dålig dålig dag!

HATAR NATURKUNSKAP A, HATAR NATURKUNSKAP A, HATAR NATURKUNSKAP A !!!!!!!!


vill verkligen inte göra detta. fattar absolut inte ett piss om det jag ska ha till provet om ekologi och jag vill verkligen bara städa rummet, spela rockband, raka benen, träffa simon och träna på tsp ist eftersom jag har slutprov på onsdagmorron i det som kan ge mig ett MVG !

jävla skitdag! allt har bara gått skit, vaknade med ci 3h sömn på hela natten, åkte till stranden med jamjam o ida och brände axlarna och skuldorna till max! mamma smsar ner mig till torget för att äta och när jag gått i 20min ner t torget för att äntligen få en god middag så är det helt fullt och mamma skickar hem mig igen?! måttligt irriterande. varför be mig komma ner när det e fullt och sen skicka hem mig direkt sen?!

ÅÅÅH jävla fiiiiiiiitbajs !

strawberries in my heart!

jordgubbar har aldrig smakat så bra som dom gjorde idag efter änglamilen! så fort jag stamplar in helt genomsvettig och död så säger mamma "jag har precis köpt jordgubbar!" jag kan ju säga att dom jordgubbarna är slut vid detta laget!
Kom precis hem från jobbet där det var en lugn, onödig kväll med 40pers vid en bokning som skulle äta. tio min efter dom skulle komma så ringer vi och frågar var dom tar vägen, det visade sig att dom hade en preliminär bokning och ringde förra veckan och avboka till Andy(min chef) som hade glömt säga det till oss innan han åkte till Miami förra lördagen så där stog vi med mat och dukat för 40 onödiga personer! Kim blev lite sur.
Kom hem och sitter i vardagsrummet med Sebbe och hans två kompisar Ricky och Johanna och pratar lite om tonåren och dejter och åldrar och sex o dricka o allt sånt skit! Riktigt roligt att höra om det för det påminner om när man själv var 15år och inte hade en aning om vad som kommer med åren! Allt var nytt och fräscht och nyfikenhet som var till max! Nu i min ålder vet man det mesta och bara går igenom samma saker om o om igen när man träffar en ny! :)
Jag är iaf glad att jag har hittat min påg! träffade han en snabbis nu när jag slutade! extremt-saknad.com!


Dagens schema

 * Dö på Änglamilen 13.30
 * Hem och duscha snabbt
* Jobba i bowlinghallen 17.00- ca 00.00


Slapp dag - hård jobbekväll!

ännu en onödig skoldag!
kom till skolan där jag lika bra kunde ligga och ha sovmorgon för det var dom som hade kvar testledartestet som skulle göra det nu imorse och det hade jag redan gjort så kom i helt onödan PLUS att engelskan var inställd för oss friskvårdare och på matten skulle vi bara få reda på nationella där jag klarade mig och lämna matteboken sen kunde vi gå.. så slutade redan halv11 idag när jag ska sluta halv5! Helt underbart!
Så jag åkte in till stan för att köpa morsdagpresent och möta upp emma så jag kunde få mina pengar hon var skyldig mig!
Åkte hem och slappade lite. skulle plugga men blev inte så mkt med det. Maisie har jag pratat mkt med idag också o den snälla tösen har köpt ett örsmycke till mig på Gecko PLUS att våra beställa HMsaker har kommit så ska nog hämta dom imr om Maisie orkar efter Änglamilen!
Känner mig helt säker på Änglamilen för jag har ingen speciell tid jag vill ta eller springa hela milen utan stop. Bara jag tar mig till mållinjen och veta att jag inte behöver göra den nästa år med nuvarande ettorna så är jag nöjd! Ska ju jobba imr kväll med så vill ju inte köra slut på mig! HAHA

Nu ska jag byta om till jobbekläder sen blir det att jag tar bussen till jobb om en halvtimme! Saknar även min påg som ville jag skulle sova hos han ikv men eftersom jag känner att jag borde sova hemma och ladda med en bra och stadig frukost så blir det nog att jag sover hemma!


ingen rupbrik denna kväll

nu kan jag inte hålla ögonen öppna längre. Jag har försökt få in naturkunskapen och samhällskunskapen i hjärnan föör länge nu utan något lyckande så nu ger jag upp! Träningen idag var nyttig och bra! Gick ut med ett leende och kände hur musklerna arbetat bra! Nu blir det även träning imorgon på morgonen eftersom vi har valfri träning på idrotten så tror jag att jag ska ut och springa. Ser absolut inte fram emot Änglamilen på lördag, speciellt inte om jag ska jobba fredag och lördagkväll!
Mamma kom hem med jordgubb&rabarberpaj med vaniljglass, den satt där den skulle men kanske inte så nyttigt när jag försöker äta nyttigt och träna bra!

