lördag veckan innan..

AVRESA!!!!!

ett nytt försök till att liva upp denna tråkiga blogg!
som sagt så var det Halloweenfest igår på bhof!
jag fixade mig hemma hos thesse sen drog vi till ammie för förfest innan bhof. har inte så mycket att säga om kvällen. den blev tidig för mig och nu sitter jag här och är lite seg i kroppen bara och det enda jag tänkt göra idag är att plugga så mycket jag kan, känna mig stolt efteråt och äntligen rensa och fixa min garderob som för övrigt inte e synbar! hade varit så jäkla mycket lättare med en byrå? men vart ska cecilia få plats med den?


vår alldeles egna hanna peh

citat av hanna den 26oktober, lokalisation; cias rum hos mamma

(bakgrund: cia hitta en jättespindel i taket och tog dammsugare för att suga upp den)
hanna: men nej cia!! nu kommer spindeln ta sig ut från dammsugarpåsen och föröka sig med dammkornen i dammsugaren !!!!!!!

(bakgrund: cia måste in till IKEA för att köpa en ny hylla som hon får av modren eftersom hon inte får plats och tittar sedan runt i rummet och bestämmer sig för en papperskorg och en ny tvättkorg då hon ser tvätthögen bakom dörren)
hanna: asså cia, när jag har mycket pengar då tänker jag "gött, nu kan jag shoppa!" men du är mer "ååh gött, nu har jag råd med en till tvättkorg!"


min familj är inte normal!

detta är bara såååå för mycket för mig!
hade fest i lördags och tappa bort mina nycklar... 2dagar senare smsa jag alla min vänner som varit där om dom flyttat eller sett dom! men ingen hade gjort det och nu idag hade jag dom fortfarande inte. Letat igenom hela huset, hela lokalen och i minsta vrå! tills jag ser Hannas väska hon hade på Tres i lördags... TAMTAMTADAAAAAA!
och en timme innan hade mina kära brödrar låst sig ute efter att dom varit i tvättstugan och tagit tvätten och bad mig komma ner och ge dom nycklen... vilket jag inte kunde eftersom dom inte hade hittats! Precis när jag hitta nycklarna kommer Sebbe och Danne in genom dörren.. i strumpor och den andra barfota... då har dom alltså sprungit genom stan upp från nya torg till bäckadal..

inga kommentarer på denna dag!
nu drar jag och hanna till väla!

en spyrubrik!

sitter nu på TSP-lektionen och mår inte fullt så bra!
Vaknade imorse och var glad och pigg i typ 5minuter men när jag ställde mig i duschen så började jag snabbt må illa, kände för att både spy och svimma och frukosten gjorde det inte bättre så nu gör jag som min mamma sa och går hem och vilar huvudet. Känns dumt för jag kan inte bara vila i några veckor fram tills röntgen äntligen tar fart igen men just nu så måste jag nog prioritera det först!
Kanske kan ligga där hemma i soffan men mysfilt och försöka få ihop mitt projektarbete som jag äntligen börjat göra själva passet på!

ni har väl icke glömt att lilla jag blir stor flicka på fredag? ;)

rövhjärna!

För de som börjat tro att jag är allmänt jättejättelat har fel! Haha, även om man nästan tror det iallafall men så är icke fallet! Var äntligen hos doktorn i onsdags, blev undersökt och nu skickas jag äntligen till röntgen!
Problem #1 med detta är att det är väntetid på 8veckor
Problem #2 med detta är att jag inte kan vara på dansträningen som normalt
Problem #3 med detta är att jag inte kan fokusera på sånt arbete jag har i skolan inom Idrott&hälsaB eftersom jag inte egentligen får träna så mycket enligt doktorn och det försvårar mitt arbete om hur man kan förbättra sin kondition inom ett antal veckor med en massa aktiviteter som inte jag kan göra och kan jag inte göra dom så kan jag inte skriva mitt arbete..
Problem #4 med detta är att jag känner för att spy konstant så ser jag bara äcklad ut så är det normalt i nutid!
Problem #5 med detta är att jag inte orkar missa en massa knappar hela tiden på mobilen, få ont i ögonen såfort jag ser åt sidorna, att det går över mitt körande på körskolan, att det gör att jag är trött hela tiden eftersom jag aldrig har tid att vila nu när jag har så mycket att fixa innan Thailand!

