12.37

två lektioner gjorda och två inställda glädjer mig!
elle ja, engelskan hade jag redan gjort så jag kunde skippa den och svenskan var eget arbete!
Har precis kommit hem, känner för att spendera lite tid till min pojke så vi drar snart till Väla för lite mys och go fika och så måste man ju se vad man kan hitta för julklappar och sånt småttgott!
ser nu att jag missat bussen ner till stan så får väl gå ner snart då eller ta bussen tio över istället! Smart cia!

Pluggade mer än vad jag bestämt mig för att göra gårdagen och idag fick jag reda på att ett prov i rehab är inställt och ska inte göras alls och det gjorde min dag så nu ska jag unna mig mys och godsaker med min älskade! =) <3

ikväll vet jag inte vad som händer men kommer antagligen sluta med att jag sitter hemma och gör alla arbeten som ska vara klara nästa vecka!

välkommen till mig


mitt skrivbord:
politikspapper
pennskrin
körskoleböcker
hårborste
mobil
tv
tvkontroll
4glas med en donkanmugg
veckorevynspapper om prenumeration
vantar
cdskivor
fotografi
smyckeskrin
läppsyl
värmekudde
pulsklocka
kvitton
3 ljus gosenalle
hemtelefon
2st p-kartor
tottar
och den sista, värmespray till håret

min säng:
tspböcker
matteböcker
halsduk
plånbok
gympakläder
gympaväska
sminkväskan
lotion
kläder
skolväska
mera kvitton
och en rosa morgonrock

anledningen till varför mitt rum ser ut såhär är för att jag packat upp sen resan överallt, inte lagt allt på plats, inte haft tid då jag har suttit med arbeten exakt HELA tiden! (maisie hälsar) och när jag tror att jag äntligen börjar få slut på arbeten så kommer en annan uppgift runt hörnet!
Nu är iaf redovisningen i natrukunskapen klar att redovisas, engelskauppsatsen om en film är klar och det jag ska ge mig på nu är tspglosorna tills imr sen får jag se om jag ger mig på religionen igen eftersom jag måste skriva om hela mitt arbete nu, funderar på att byta till ett annat ämne för det nuvarande blev bara för mycket för mig att ge mig på nu!
Det som är kvar är religionen, rehabilitering, och två prov att plugga till..

tycker synd om Simon för kommer vara superduper osocial denna vecka =(


bilder finns på fejjan!


ett onsdagsinlägg

det blev inte att jag skrev något inlägg igår, hann inte för hade fullproppad dag!
just nu har jag forskat lite om mitt ämne som jag ska ha i arbete i religionskunskap och har börjat lite smått och gott på det så får hoppas att det går bra för kommer tyvärr bara sitta med huvudet i studieböcker denna vecka för nästa vecka har jag inte tid till att sitta och plugga för då har jag hellre den tiden till att sitta nere på körskolan för den 8e är det dags minsann så ni får hålla tummarna för mig!

Nej, nu är kl snart 4, då ska jag bege mig ner till Maisie och sedan hem till Caroline då hon så snällt ställt upp för mig att lära mig den dansen jag missat när jag varit bortrest men sen måste jag hemåt och studera ännu mer! Måste ju komma in i skolrutinerna nu igen! Lovet känns inte så äckligt just nu!

sista lediga dagen

Ett snabbt inlägg innan mannen kommer hit med donkanmat som jag lyckades övertala honom att köra och hämta till mig! Har jag inte världens lyx och bästa pojkvän?! Bortskämda jag!
Jag skulle egentligen ta mig till skolan idag fast jag hade ledigt idag med men det blev att jag njöt av min ledighet och låg hemma och sov och vande mig vid Sveriges miljö då min mage är ur styr igen!
Hade körning idag också och fick hem mina galgar men mer har jag nog fan inte fått gjort idag! Maisie kom hit en sväng för att hämta en av sina presenter som hon beställt från thailand men stör mig ändå på att jag inte hitta ett par bra och hållbara, snygga hörlurar till henne men överallt var det bara fult, skrovligt i ljudet, ful och fel färg eller fel modell så det fick bara bli en spriflaska och en navelpiercing. Dock fel vodka men det var för sent när jag väl hitta rätt vodka för då hade jag inte råd =( Så du får helt enkelt blanda det gott och flott och hoppas vi kan skicka beställningslista till min vän som snart ska dit ;)

Nej, nu kom Simon med maten! Jak er hungrik!

Oboy, svensk kinamat och riktiga toaletter med riktigt "flushsug"!!

Hejsan Sverige! Regniga Sverige.. men nej, nu ska vi inte klaga! Jag ska alldeles strax packa upp min resväska, har smått & gott hälften av mina presenter kvar, det e sprit och smycke till JamJam och en hemlispresent till min andra halva i Gbg tills hon kommer ner nästa gång eller om det blir jag som sitter bakom ratten och hämtar henne, det återstår att se?
Min garderob kommer bli så färgglad och full och mitt smyckeskrin kommer bli överfullt! Får nog köpa ett till och även kanske några galgar.. Hmm, var någonstans kan man få tag på detta en söndag?

Thailand har varit underbart, men ni får se bilder och uppdateringar om vad vi gjorde där nere och var jag tyckte lite senare i ett annat inlägg, det enda jag kan konstatera att jag stör mig på är att jag väljer att trycka på Aknappen istället för Äknappen och att den näst-näst sista dagen så brände jag mitt ansikte så otroligt mycket att det borde inte ens få vara tillåtet att gå utanför dörren på en vecka med det! Och eftersom mina fingrar kliar när det gäller fjällning så är det bruna i mitt ansikte inte lika starkt som det har varit. Ni vet när man har en ansiktsmask på sig och den blir kall och stel så man inte kan rynka pannan? Så hade jag det i hela mitt ansikte förrutom på hakan för det hade lyckligtvis klarat sig!