Nu ropar sängen på mig och ögonen vill gärna luftas bakom mina linser!

S <3

klant-cia, som Jonna kalla mig!

glömde mina hörlurar på Rönne imorse..fick panik på bussen till Valhall och ringer snälla Jonna som befinner sig på skolan och kunde gå och kolla i "chill-tyst-rummet" till mig men dom var itte där! Tack Jonna för hjälpen!

Åkte in till Rönne efter lunch för att ha turen på min sida och hitta mina lurar och VAR tror ni Cecilia Bengtsson har glömt sina hörlurar? - JO vid datorerna har hon glömt dom! Där ligger dom så fint och väntar på mig! Just vid datorerna också där typ alla är och checkar in sina fb-bdb- och blogg! Att ingen har tagit dom förvånar mig! Men sen är det till min mobil som har ett uttag som inga andra mobiler har nu iheller så det är nog därför! Oftast är det bra att vara ensam om vissa saker!
Nu blir det inte lika tråkigt på gymmet som jag ska flyga ner till nu! Hoppas på go träningsvärk imr och en misslyckad dag på Änglamilen på lördag pga all värk!

prata inte med mig på morgonkvisten!

jag märker att man ska inte säga till mig att göra olika saker som att försöka ändra en ovana jag har att lämna smulorna på köksbänken kvar när jag brett min macka eller ta ner disken på morgonen eftersom jag har en idé att samla så mycket glas och brödbrickor som helst på mitt skrivbord.. för det går bara in genom ena örat och ut genom det andra på morgonen!

jag har tappat känslan för att gå upp tis/torsdagsmorgonar till tsp-lektionen eftersom vi bara är typ 8st idag och hon kommer slava oss i jävligt onödiga arbeten bara för att fördriva onödig tid! Denna onödiga tid hade jag hellre lagt på sömn så jag är pigg till mattelektionen som jag smålängtar efter (???!!??!) eftersom jag får reda på mitt nationella!

Helt vanlig onsdag!

okej, nu börjar det se riktigt illa ut när jag tittar ner på magen! vet inte om det e från när jag åt middag idag eller om det börjar skrika varningtecken av oduglig träning! Så nu imr ska jag ner till gymmet efter skolan och köpa gymkort och ta mig ett svettigt pass och har jag turen på min sida imr så går jag därifrån med ett leende på läpparna och inte som alla andra gånger då jag alltid känner att jag kunde presterat mer!

Iaf, imorse vaknade jag hos Simon och drog till skolan vid 10! Slutade 2h tidigare efter att jag och Therecé gjort vårat testledartest och fått mycket bättre resultat i jämförelse sen vi testade den i ettan!
Nu har jag kommit hem till mamma och det är dags för mig att laga lite mat och få tag på Jonna ihopp om att hon åker ner och tränar med mig imr!


vart tog denna tröjan vägen? :S

in ya face

det är rätt så gött när alla i klassen utom jag,amanda och lina klagar på historian! Är såå glad att jag inte valde det, det är något jag inte är så intresserad av att djura mig i så kände mig helnöjd när dom andra läser 50sidor om ngt som är 300år gammalt!
Nu ska jag snabba mig iväg till bussen och ha SvB en timme sen slutar jag och börjar jobba kl 16 nere på Simons!
Ikväll efter jobbet går jag hem till Simon och lagar mat och chillar ner lite innan han slutar kl23 på jobbet så sover jag även där inatt!
Vet inte om jag ska se fram emot seglingen imr eller inte imed att jag har lätt för att bli sjösjuk och har inte tålamod till att vingla på sjön!

