punkt slut, finito, finished, ajdö, aurevoir, adios

jag ska försöka vänja mig för jag e inte så storglad i förändringar där man har sitt förflutna bakom men detta kan nog bli bra iaf! Jag har en ny blogg som heter ciabengtsson.blogg.se och där tänkte jag börja om från scratch (början för er som inte fatta!) men denna kommer nog även vara kvar sålänge jag orkar men här kommer nog inget att skrivas!

2010 - nyttigare liv?? möjligt? hmm..?


Nu är det 2010 och nu j***ar ska jag bli mer envis över mig själv än jag någonsin varit! Jag har lyckats hålla mig borta från popcornen som mammas kille nyss ställde fram på bordet och så ska det förbli! Har börjat få lite hullihulls lite här o där så nu får det vara nog!

Tyvärr måste jag sätta upp regler för att jag ska klara mig så här kommer dom:
* Åka och träna 3gånger i veckan (typ varannan dag)
* Patetiskt nog så måste jag ha "förebilder" för att jag ska kunna palla mig ner till gymmet så jag måte leta upp förebilder(bilder) på snygga framtidskroppar för vem vill inte se snygg ut till sommaren? Jessica alba e faktiskt en favvo utan att låta lesbisk!

* Hitta en sak jag kan äta på lördagar eftersom det är lördagsgodis då! Funderar på att det ska bli grönsaker med dip??
* Cola är förbjudet om det inte är något speciellt tillfälle som vid påsken när man har påskmust för då måste man ju faktiskt ha det enligt mig tycker jag!
*Min nya oförbjudna dricka är bubbelvatten!!!!
* Absolut inte köpa godis eller mumsbitar i kafeterian på skolan eller när jag går och är sugen på stan!

Nu tror jag faktiskt att jag ska ha det mesta för att jag ska klara mig, får nog skriva upp allt på stora lappar med stora bokstäver för att påminna mig själv men man brukar väl säga att allting är möjligt??


en snabb(snorig) uppdatering

Här ligger jag i soffan i Simons, snart vår(ja ni läste rätt men mer om det i ett annat inlägg:) och snorar ner mig med några RockyRoads. Simon stack och träna, skulle egentligen varit med men börjar självkalrt bli sjuk så jag stannade hemma och ser på "16&pregnant-after labor" som jag alltid fastnar vid, skrämmer nog Simon men han brukar faktiskt kolla på det med mig och det brukar vara väldigt intressant med sånahär program som Unga Mödrar och sånt, tycker faktiskt det är lärorikt för ungdomar.

Nej, jag har inte varit hos min mamma på evigheter, faktiskt så är det över en vecka sen jag var där ordentligt förutom dom snabbbesöken på 10min så ikväll drar jag faktiskt dit, får se om Simon åker med eftersom det är hockey ikväll på någon kanal som jag itne tror vi har hemma så vi får se hur han gör :)

cajsastina åkerström

Sååå skön låt !


RSS 2.0