bra jobbat cia !

ville bara säga gonatt/goddermorgon till allaihopa där ute innan jag somnar i sängen efter 9h&15min arbetande! Började kl17 efter en heldag i Klippan md innebandyDM och pizzamat på Möllan idag! Slutade inte förren kvart över 1 vilket jag blev väldigt osäker på nu när jag såg att klockan var 5 över 3 men kom på att man ska ställa om klockan nu idag!

Så godnatt allesammans och håll tummarna att våren är påväg!

vals,bugg and nr please

har precis tagit av mig sminket och smörjat in det med ansiktskräm så att jag inte blir torr.
blev en liten stressig dag idag, först skolan mellan 8.30-15.30(fick sluta tidigare så jag skulle hinna börja jobba).
Hade musik sista lektionen där man var i studion och spelade in låten! Den blev jättebra och hoppas att fixa till den sista "touchen" på den :)

Jobbet idag var rätt så lugnt, inte överdrivet med folk och gamla gubbar och snyggingar fanns där också som var väldigt trevliga :) Haha, hade en kille som stirra på mig hela tiden så fort jag kom i närheten (och detta var en sån kille man bara vill säga:jummijummi, jag dreglar och ät upp mig tack!) och när han och hans gäng skulle sätta sig vid borden och jag gick förbi så sa han ngt liknande typ "hon är en..blabla" hörde inte riktigt vad han sa och kände mig dum och jag skulle fråga :P Men tror det var ngt bra iaf efter kvällens händelser :)
Jag trvis jättebra på jobbet, socialt och mkt att göra så man inte bara står stilla hela tiden, ngn ville dansa vals med mig, en annan ville ha bugg och den tredje ville bara ha mitt nr xD Lite roligt det där tycker jag, speciellt om nr-killen var 38 och han trodde jag var 20+, fast när han fick reda på min riktiga ålder kvittade det för nr skulle han ha ändå x)
Självklart joinade jag de äldre gubbarna ute vid TV eftersom det var match mellan Rögle och Södertälje och jag trodde faktiskt Rögle skulle bajsa på denna matchen men dom kammar även hem 3-2 i straffar! Mycket lyckat Rögle!
Jag har inte varit så insatt i hockey men när man känner en viss Jonna Cronberg så kan man itte låta bli att bli lite intresserad av det iaf !

Maisie och Ida dök även upp på jobbet för att pissa och säga hej men det hela slutade med att Maisie ställde till det för mig, tackar för den! :)

godnatt och snarka högt !


nya tag och ny motivation!

känner just nu hur magmusklerna har träningsvärk och det är jag GLAD över eftersom jag inte brukar få träningsvärk längre, och visst, nu tänker ni att jag ska lägga på mer vikter men jag vill inte gå föör fort fram iheller i träningen!
Var först i skolan till halv5 då pappa hämta mig och jag övningskörde hem och halv7 befann jag,Maisie &Tesse oss på gymmet och skulle pumpa för att börja med träningen till Änglamilen som alla friskvårdstvåor ska springa i maj! Jag har aldrig varit ett "big fan" av löpbandet men igår innan jag och Maisie drog hem så tog vi en sista runda på 10min springning och det kändes verkligen som om mina ben skulle gå av, det gjorde skitont i framsidan av vadbenet men Isabelle berätta att det kan kännas så om man inte är så van vid den sortens träning så nu idag ska jag ta en tio minutersrunda idag igen efter jympapasset men undrar om det inte är smartast av mig att ta den springen innan passet för efter passet kommer jag nog fan inte orka! pahaha!
Änglamilen ska gå lätt som en plätt och därför har jag Änglamilen som en motivation till att lära mig att börja springa!

