom runt halv8 och alla olika sorters spel med kortlekar och prat drar igång ännu mer!
Simon kom även hem strax efter 22 och tog en öl eller två med oss och runt 23 så började vi dämpa oss för grannarna och vi satt ner och prata alla och simon fick även träffa min klass! runt halv12 stack alla och vissa drog ut på krogen och jag började småstäda men tog det mesta imorse iaf!

Kortfattat: riktigt mysig kväll/natt med tjejerna som var där. Mycket skratt och roligheter och hade det skitkul! :)
var lite nervös ibörjan innan allt började ifall ngt skulle gå snett eller inte vara roligt eller så men det blev en riktigt lyckad kväll! Får bara hålla tummarna för ammie-guldlock att hon mår bättre idag! :)

Nu ska jag se om jag har missat att städa undan något och sedan dra hem till mamma för att fixa mig för utsläppet! :)

GREYS izzie&goerge

kom nyss ifrån soffan där jag suttit och dreglat över hela mig eftersom det var ett sååååånt bra avsnitt idag av greys anatomy! izzie kom ju tillbaka efter operationen som till en början blev bra och man trodde hon skulle överleva men NEJ då, då dör hon i slutet och dom håller på att återuppliva henne samtidigt som man får reda på att George som tagit värvning har blivit påkörd av en buss och är heeelt mosad och dör också islutet men även där försöker man återuppliva honom men sen bara slutar det! JÄVLA SKIT! nästan skrek ut om att serien blir dålig utan dom! det är inte greys utan izzie och george!!!! dom måste klara sig! har aldrig varit såhär taggad till en serie som greys !!!

tur att inte simon var hemma eftersom han hatar det programmet (jag vet!! fattar inte hur han inte kan gilla det!) men ajg börja faktiskt nästan böla när man inte fick se om dom överlever eller inte! nu blir det en sur natt -.-

the beatles - here comes the sun


efter regn kommer solsken!

nu ska jag försöka mig på ett blogginlägg!
skolan idag var hur chillidill som helst den korta tiden den var. men en lärare som berätta mitt betyg var jag inte glad på. ni minns det jag skrev om att jag hade mått skit och haft ont och sånt på vandringen? så berätta han att jag inte fick mitt vg för jag "visade inte gemenskaphet när jag gick och la mig tidigare för att sova när jag hade som värst"..FÅR MAN INTE ENS VILA I DAGENS SAMHÄLLE?!?!?!?!? jag blev så förbannad att jag gick och prata med läraren igen och förklara så nu skulle han överväga det med Anders (min mentor) men fan ta han asså! känns kul när man ändå har försökt tagga upp alla andra när dom sagt "ooh jag orkar inte detta" eller "jag vill bara vara hemma, kommer dööö" och man själv svarat "jo men kom igen nu, det ska bli skitkul!!" men nejdå. jag har ju tydligen inte någon gemenskap i min själ.

när jag kom hem såg jag ett brev vid dörren. det var mitt slutprov i tsp och mitt slutbetyg. fick faktiskt ett MVG som gjorde toppen på spiken! var väldigt nervös när jag skulle skriva slutprovet förra veckan och trodde att jag inte klarade det men det gjorde jag! fick mvg både på provet och betyget!
ringde och berätta det för mamma och när hon kom hem hade hon köpt med sig en rosa prinsesstårta, en vaniljhjärta och en vaniljmunk(=några av mina favoriter!) för att gratta mig!

ska snart upp ur soffan som jag legat och vilat upp mig på dom senaste timmarna och hoppa in i duschen och få lite fräschare kropp för min avslutningsdag imr!

sjuka cia

jag har gått och blivit sjukkkkkkker !!!!jag brukar aldrig vara sjuk!! jag brukar må dåligt men jag är ALDRIG sjuk!
det kan inte vara mer olägligt till avslutningen och dessutom insåg jag nu att jag inte orkar skriva här hejdå!