(Var bara allmänt sugen på att skriva av mitt klagande.. Inte varje dag man hör att Cecilia inte klagar!)

en snabbis

Vet inte riktigt vad jag ska säga om min vardag. Skolan var måttligt störrig men inte direkt krävande, som vanligt men efter samhället när man hade 2.5h timme hann man göra klart fordonsdelen på dataproven och nu har jag bara repitionsdelen kvar! Börjar äntligen närma mig nu, fast bara jag inte får mörker-uppkörning!

Skrev in alla saker jag måste göra innan jag reser men på något vänster så hittar jag inte min engelskabok så jag kan inte göra den uppgiften redan nu, jag måste låna min mentors mp3 för att sno några sjyssta låtar till mitt projektarbete och sen är det ju mattetestet på fredag som jag ska plugga med therecé imr så jag känner att jag inte kan göra så mycket just nu.. fast garderoben bör fixas och jag vet inte varför jag har sparat en massa påsar från olika affärer under skrivbordet???
Jag som trodde jag hade så mycket jag kunde göra just idag så jag tillochmed skippade träningen men eftersom jag ska till sjukhuset imr och se vad min hjärna håller på med så kanske det var bra att jag ligger här hemma och vilar upp mig till förhoppningsvis söndagsträningen?

bikten den 12okt 20.16

jag har i nästan hela mittliv haft svårt att inte bry mig om korkade människor, rykten m.m.Jag har haft svårt att släppa vissa människor som har betytt väldigt mycket för mig, såna som jag kommer tänka på som min ungdom när jag är 85år gammal. Då kommer jag tänka på dom människorna. Men som allt annat här i livet så måste man gå vidare, och även om jag träffa dessa personerna i helgen i stan en sen kväll och dom är goa människor så vet jag även efter några minuter en flashback att det är alldeles för mycket skitsnack som kommer få mig att må dåligt, även om jag är inblandad eller inte. Men det är bara för mycket.
En person är avvisande, ignorerande och man undrar vad man har gjort den personen som man inte träffat på hur länge som helst. Man undrar om man missförstått eller är man dum rakt genom kroppen utan att man gör något? Men när man träffar denna person bara några minuter senare så är det helt normalt och trevligt och pratsamt och och glatt. Sen står man där som ett levande frågetecken och undrar om hur man själv ska bete sig? Ska man vara ignorerande eller visa sin mogenhet och vara som vanligt, trevlig och vuxen? Visa att man är stark och att denna persons sätt att vara inte kan ta på mig? Mina vänner som satt i samma sits som mig sa att jag skulle konfrontera denna person i veckan och fråga vad problemet är. Men frågan är om det är värt att lägga energi på en man knappt känner längre?
Man träffade personer i perioder denna kvällen, jag förklara mitt tillstånd om jag hade missförstått det hela eller vad jag hade och andra förstod mig, dom började prata skit om varandra och det var just då som jag insåg att hamnar jag här igen så kommer jag bara må dåligt.
Man får reda på att en vän som sagt att han egentligen inte tycker illa om mig utan att allt bara var en lögn, egentligen tycker att det är jobbigt att träffa mig när denna person själv bestämt och frågat om jag är villig att träffas och prata ut, vad gör man då?
En annan vän som jag haft sen 4an kallade mig plötsligt för fitta, falsk, slyna, och började yttra sig om en sak hon vet så lite av och kallade mig för slampa. Denna person säger åt mig att jag inte ska lägga mig i och försvara mina "vänner" eftersom jag vet så lite, men denna person kan tydligen inte följa sina egna ord.