Ohh ja, lönen kom igår med! 1500spänn kammade jag hem efter 14hs jobb, itte illa kan jag ju säga så nu ska jag ner till stan och unna mig en ny mascara eftersom jag dragit ut minsta lilla mascarafärg i den jag har nu, och även en ny foundation eftersom jag inte gillar min "moussefoundation" för den sitter inte bra på min hud(som däremot är helt förstörd och upprivet nu efter en bakterie som satt sig mitt på kinden så bli inte rädda när ni ser mig, hahah!)

ni får ursäkta att jag inte är klar med ombyggnaden på sidan men orkar verkligen såååå inte :D

whuut?

kan vädret vara otydligare på om det är vinter eller vår?!
12.05 - SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖ
12.25 - SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

nu ska jag sätta igång och fixa om min blogg så ni får ursäkta ombyggnaden de närmaste dagarna!!

jag orkar inte ha tid till allt

jag får panik ibland. panik om att jag inte kommer klara av jobbet för att bli det jag vill bli.
alla offrignar man måste göra. hur mycket man måste studera till.
hur man studerar och att jag kommer tappa orken och viljan att vilja plugga.
jag vill bara se ett litet avsnitt om hur min framtid skulle se ut. och se om jag verkligen klarar av det.
jag har så många bollar i luften nu. jag försöker att sitta och plugga klart minst 4arbeten,
leta efter en mopednyckel jag inte rört på 7månader, städa hela rummet, ta ner disk och tvätt,
duscha och plugga till ett prov imorgon.

jag har ingen ork längre för alla saker mina föräldrar ber mig om.
jag behöver en liten paus för att bara fokusera på skolan och jag orkar eller bryr mig inte just
nu om något annat som hur mitt rum ser ut eller om vart nyklen finns så att min lillebror ska kunna
övningsköra med mig ute på Valhall eller ngt liknande.
jag har inte ens tid till att få mysa med någon, inte ens tid till att ge ngn tid som en pojkvän som jag har fått säga nej till nu. en jättehärlig kille som jag inte kan ge tid till. hur kul låter det liksom?
jag har inte tid och det är just sånt här som stressar mig och gör mig på dåligt och kaxigt humör och jag vill bara gråta och få ut allt ur mig och slippa alla arbeten nu! det är för mkt !

jobbedags i ÄSS

kan inte vara mer tröttare än vad jag är!
sitter nere på ÄSSkansliet och ska börja jobba om en halvtimme,
har verkligen inget sug för att jobba här längre, inte nu när man fått ett jobb som
betalar såå mkt bättre än ÄSS. då tapar man faktiskt suget lite och ork till att gå upp på
söndagsmorrnar är inte min grej!

men jag får väl försöka göra det bästa av situationen och intala mig att det är kul
så tiden går snabbare och jag inte gäspar så mkt..

NEJ !

okej nu är jag faktiskt måttligt trött på min "nya" blogg redan!
Den har inte blivit som jag velat och jag vill dela upp allting i kategorier som "vardagskategorin-festkategorin-SPAkategorin-hälsokategorin o.s.v." men det blir inte som jag vill! jag anser min blogg jättetråkig och därför kommer jag nu inte blogga på några dagar för att få tid till att piffa upp den lite exakt som jag vill ha den!

håll tummarna! (v)





glad händelse!


Nu fick jag precis ett samtal från personalchefen från bowlingen där jag provjobbade i lördags! Andreas som jag jobbade med och som var chef för kvällen hade gett mig mycket beröm och sagt till den riktiga chefen att jag skulle behövas fler gånger! Så hon frågade mig om vilken stlk på servitris-skjortan och gav mig jobbet redan efter första provjobbandet! Skitglad var jag, både trevligt folk och bra betalt vilket jag behöver så jag får hoppas att det går bra i framtiden! Ni får komma och hälsa på mig på fredagkväll tycker jag! :D

leva på egen hand?

Just nu sitter jag i Davids lägenhet och ser hur fint väder det är ute! Man får riktigt känslan av att våren börja närma sig och man kan ta fram shortsen och ballerinaskorna!
Men nu sitter jag bara inne i myskläder och skriver klart idrottskadearbetet! Tycker redan att jag har skrivit för mycket och ändå är det bara en femtedel av arbetet typ som jag har skrivit :S Senast igår sa mamma att hon hade önskat att gå på vårat gymnasie på 2000talet eftersom hon alltid frågar mig om prov o.s.v. och jag säger att jag inte har något prov. Men, visst, jag har inte så många prov men däremot har jag mycket arbeten och inlämningar. Det tycker jag nästan är bättre än prov. Man lär sig på ett helt annat sätt. Vid prov pluggar man bara in det som står i anteckningarna redan och en lär man sig inget utanför det som redan står skrivet, men med arbete så läser man och skriver man sååå mycket om allt man htitar på internet o.s.v. fattar ni hur jag menar? Det är mycket bättre med arbeten än prov tycker jag.