hela helgen blev tröttsam efter vandringen

nu ligger jag i sängen efter en slö dag! umgicks bara med jamjam på dagen och innan dess så gick jag över till simon och se om han levde efter sin gårkväll med ms.sprit! haha, det gjorde han knappt :D
kom hem och var så död så blev att jag somna direkt i sängen i ngn timme sen nu på kvällen blev det bara en snabbis runda till therecé med ida och jamjam men sen stack dom t stan o jag frös och stack hem men får se om dom kommer till mig sen eller inte! Nu blir det bara chillidill här hemma och känner snart hur ögonen stängs!

vandring&paddling med FV2b+3st2a

har världens gulligaste pojkvän!

 
efter vandringen&paddlingen i världens otursdagar så kom jag hem till detta! Röda rosor som är så underbara! gillar inte andra färgade rosor men röda och liljor är heeelt underbara! Detta gjorde verkligen min dag gör om jag ska sammanfatta gårdagen och idag så fick jag första dagen ont i mina knän efter 4km som jag har överbelastat på gymmet så mina lärare turades om att bära min packning(lite lyx där men kände mig lat)vi gick 1.5mil. och när vi kom fram till vår sovplats blev jag så lycklig att jag småböla paha! på kvällen kommer självklart den fruktade mensen som verkligen gjorde min kväll! på kvällen får jag även världens huvudvärk som gör att jag svimmade i tältet. Dagen efter var jag heelt taggad på en paddlingtur hela dagen med Frida och det gick hur bra som helst för oss men två timmar innan vi var framme börjar jag läcka och fick panik till närmaste toalett som inte fanns. jag tappade smått mitt tålamod när vi fastna mitt i strömmen mellan två stenar och då blev jag så irriterad att jag gick i med byxor, skor och strumpor och drog iväg oss sen var vi på vift igen! när vi väl kommit fram till målet efter 6h så blir jag så jäkla glad men när jag ska ta mina saker för att gå till toan så finns det bara ett utedass utan ngt toapapper! det var verkligen då jag ville böla för andra gången! åkte hem i handduk och även isabelle satt och frös eftersom hon hamnat i vattnet med alla kläder och packning! tror det klarade sig rätt så bra men lite smått jobbigt eftersom hon redan var förkyld och detta gör det ju inte bättre!

glad att denna veckan snart är slut och jag känner i kroppen från när vi paddla efter alla forsar och stenar som man flöt på och vågorna så det är lite upp&ner i mitt huvud nu kan jag ju säga!

en sista innan avfärd

nu är allt snart packat o klart tills imr men har bara lite till imrbitti med mat och sådant!
känner mig faktiskt ganska okej till att vandra,paddla och sova i vindskydd imr. det enda jag inte kommer klara av är min lärare! vi går inte alls ihop!
det som oroar mig att gå snett är att jag har värk i magen och det är verkligen inte lämpligt att man blir röd i brallan mitt ute i ingenstans!


chris daughtry - no suprise


prov hit och prov dit

hade TSPprov imorse som avgjorde om ajg får MVG i slutbetyg eller inte. när jag kommer till Valhall får man reda på att man har prov i samhälle - länder&huvudstäder med! känns riktigt bra att jag inte vet ngt :D:D:D

dagen förstördes av morgonen..

dagen inledes med ett prov i naturkunskap A. dom första tre frågona hade jag ingen aning om att vi ens hade haft det på dom sidorna vi blev visade att läsa. jag och emelie satt som frågetecken och jag har kommit fram till att jag inte har en aning om vad ekologi är. alltså jag har ett hum om det men blandar ihop allting annat när det vecklas in i olikakedjor och väv.
var nära på att börja böla också för jag fick inget svar av min lärare om jag kan läsa B också även om jag får ig på detta provet för det fanns ju de personer i min klass som fick ig på båda proven och klarade kursen iaf.. men när jag frågade fick jag bara tillbaka "tyst nu med dig"..
denna dagen är helt förstörd för mig nu..

det enda positiva är att min bikini hämtas hem idag av JamJam som är iväg på Coop och hämtar våra HM-saker nu men med min otur så skulle det inte förvåna mig om båda överdelarna inte passar alls och man måste skicka tillbaka till andra stlk men när man väl gör det så är den slut och man sitter där med föör små bikinisar..

RSS 2.0