Nej, nu väntar garderoben på mig och alla fina saker jag har fått med mig hem, just nu längtar jag bara till jag har en helg som är perfekt inprickad där jag kommer prova mina nya "hookerheels" som jag fick med mig hem för 100kr, bild på det kommer inom kort!

Nu är jag vid den punkten där jag ska klicka på "spara och publicera", ringa min hanni som snällt uppdatera och gjorde så att min blogg inte försvann medan jag var borta(vet inte hur länge det tar om man e inaktiv innan den går bort) och nog faktiskt ta mig ett glas oboy som jag längtar efter i två veckor nu! Kanske ringa min man och be han ta med sig RIS MED FRITERAD KYCKLING MED CURRYSÅS från JamJams jobb som är det allra första (som middag) som jag tillåter mig att äta nu när jag är hemma igen!
Ikväll blir det filmkväll med Simon och filmen "what happens in Vegas" och förhoppningsvis kinamat!


GBG SPEAKING

Amen hallå eller!
Min älskade CC befinner sig ju i Thailand och göttar sig med drinkar och jag vet inte vad, det jag vet däremot är att jag är jävligt avis men det är jag nog inte ensam om att vara. Själv har man suttit på altanen under en grå himmel med några bärs och två goingar och b la klagat en hel del på vårat typiska svenneväder.
Cia and Simon, lucky bitches.. Näe men seriously, hoppas ni  lever livet over there nu, så jävla glad att ni gör den resan tillsammans! Hoppas dessutom att Cia slappnar av och dumpar sin kontroll-freak-personlighet den sista dagen, haha CC you know what I mean!

Hanna är det som skriver, kanske ska tilläggas, och jag saknar min hiltonsyster utav helvete!!!!!
När körkortet är fixat gör vi gatorna osäkra iallafall, ett som är säkert.
Nu ska jag stretcha, dricka julmust, noppa ögonbrynen, lyssna klart på Weezers album och sen sova. Extremt intressant fakta om mitt hysteriska nattliv då jag endast degar på mitt rum.

    

Rock and Love från Göteborg

/ HANNI

sista dagen i Sverige på två veckor

Okej nu är det bara lite kvar som ska ner i resväskan och handbagaget ska också fixas men det känns ändå som att jag glömt något som är superduperviktigt men som alltid så kan jag inte komma på vad det är!
Klockan 16 hämtar Simon mig och sen hämtar vi hans mamma på jobbet och sen hem till dom i Vejby för att äta middag med hans familj innan vi beger oss till Malmö där flyget kommer avgå kl 22.05.

Innan idag var jag hos pappa och sa hejdå och efter det umgicks jag med mamma på en fika på E.H för att säga hejdå! Älskar deras cheesecakes men idag var den inte som vanligt, men det kan kanske också bero på min resfeber som börjar närma sig med små smygande steg!

Ville bara säga hejdå till alla mina vänner och hoppas att ni får det kallt här i Sverige!


nu närmar det sig!

nu ska jag snart bege mig till skolan för att ha mina sista lektioner för två veckor!
ska sen hem t pappa o simon och hämta lite saker som jag måste packa ner! det kommer bli en hektisk dag med fram och tillbaka överallt!

16.42

Tror ni att jag börjar packa? - Nej.
Jag förstår inte varför men skolan kommer ivägen för allting! Jag har precis skickat iväg religionsuppgiften till min lärare så den är äntligen ute ur världen för mig men om det blir ett bra betyg eller inte vet jag inte för denna läraren är inte att leka med! Men nu är det bara engelskan kvar som jag precis börjat läsa och ska även skriva en analys om den men ärligt så har jag varken tid, ork eller lust till det. Jag satt från halv3 till 22 igår tror jag och försökte få ihop allt arbete jag helst vill bli klar med innan avfärd och mitt huvud verkligen dunkade!
Men nu är klockan inte ens 17 och jag har ju faktiskt några timmar kvar tills sängdags och har lite timmar på mig att göra klart engelskan! Känner mig faktiskt lite stolt att jag pluggat så intensivt jag gjort nu de senaste tiden och känner mig lite som Jonna när man alltid läser hennes blogg och hur mycket hon lägger ner sin tid på arbete så det ska du ha beröm för Jonnis! Något som jag faktiskt själv borde gjort redan sen 1an men jag får väl stå mitt kasst och plugga med kraft nu istället!
Men nu tänkte jag faktiskt att jag städar mitt rum, tar upp locket på min resväska och börjar lägga i vettiga saker där i!

bloggtorka på g?

okej detta är inte okej!
jag åker på fredag, det är onsdagkväll och jag har en dag på mig att packa(imorgon alltså) eftersom jag sitter fast med arbete i religion och nu kom jag på att jag har engelskainlämning med!!!! HELVETE!
detta går inte! jag har iaf äntligen gjort klar samhället och har bara några ord kvar att översätta i TSP sen vet jag itne hur jag ska göra sen! får välläsa igenom engelskan när jag lagt mig i sängen för när jag kommer hem så kommer jag ha fullt upp att läsa upp mig =(

aja, får väl trösta mig med att jag om 3dygn ligger i 30grader vid ljusblått hav!

RSS 2.0