Jag har även städat Davids lägenhet efter söndagens ballader med Maisie&Ida. När man haft denna lägenheten i två veckor snart så har man testat sig lite om hur det hade varit att ha sin egen lägenhet. Med katt! När det gäller dammsugning, mata katten, rensa kattlåda, laga mat, o.s.v och jag tycker att jag har klarat det ganska bra! När det gäller att bo ensam så är jag nog väldigt noga med städningen och sånt, men hemma går inte! jag vet inte varför men det går bara inte!

Nu ska jag sluta med denna blogg och fortsätta göra klart arbetet innan mitt "sug" till det tar slut!
Det är så jobbigt när man kommit in i något så bra och sen tar en paus och när man ska fortsätta så går det bara inte !

skratt, omänsklig och krabbelurer!

jag har nu fått huvudet tillbaka. Somnade som en stock igår, minns inte ens klockslaget men Maisie&Ida gick och la sig bredvid mig vid 5-halv6 tiden! Det blev en hyfsat galen kväll med massa tacos, skratt, färgning(VARNING: färga aldrig i omänskligt tillstånd med Maisie&Ida i närheten! kan bli liiiite gult :D YEY) sitter med silvershampoo nu för att försöka fixa det lite men tror det blev hyfsat bra resultat iaf :) men nu ska jag inte röra håret på ett jävla bra tag! ville bara ha det lite ljusare!

Nu står Maisie&ida i köket och lagar Krabbelurer! MUMS!!!!  och det blir frukosten idag!
Vi har idrott kl14 med vattenjympa så får väl börja att väcka kropparna redan nu om vi ska ta oss igenom dagen efter gårdagen!

mycket jobb med förtjänad smoothiekväll

idag har nog varit den segaste dagen på lääänge!
Provjobbet igår gick hur bra som helst enligt mig och Andy sa att det nog inte skulle vara några problem med att få jobb så jag får hålla tummarna och hoppas cheferna bestämmer sig snart efter sin resa i Paris och får höra hur jag behandla gårkvällen/natten. Jag började vid 17 o jag, Emma och Andy var de sista som tog städningen. Vi var klara runt 00.00 och jag och Andy hade sällskap hemmåt eftersom vi båda ändå skulle på samma håll :) Men eftersom jag har ett annat jobb med som simlärare var det inte länge man fick sova ut innan man skulle upp igen för nästa jobb. Sömnen blev mellan 1-7 sen upp igen och plaska/simma med dom små rackarna! 
Men man klagar väl inte när man räknat ut att man tjänat ca 800kr denna halgen ;)

Upp tidigt som satan idag och mata katten! Känns alltid som att jag aldrig ska hinna med att klä på mig, packa, hinna missa frukosten för att mata katten innan man cyklar ner i panik för att ta fram alla sakerna som ska till lektionen men sedan slutar det att man ligger och sover den sista halvtimmen på soffan innan simskolan börjar! Får nog sätta upp ett schema på det!

Ikvällen blir det iallafall äntligen chill med mina töser Maisie&Ida!
Vi har tagit över Davids lägenhet för kvällen och Pyjamasparty är det som står överst på listan!
Vi laddar upp med god tacos med massa mumsigt(!), skitsnack, mysfiltar+kuddar i Davids sköna soffor, bra film samt smoothies för att piffa upp det hela! Visst låter det inte underbart! Man borde ha såna här avslappningskvällar oftare, men det som saknas ikväll är väl rakhyvlarna med raklödret och massa lotion och ögonbrynsplockare med bryn och fransfärg sen är väl det pricken över i:et för ett typsik tjejkväll!