När jag träffade nästan alla i lördagskväll på stan i olika umgängen så började jag undra om alla vet hur mycket skitsnack alla pratar om varandra?
-Nej, att lägga energi och bestämma träff för att få reda på vad problemet är med en person man inte har en aning om vem den är längre är nog inget för mig längre. Det hade varit det om året var 2007, men nu är det inte det. Jag kan ju ha missförstått men det är ju inteförsta gången man känner såhär, så ska man fråga om vad det var som hände och varför man hör en sak och sen hör en annan version. Om varför det är jobbigt att träffa mig?
Nej, att vara med en massa personer som ger en sån stark, negativ omgivning kommer bara göra mig ledsen, svag och förkrossad åter igen.

Nej, detta är inte 2007. Detta är 2009 och jag har valt en annan väg.


i brist på annat

har absolut inte haft något som helst större intresse av att blogga de senaste dagarna faktiskt. allt jag kan säga är att jag var o blev fotad som modell i lördags tillsammans med Ebba. Men bilder på det kommer väl in här så småningom men det var inte något speciellt med det om jag ska vara ärlig.
Läste precis Hannas "trött-på"-lista och fick ett sånt sug att själv göra en lista, eftersom hon tog orden rätt i mun på mig så behöver jag ju inte upprepa det hon skrev just nu men ni får iaf en annan lista här som jag snodde av min danslärare:

Tre saker:

Kylskåp:
Äppeljuice, creme bonjur(?) och cola

Frys:
nedfrusna maträtter sen 1998, glass och isbitar.

Skafferi:
bakingredienser, nudlar och plasttallrikar

DVD-hyllan:

romantiska komedier, stefan&krister och Mitt stora feta grekiska bröllop.

Bokhyllan:
ehmm.. minns inte senast jag hann läsa en bok så vet inte vad jag har för några?

Handväska/ Skötväskan:

mobil, iPod och busskortet

Sminkväska:
foundation, rouge och ögonbrynspenna

Badrumshylla:
sminkborttagning, tandborste och topsar

Cd-hyllan:
allt bränt mellan 1996-2009 :P

Förråd:
allt som jag inte pallar åka iväg och slänga :P

Hjärna:
hjärnskakning, körkortet och snart thailand

Jackficka:
iPod, mobil och läpsyl

Kryddskåp:
örtkrydda, pommeskrydda och salt

Barskåp:
har inget så men i Simons står där bacardi, ngn äcklig lakritsflaska och ngn kvarglömd rött vinflaska.

Köksbänk:
mikro, diskställ och disk i massor!

Sängbord:
väckarklocka, vattenglas och betskena

Garderob:
kläder, skor och vinterkläder som vantar m.m

Fönster:
döda blommor, ljus och gardiner

Duschen:
shampoo, hårinpackning och min badanka som e vit med hjärtan på

Skohyllan:
skor, lådor med mer vantar och mössor och en sittdyna!


FM Static - tonight


FM Static - tonight


7/10 07.46

Godmorgon allihopa!
Sitter här med skön träningsvärk i magen och har faktiskt huvudet på topp eftersom jag ska spendera halva min dag nere på körskolan, fast det är det vädret som det är idag. Grått, trist, mulet och regnigt men ändå så störs det inte av mig. Kanske när jag tatt det första steget utanför dörren som jag börjar bli lite smått irriterad men ännu är inte det ögonblicket här!

Sitter här och väntar på att kl ska bli tio över 8 så jag kan ta bussen ner till Rönne för att ha TSP och sedan ta bussen ut till Valhall för att ha naturkunskapB. Sen avslutas skoldagen kl12 och jag drar till körskolan! Nu vill jag som sagt ha allting gjort!

Vad har våra lärare tänkt med?!