24/5-09 <3

sitter nu här ensam och övergiven i simons lägenhet medan han är och jobbar :D haha, var faktiskt lite snäll och diskade åt honom för var lite rastlös och tänkte att så mycket jag varit här och hjälpt till att smutsa ner dom glasen och tallrikarna så kunde jag iaf hjälpa till lite även om han säger varje gång "nej det tar jag imr när vi vaknar!" men det händer inte förren 5dagar senare :P
Kom hit vid halv8tiden typ igår för att ta hand om min lilla ..jaa..smeknamn till han får jag nog klura ut!! men ta hand om han iaf för baksmälla är icke roligt ! haha! så död han var! men jag gillar han ändå! gick hem till mig för att hämta lite saker och han fick se hur mitt lilla place hade blivit sen den senaste gången han var där! Tog med Yesman men vi kom kanske en halvtimme in i filmen sen var vi så trötta så vi stängde av och gick och la oss! Fast somna ändå inte förren klockan var 2 typ.
(vi frågade även chans på varandra inatt :D) haha! så barnsligt det lät men var bara tvungen att skriva det så paha! :)

Nu är klockan snart 1 och jag ska dra hemåt och klä på mig träningskläderna för att dra till idrotten kl 13.50-14.50!

Höres av senare ! <3

Girl on the road

just nu känner jag mig som Hilary Duff i filmen "a perfect man"! Hennes mamma blir hjärtekrossad hit och dit och efter varje krossande så flyttar dom till en ny stad. Hjärtekrossandet och flyttandet till olika städer är inte vad som hänt mig men att flytta hit och dit och att jag faktiskt börjar bli van vid det.. Jag börjar faktiskt bli bra på att flytta tycker jag men det är det steget efteråt när man flyttat in och få iordning på allt som jag tappar kontrollen för det har blivit skittradigt och man måste ha visa nya hyllor, gardiner som passar med den nya väggfärgen, alla elkontakter som måste borras fram och sladdar som ska hit och dit, renovering av dörrlås som inte fungerar längre eller något sånt. Speciellt när lägenheten inte har gjorts vid på 17 hela år från den förra ägaren! Hela 17år! det är hela min livstid!

Men nu börjar det bli lite bra här hemma iaf. saknar bara en tvbänk och en hylla till hår, smink och såna girlysaker!
Nu ska jag ner till stan för att köpa cola sen kommer JamJam och Ida hit så ska dom få klippa mig!!

Ännu en myskväll med S

nu är kl snart halv10 och jag har nästan precis kommit hem från Simon. Blev att jag&han åkte först in till IKEA för att handla mina hyllor och skit till rummet och även han fick hem sig en hylla så båda vann ngt på vår lilla utflykt!
Kom hem med donkanmat och sen vid 7 bar vi in allt i min lägenhet och han fick även träffa ThaBoss(pappa). Tyckte det blev ett väldigt bra möte innan vi stack ner till Bogarts och hyrde film, Mafia! Helt underlig men ändå rolig film! Typiskt parodifilm över det hela!
Vi gick och la oss vid tolv när båda inte kunde hålla ögonen öppna längre och vakna fram&tillbaka från kl5 och fram mot halv9 då vi var tvungna att gå upp för han skulle jobba! Så nu sitter jag här och ska snart börja fippla med rummet så det blir gjort!

I eftermiddag/ikväll väntar en stor släktträff som inte hänt på år och dagar!


En snabb uppdatering!

ursäkta för den dåliga uppdateringen de senaste dagarna men jag har haft fullt upp heeeeeeela tiden!
Iaf som sagt så var jag med Simon i torsdags, det var typ andra gången vi träffades för vi var på samma "fest" hemma hos Andy. Men sen har jag faktiskt varit med han på fredagen också som jag skrev i förra inlägget och var hemma rätt så sent. Upp tidigt sen på lördag för att cykla ner till pappa där man skulle lasta in hela lägenheten i lastbilen för att flytta till det nya stället som är mittemot Simon :P pahaa!
Blev klar mot kvällen och även då var jag hemma hos Simon och kollade på Melodifestivalen där jag inte har mycket att säga förrutom att Sverige aldrig lär sig att det vi skickar till final ALLTID kommer att suga banan! Alexander såg man redan från hans uppvisning att han skulle charma Europa och vinna hela skiten så när han sjöng så kunde man lika bra gett upp hoppet och slutat kolla efter han!
Det blev en sen kväll även på lördagen så smsa mamma o sa att jag sover hos pappa så jag skulle gå över dit sen men det blev föör sent och när jag kolla så var hela lägenheten släckt så tänkte att jag inte kan klampa in där nu så jag sov faktiskt hos Simon och stack direkt till jobbet i simhallen kl9 efter många om och men där vi hade tävlingar och fika med glass och kaffe eftersom det var avslutning! Jag fick chokladhjärtan, ljus och biokort av mina småungar som jag tackar för!
Och även på söndagen var jag hos Simon hela kvällen där vi kollade på TV, stacktill donkan kl22 och sen hem o mös innan han skjutsa mig hem vid halv12 :)