Något jag lyckats göra som jag tvingat mig själv till är att jag skrivit klart Paddlingen som ska vara klar för redovisning på onsdag. Trodde verkligen inte jag skulle göra den idag för jag sa till mig redan i fredags och imorse att den måste göras idag för jag kommer ICKE orka nästa vecka men jag trodde inte jag skulle genomföra idéen men man slutar väl aldrig att förvåna sig själv!

Men nu ska jag göra mig lite fin iaf eftersom kl19 ska familjen på en utflykt till den nya lägenheten vid Meddo/Affes som vi ska flytta till den 1maj. Lite komiskt att vi ska flytta exakt ett år efter vi flyttade till där vi bor nu!

fullpackad dag!

Jag känner att jag presterar mer och mer på helgdagarna än vanligt!
Redan kl9 var jag nere på gymmet och kom inte hem förren kl12 men som vanligt så känner jag att jag kunde kämpat på liite bättre men eftersom jag inte tränat på ett tag så tog jag det lite lugnare så att jag inte är död tills ikväll då jag ska få provjobba på bowlinghallen mellan 17-01 ! Tror det ska gå ganska bra med tanke på att jag redan jobbat lite som servitris och stå i kassan och sånt i H.parken så jag är väl iaf lite van! Men håll tummarna för säkerhetens skull!

Vaknade av en tanke som slog mig att Linus verkligen åker idag och kommer inte hem förren om ett år! Känns som en evighet och när detta insåg så kunde jag självklart inte somna om! Och det var då jag tog mitt pick och pack och stack ner till gymmet!



Nu ska jag lägga in alla kläder som ligger på golvet för tillfället, in i garderoben så är en sak avklarad för idag,
Något annat som står på schemat är:
* Mata Davids katt som jag nu fått reda på att jag ska passa till hela nästa vecka!
*Färga Maisies hår
*Plugga natur-paddling
* och ngnstans mellan dessa sakerna ska jag hinna göra vid mig och leta upp en ordentlig vit skjorta tills jobbet ikv!


JONNA CRONBERG

eftersom som att min blogg fuckar sig så vill den inte acc bilden jag vill lägga in på Jonna som en heder till hennes födelsedag så det får bli en liten text till henne istället:


GRATTISGRATTISGRATTIS !!!!!

nu har jag precis solat efter en lång dag av tråkhet i skolan så nu sitter jag här som en stekt räka!
duschning och käk står på schemat och även en städning som jag ännu inte kommit igång med!

orkar itne skriva mer!

när du solar solarium..

...ska du ta hand om huden på samma sätt som när du solar ute i solen. Det är viktigt att rengöra huden morgon och kväll med skonsamma rengöringsprodukter. Att använda en vårdande fuktighetskräm eller gelé efter solariumsolningen fördjupar din solbränna samtidigt som den gör din hud mjuk.

Innan man solar solarium

är det bra att förbereda huden. Det är bra att ta bort döda hudceller, vilket man gör med en peelingkräm, eller genom att torrborsta huden innan man duschar. Anledningen till varför man ska torrborsta och peela kroppen är för att solbrännan fäster bättre på kroppen och sitter kvar längre. Färgen blir också mer jämn på kroppen. Peelingen förbereder kroppen för solningen och kan användas flera gånger i veckan, så länge man använder sig av milda och skonsamma produkter.

När man har solat i solarium

kan man känna sig lite svettig. Man kan också känna att huden är varm och lite spänd. Det kan då vara skönt att duscha. Man ska också tänka på att smörja in sin kropp efter duschen. Man kan gärna välja en svalkande efter-sol-lotion som innehåller aloe vera. Det lugnar och svalkar samtidigt som huden återfuktas. Det går också bra att använda en vanlig body lotion.

Om man vill sola utomhus

efter att ha skaffat sig en grundsolbränna i solarium är det viktigt att man skyddar sig för solen. Förutom att använda sig av en solskyddskräm bör man skydda sig med kläder, hatt eller keps samt solglasögon. Även när man solar utomhus bör man förbereda kroppen genom peeling och torrborstning, rengöra huden morgon och kväll samt smörja in sig med någon efter-sol-produkt.