Jag har världens huvudvärk nu, av studier! Helt otroligt vad våra lärare har printat över arbeten och prov till oss. Vi utförde samhällsprov idag som handlade om källkritik och fast att jag kunde allting när vi har förhört varandra dom senaste dagarna i skolan så var det vissa saker idag på provet som verkade helt ur banan!
Det är alltid så med mig, jag kan problemet, lösningarna, varför det blivit såhär och vad allt innebär men när jag väl sitter där med proven så går det inte! Fast en annan sak kommer vara religionsprovet vi har på torsdag om kristendomen, judendomen och islam, där jag blandar ihop allt och alla eftersom det är så många personer inblandade! Fast jag har suttit med detta ett tag nu så känner jag att jag inte kommer få mer än G i detta ämne i vilket fall som helst så det känns som att det kvittar hur det går för denna läraren är inte lätt!
Imorgon har jag tsp-läxa på ord som jag inte har tid att plugga till,
på torsdag har jag religionsprov
och på fredag ska jag ha en engelskaanalys som jag läst om och om igen men fortfarande inte fattar så vem om inte jag (och maisie) kommer lämna in den analysen senare?! Jag känner mig dum men vissa ämnen måste jag prioritera först beroende på hur stort arbetet/provet är. Och just nu är reli-provet väldigt mycket och stort!
Det enda jag känner för att göra är att sitta på körskolan!
Min tanke är att jag ska göra alla dataprov nu så snabbt som möjligt, ta så många körlektioner som möjligt och bara repetera,både här hemma innan thailand och under thailand, i thai måste jag verkligen försöka läsa igenom hela boken och försöka göra så mycket som möjligt för när jag kommer hem igen vill jag bara göra dataproven en enda gång till och sen ha en uppskrivning&uppkörning bokade! Jag ska ha hunnit göra halkan innan thailand, annars blir jag bara sur!

försök till en pluggdag med jamjam!

nu sitter jag hemma hos Maisie och ska försöka plugga på allt vi har denna vecka!
Vi har:
måndag: rehabredovisning
tisdag: prov i samhälle
onsdag: naturläxa
torsdag: prov i religion
fredag: engelskainlämning

uffh jaa..

1.okt

dagen har i princip bara bestått av skola, arbeten och nytt lärande på körskolan om vändningar och parkeringar!
Jag sitter nu och gör mina egna anteckningar till svenskaprovet imorgon om Upplysningen, faktiskt rätt så lätt och jag kan väl inte påstå att jag har riktigt stora problem med det som jag kommer att få när jag har religionsprov nästa torsdag..

nu börjar magen kurra och det är dags att se vad som befinner sig bakom kylskåpets dörrar!

Piercing och allt vad det innebär

 

Tisdags: jag kom hem från skolan och skulle precis börja plugga på allt arbete vi har de närmaste veckorna men självklart så lyckas JamJam alltid lika bra att dra med mig på något annat så hon hämtade upp mig och sedan blev det IKEA och &Väla där jag fick hem en vit basic tröja, en blå slappe-väst från gt. och sedan två piercingkulor från Gränslöst men självklart så passade inte den vita(som jag mest ville ha) så..

 

Onsdag:..igår efter att jag och Rehabklassen hade varit på mässa i Malmö som var heelt onödig så mötte jag upp Simon i HBG och åkte in på Väla och bytade den men..

 

Torsdag:..imorse när jag skulle byta kula så passade inte den iheller så nu måste jag köpa en helt ny stav istället!
Så typiskt att sånt här ska hända mig! Men jag ska försöka ta mig in dit så snabbt sommöjligt igen och köpa staven men idag väntar ett svettigt idrottspass på F&S idag! Eftersom jag haft hjärnskakning ett ganska bra tag så har ajg inte kommit igång med mitt arbete i idrott&hälsaB så idag ska jag börja på det och kolla hur min puls ligger till efter att springa på rullbandet i 10min och sen efter det ska jag faktiskt gymma! Det var ju ett tag sedan nu och ska man till Thailandet så ska man!

Sen måste jag  välja 3aktiviteter till detta arbetet, vilket låter mest frestande:

inlines

simma,

spinna

springa elslingan

jympapass

yoga/pilates

????????????????????


RSS 2.0