Med andra ord har jag haft det riktigt mysigt de senaste dagarna! Väldigt underbar pöjk!

Efter första sovningen i den nya lägenheten ska jag nu snart bege mig till bussen som tar mig till skolan och de nationella proven i matte...IG-stämpel mitt i pannan här ja!

Mysig dag/kväll

jag hann inte skriva igår för jag började skolan halv9 där vi hade idrott och Isabelle höll i idrottslektionen! Vi sprang ner till stranden och hade 3lekar där två av lekarna vann mitt lag i! Mycket nöjd! haha. Sen hade jag matte och engelska fram till kl13 där jag sen fick skjuts in av Oana och begav mig hem till Simon en liten stund innan klockan blev 14 för då började min musiklektion så lämna av mina väskor och pussa han hejdå! Blev inte så länge innan man var hos han igen för efter musiken stack jag dit igen och var inte hemma förren kl6 där jag bara skulle lämna av mina väskor, byta om och dra till Carro och lämna hennes dansdvd för att senare dra ner till Simon igen där vi drog ner till Acapulco och handla pizza! Vi var vrålhungriga så pizzan satt riktigt najs i magen! Var där hela kvällen och mös med BadBoys och Talang2009! Klockan blev så sent som 01.00 för då körde han hem mig!

Är uppe redan innan 9 för idag kommer lastbilen och alla måste hjälpa till med flytten! Har träningsvärk i hela kroppen så får ta det lite lugnt!

Grattis även till Pappa&Mariette som hade sin 6årsdag igår!

ett snabbis inlägg!

om tio minuter är det dags för mig att gå till bussen och åka ner till NyaTorg för att umgås lite med PIP. Börjar faktiskt bli lite smånervös om jag ska vara ärlig men det är väl bara att slappna av och go with the flow typ! 
Men håll tummarna för att kvällen blir lyckad och så höres vid efteråt! :)

och så var det..

träna ja..
tänkte att jag måste verkligen fixa mig i trim till sommaren! det börjar bli panik när jag såg hur otrimad jag var!
ska köpa ett månadskort som var billigast så får jag göra upp ett schema som jag strickt ska hålla!




okej, fast idag är jag sjuk. skolsyster sjukskrev mig när jag kom dit och tog blodprover och blodtryck och allt sen skicka hon hem mig. låter underbart eller hur? Men jag har två saker jag måste ta tag i:

1- städa hela rummet som börjar bli helt kaos igen!!

2- köpa gymkort. vilket jag får göra imorgon om jag hunnit bli klar i skallen tills dess!

Ska kanske även träffa en trevlig liten påg men mer om det avslöjar jag inte än :)