Att sola solarium innan utlandsresa

är ett bra sätt att skaffa en grundsolbränna innan en solsemester utomlands. Man kan också förlänga semestersolbrännan genom att sola solarium när man kommit hem. Först bör man låta huden vila ett par veckor, men därefter kan man sola solarium en till två gånger i veckan för att bevara solbrännan.


missad bloggdag !

Gårdagen:
Jag orkade inte skriva igår för det blev för sent och jag hade verkligen ingen tid !
Slutade skolan vid 4 redan och jag tror inte jag varit mer tröttare i skolan som jag var denna dag! Jag t.o.m. somnade på den sista lektionen! Men man lär sig en läxa iaf= lägg dig INTE ner i soffan eller på två stolar om man heter Cecilia Bengtsson för då går det bara utför!
Tog bussen snabbt hem och duschade och gjorde mig lite fin då jag skulle träffa Linus för sista gången år2009. Känns faktiskt lite hemskt att säga det. Det är så skönt att träffa han för man kan vara sig själv, se ut som man vill och abra dega sönder med choklad och en bra film! Men nejdå, då försvinner han i ett år!
Iaf, Linus kom hem till mig och sedan gick vi ner till pizzerian eftersom båda var lite småhungriga!
Efter matbesöket blev det att vi drog hem igen och chilla vid tv(simpsons) och abra umgicks! Orkade inte fixa eller göra ngt speciellt även om det blir sista gången vi ses på ett år nu men var ganska trevligt iaf :)
Han stack vid 22tiden och självklart blev man deppig! Vill inte att han ska åka men får hoppas att detta året går fort!

Stephanie kom hem i tisdags också och hon sov hos mig mellan gårdagen och idag. Så jobbig hon kan vara! kvart i 1 på natten ringde hennes kompis henne och självklart vaknar jag av det! Så när kl blev 2 så började jag bli sur och Stephi såg på mig och sa åt han(i telefonen) att dom var tvungna att sluta, thank good men jag blev ju pigg efter den timmen som vaken så vi låg och fota en massa fula bilder!





skaffa en 2a plus en orädd katt

ja då var man av med tandställningen! Ska dit till tandläkaren idag igen och sätta tråd där nere som man senare ska ha i 5år :S
Nu har jag iallafall haft min skoldag med TSP, hade en tjej på besök vars bror är döv så vi fick bara prata teckenspråk med henne! Lite klurigt det där men det gick utmärkt enligt mig själv! :)

Sitter i Davids lägenhet eftersom vi har en liten visning av lägenheten nu kl10 så kan inte vara där och då är det alltid bra med ett annat alternativ som Davids lägenhet! Hans katt är väldigt underlig! Man kan inte hålla den eller mysa med den. Den är bara allmänt feg! Lite surt tycker jag eftersom jag är en kattperson men hon är lugn när hon inte jagar trumpinnen eller springer fram&tillbaka i panik för ingenting... ser ut som om hon är rädd för luften som finns runt omkring henne :S
Så jäkla chill med sin egen lya! Längtar tills man får sitt eget lilla place och inreda det exakt som man vill ha det ! Jag vill vara vuxen nu med egen lya! Göra vad som helst i den och gå upp när man vill (om inte jobbet plågar en) och festa hur mycket man vill! Skaffa en orädd katt !

Nej, det får vänta några år till men nu ska jag ta ngt att äta! Tror David är lite rädd att jag ska äta upp hans lägenhet men ni som känner mig när det gäller mat vet att ngt sådant inte kommer inträffa ;)

domedagen !





barnvakt fre-lör



slänger in en bild på stånkefijan och jag nu medan hon sover och jag kan!

fredagsplugg med blöjbyten

Har suttit i 4h nu och bara rpåpluggat på matten och engelskan! Fast mest matten! Denna gången vill jag inte stressa igenom kapitlet innan provet utan jag ska verkligen skärpa mig med matten nu! Får tvinga mig själv om jag vill klara av matteB !