..fråga inte vad jag skriver om

okej detta blir ett skitcpigt inlägg för min hjärna är såååå upponer/bakofram känner jag. Nu i en kvart har jag legat och skrattat åt en sak som Tina kommentera förra året och jag har bara legat och skrattat åt det! Jag känner mig seriöst onykter och undrar om ngt var fel med den colaburken jag fick av Rasmus..
Fast kände av det redan när jag tog bussen från skolan så måste vara ngt annat. kanske börjar bli sjuk? Men det får jag inte bli nu för jag har nationella i matteA imrgon. ajsingbajsing där.
Just nu flyger det tankar omkring mig och inuti mig men jag får inte ut dom. Jag känner att jag borde städa hela mitt rum riktigt noga men jag ligger ännu en gång med datan i knät i sängen och checkar in greys anatomy på internet! jag känner att jag måste pissa för det har varit för sällan jag gjort det idag tycker jag, jag känner att jag borde inte plugga till nationella imr för då kommer exakt allt skita sig så det skiter jag i, Jag känner mig även lätt. jag är inte lika tung i kroppen längre. ni vet när man har ngt som gör en ..tankefet, rent ut sagt. Och när en sak hänt, ngt har släppt (kanske en fis eller två, vad vet jag) så känner man sig en aning lättare! Tänk på det nästa gång ni vill rensa ut eller rena kroppen (orena luftområdet runt om dig kanske med!) kom även på att jag skulle ringa pappa och fråga om saker till den nya lägenheten men just nu är telefoono högst upp på hyllan på andra sidan rummet så det blir nog inte av ngt med det.
Mitt busskort är även fast på en bilverkstad i Emmas bil eftersom jag glömde att jag hade mina saker i hennes bil i fredags på modevisningen så jag åkte hem med hennes mormor/morfar och nu håller jag på att dööö när jag ska gå ngnstans och inte ha mina hörlurar hemma! RIP !

nu får det vara slut på dumheter, hejdå!
jag börjar även få småryck i ben och fötter.. detta ser inte bra ut

rip



Det hela visade sig att den lilla flickan som dog i korsningen i Vejbystrand i måndags gick i min ena simgrupp. Blev helt chockad när jag hörde det idag av flickans kompis mamma som också hade sin dotter i samma grupp.
Förstår inte hur man i ena stunden kan vara med henne i den stora bassängen så hon precis lärt sig simma ensam i bassängen till att inte ha kvar henne alls. När jag hör något sånthär i tidningen eller på radion så tar man det inte lika hårt som när man vet vem personen är, att man känner han/hon och träffats m.m

R.I.P Emma Johnsson, 6år

liten helg = mkt att göra

Sååå längesen jag hörde denna och jag tänker alltid på Adna och kortlekar för denna låten spelades heela tiden när vi var sommaren innan vi började i sjuan på Nyhem! Älskar den så mkt! helt peppad blir jag!



denna helgen har varit sjuk! Först var jag på modevisning i fredags med Emma, jättefina kläder dom hade gjort medan vissa var mindre fina :P Direkt efter det så satt vi och snackade om allt mellan himmel och jord och hela kvällen slutade med att jag åkte till bowlinghallen och träffa alex, andy och pontus(dom sista två hade jobbat den kvällen) och vi 4 bestämde oss att dra hem till andy och lära mig spela fifa09! Jag var faktiskt duktig på själva spelet tyckte jag för att vara första gången att spela det men jag förlora med 3-0 men vad ska man göra ? Satt och prata om allt som hade med jobbet o göra, utekvällar, galna händelser m.m och upptäckte att kl var liite för mkt så var hemma i sängen kl2!

På lördagen var det dags för min styvbrors konfirmation! Var i kyrkan och fikade hemma hos hans pappa efteråt men vid 4 så körde jag därifrån och började göra vid mig för en festkväll för att fira malin och carro som blir myndiga! Kvällen var galen, säger bara att jag och gusten var bäst på vår "ballongdans" haha sjukt kul! Och maisie, maisie, maisie, maisie... du fick iaf din stukning av dom klackarna för den vurpan nerför trappan i entrén kan man inte låta bli att flabba på! PAHA!

känner att jag hunnit med ganska mkt, både skrivit in mig på körskola, dansföreningen, packat ner hela mitt rum och hunnit med att jobba.
avslutar detta inlägg att tvinga er att sätta på högtalaren :)

Modevisning a la Båstad

nu ska jag alldeles strax gå ner och sätta på mig skorna för att ta mig till bussen som går till MunkaLjungby! Ska hoppa av där och bli upphämtad av Emma och hennes familj för att senare köra till Båstad och kolla på en modecisning! Ska bli riktigt spännande, aldrig varit på en sådan förrut så håller tummarna på att det blir en lyckad kväll! :D

Skolan slutade redan 13.00 idag, musik var inställd..IGEN! :( Jag som oroa mig över att vi skulle ha mkt plugg om klassisk musik, Betthoven och Mozart och alla dom men tror det är lite annorlunda då min lärare bara ställer in heeeela tiden och vikarien inte ens dyker upp! Aja, klagade väl en liten stund sen tog jag bussen till Väla! Fick hem en vit söt blus, en 3kvartsärmad vit lång tröja som kan bli klänning(!), klassiska silverörhängen och ett hårband som man kan ha när man idrottar bl.a. !
Nej, nu ska jag snart gå så ska avsluta detta inlägget med att säga att denna vecka har jag både skrivit in mig på körskola OCH AktivUngdom så förhoppningsvis börjar jag dansa efter sommaren igen! Längting väry mucho !

har även upptäckt att min blogg ser väldigt tom ut men all fakta och såna saker som "sök i bloggen" "kategorier" m.m har rullat neråt på denna bloggsidan.. dom vill tydligen inte vara med och synas men ska försöka få upp dom igen så snarast som möjligt!


Äntligen en chillidill-dag i skolan!

nu är hårinpackningen i håret och om en halvtimme är det förhoppnignsvis mat för halv7 ska jag möta Maisie,Jonna&Thess för att checka in alla duktiga dansare på Vårshowen! Hoppas på en bra och underhållande kväll men känner att denna kvällen kommer göra så att jag längtar ännu mer till nästa termin när jag själv ska börja förbereda mig för Vårshowen2010! Oj vad konstigt det kändes att skriva 2010 när det "nyss" blivit 2009 :S

Skolan idag var hur chill som helst, började med Samhällskunskap där provet gick..ja det ska vi inte ens prata om!
Natur&friluftsliv fick jag i mig 2cola och en toast medan läraren prata om vandringen som hålls den 4-5juni så där lärde man ju sig inte ngt nytt kan jag ju säga!
Friskvården...väl det var nog den uddaste lektionen någonsin då alla tjejer i min klass drog ner visnings"gardinen" och satte igång projektorn och kollade på massa Youtubeklipp, framför allt Knäckebrödsdansen som är mkt populär i klassen!
Så denna dagen har mest bestått av att skriva klart min fiction-berättelse i engelskan och att hälla i mig en massa cola!
JO, en annan viktig sak som hände idag var att pappa körde till skolan, men jag körde hem till Ängelholm igen men vi körde inom LetsDrive där jag äntligen skrev in mig! Så nu ska jag bara fixa med lektioner och Riskettan och allt sånt men riskettan ska jag ta med Jamjam den 26/6 där hon även hunnit bli 18år två dagar innan den jävlen!

Men nu är det dags att fixa sig! Magen börjar även att kurra!

ny hårfärg till hösten?

vill ha denna hårfärgen.
kanske till hösten fast lite mörkare ändå :)




valborg och kottens 18årsdag!

min valborg spenderades i ÖstraLjungby hemma hos Frida i min klass! Hade jättemysigt, grilla korv, kött, majs och allt gottigott! Även banan och choklad som jag åt för andra gången i mitt liv, haha hade inte ätit det innan men gott vare! Iaf så var det bra musik, mkt tjejsnack om allt mellan himmel och jord. Jag kan ju säga att mot slutet var det en rätt så "öppen kväll" mellan oss sista som var kvar och skulle ta halv1-bussen hem! Var rätt så trött och sliten så var kanske inte världens pratglada människa när halva tiden hade gått men hade det trevligt iaf! :)
Mamma hämtade mig på torget kl1 för jag ville inte gå hem från stan och hem själv denna kväll. Då vet man aldrig vad som kan hända!











Igår var jag hos Joakim som fyllde 18år igår! Firade han med vänner och släkt och gav han ett sådant snyggt läderarmband som han blev väldigt nöjd med :) Stack därifrån vid 7 när jag fick skjuts hem med Jockes syster och sedan vid 21 var jag med Tesse&Felicia på en fest här på Villan men när kl blev 22 så stack jag hem till Andy och Alex och några av deras kompisar! Hade mysigt med fifa09&guitar hero, ljus, prat och gosaker! Blev en rätt sen kväll som jag inte hade planerat. smsade mamma vid 1 att jag skulle börja gå hemåt men jag var inte hemma förren 3 iaf :S
Vet inte hur tiden hade kunnat gå så snabbt men iaf lite efter kl3 så sov jag i min sköna säng!
Ska försöka få tag på hanna och se om vi skulle hitta på ngt ikv eller inte men vi får se :)


fick bli en bild från en tält-grillkväll i Lervik förra sommaren :)

RSS 2.0