Ikväll ska jag och mamma vara barnvakt åt lilla Amanda som nu är 2månader gammal! Älskar bebisar både jag och mamma så nu har vi bestämt med föräldrarna att vi kan ta henne på fredagar! Skönt för föräldrarna med att lastas av lite bland blöjbyten och skrik!
Jag kom och tänka på första gången jag såg Kottens systerson Morgan hemma hos Jessica. Jag hade han i famnen och satt med honom i soffan i säkert en timme och bara glodde på honom! Jag sket i nacksmärtan som jag fick av stillheten, han var för söt för att ta bort ögonen för!

slänger in en bild på sötnosen med! saknar denna familj !

detta blir även den sista helgen i mitt liv som jag har tandställning! På måndag har jag tid 07.40(lite sugigt för jag bestämde tiden förra året när jag inte visste mitt schema för 09 så tog så tidigt som möjligt och denna dagen börjar jag inte ens förren 14!!)
Eftersom veckan kommer börja med världens bästa start har jag gjort ett litet vad med mig själv när det gäller skolan, men exakt vad får ni se framöver !

Lilla Edet



jag vet seriöst inte om jag ska skratta eller gråta ?! xD hahahha
1/10

samsung U800




denna mobilen blev det idag!

senila-cia

Uffh! Idag blir det en ny dag! Har skola mellan 13-14 och sedan ska jag snabbt in till Väla för att äntligen hämta min nya mobil som äntligen kommit! Fast den mobilen som S.Ericsson skickat till mig vill jag inte ha så jag ska få byta till en annan jag vill ha så jag får se vad dom har att erbjuda mig! :)

Igår var jag heelt ledig från skolan och det kommer jag att vara nästa vecka också. Så jag tog bussen till HBG och åkte ut till Björkliden för att träffa Sia. Hade det jättetrevligt och mysigt och jag ville inte hem! Men som sagt så var jag tvungen att ta bussen kl8 hem för det är då busskortet slutar fungera på bussarna!
Hade lånat Maisies busskort med för jag hade glömt mitt hos mamma och när jag kommer hem och ska byta om till myskläder och ska ner till jackan och se vart Maisies busskort är så hittar jag det inte och börjar seriöst få panik! Leta överallt och jag prata med Tina och ringde Sia och fråga vafan jag skulle göra för jag visste att Maisie skulle döda mig!
...Smart som jag var så glömde jag totalt bort att jag gått inom Maisie och lämnat hennes busskort innan jag kom hem! Så jävla dum är jag! Tror närminnet börjar försvinna rejält snart !

Lägger in en najs bild på min nya mobil när jag kommer hem igen!
Tack för att ni läste ett jätteonödigt inlägg av mig!



här är jag och Maisie cirka.. 8-9 år! PAHAHA, skitungar är vi!

hemmachill hos David

nu ligger jag i min säng och kollar på ngt skitprogram som e ganska intressant ändå! Handlar om typ "vita folk" som åker till ett fattigt land och får reda på saker om deras kultur! Helt sjukt ibland! Ofta man vill se en omskärelse på en liten flicka mitt i TVrutan :S?

Idag var det jobb för första gången på 2veckor. Var rätt chill men jag kände inte alls för att jobba idag! Jag bara gäspa hela tiden! Ville bara ha min säng och blev nästan irriterad på ungarna för att dom dök upp till simskolan -.-. Då är man trött!
Kvällen kom och jag satt vid datan och tvinga David att umgås med mig ikväll! Nej okej, inte tvinga men det enda ajg skrev var "offra dig för att umgås med mig ikv!" pahaha, så att jag kunde övertala han lite :D
Jag kom dit vid 7 och eftersom han är min granne gick det snabbt! Vi kolla TV med massa popcorn och cola och sedan blev det Becktittande!
Har inte umgåts med han sen jag gick i 8an och det kändes som om det var igår. Jättetrevligt hade jag det iaf!

Nu ska jag försöka fixamina naglar för jag tog nyss av dom fejknaglarna för jag pallade inte plus att det fuckade sig med linserna! Mina riktiga naglar är helt förstörda nu =(

RSS 2.0