ingen text.

jag kan inte ha mer ont i min rygg än vad jag har nu.
fick det redan igår o smart som lilla cia är så valde hon att sova på soffan...
orkar på ngt sätt inte sitta i skriva en blogg men har väl inget bättre för mig eftersom hanna och jocke ligger i sängen och sover.
nyss fått en clarityn-tablett av marianne mot pollenallergi. misstänker att jag fått det, lillebrossan har ju det osså o jag bor bland en massa katter både hos jocke och hemma. allt börjar blomma ut osså så det e väl inte så konstigt att man nyser 45627568910588 gånger om dagen och har röda ögon :S

jag har ngt inom mig. dock kan jag inte ta reda på vad det är. känner mig överbelastad på ngt sätt. jag får inte ut det ur mig iheller. försökte igår men det gick inge bra... blev bara så trött på allt. jag var inte så jättesocail igår innan vi gick och la oss iheller. tror jocke märkte men jag visste inte vad jag skulle svara tillbaks.
vad ska man säga om man inte vet va det är ?
jag känner på mig att liksom.."snart spricker jag"."snart bara väller det ur mig!".. men det blir aldrig så. det kommer inget fast jag känner hur det sitter ngnstans där bak i ögonvrån. att det bara väntar på att få komma ut.

marianne har kommit igång med dammsugningen, lena tvättar och anders sitter och läser tidningen. och jag sitter här. mobboffer typ.

ngn som vill byta ryggrad med mig?
vafan skulle jag sova på soffan för?! kunde ju hittat ngt annat bra ställe att sova på. ooh onödiga lilla cia !

myter vs. kattfan !!

jag kan inte direkt säga att jag är så jättepigg för tillfället.
jocke har legat och kollat på wrestling på youtube coh jag kunde bara inte hålla ögonen öppna för ngt jag har tröttnat på att spela så totalt mkt !

jag har fått några tankar i huvet...

1. en svart katt som går över gatan är ngt negativt.
stämmer det ? varför just en svart katt? bara för att häxorna hade svarta katter elle? snacka om rasistiskt mot djur ! eey, vi har rasism mot djur, vafan e detta för samhälle ?! stackars katter, dom kan väl fan inte hjälpa hur dom e föda ? kan det vara för att man trodde att djävulen hade sin själ i svarta katter?

2. plantera rosmarin vid grinden.
varför just rosmarin, ngt betydande med det ? ngn som gärna får slå upp på google eller ngt o ta reda på vad det är för speciellt med rosmarin ? ännu en rasistisk sak... MOT VÄXTER !!!!! vafan man kan inte hjälpa vad man e för ngt!
är jag en häst så är jag en häst. är jag det jättegoda Daimchokladen du tråna efter i affären så är jag det Daimchokladet du tråna efter !!och varför just vid grinden? för att hålla djävulen borta? det är kanske därför man har rosmarin... en skyddande växt

3. håll för munnen när du gäspar för att inte låta djävulen komma ut.
alla dessa myter verkar bara handla om att hålla sig borta från djävulen.
men om man nu säger att man ska hålla djävulen borta från sin kropp, varför ska man då hålla för munnen så matt inte djävulen kommer ut? att ha djävulen inne i sig var väl ngt dåligt? då är det väl bara bra om man gäspar med öppen mun?

4. kasta salt över axeln.
ännu en djuävulen-sak? ingen aning om vad jag ska svara på denna.
 
men den jag är mest rädd för är faktiskt nr 5..

5. gå inte under stegar.
jag klarar faktiskt inte av att gå under stegar som står lutande mot väggen. jag vet inte varför.
kan ha ngt med att naomi watts går under en stege i The Ring... jisses sikken mes jag e!!
jag måste fan börja gå i terapi eller ngt.. typ en hypnotisör som kan ta bort mina rädslor av en flicketös i nattlinne o svart, långt hår... detta funkar inte längre!

ngt mer som inte funkar längre är min katt !! i måndags kl 6.00 hade katten hoppat upp på balkongen... tyckte att den var för fin för att gå genom kattluckan som var under balkongen så han tog sig besväret att klättra upp för stakettet och upp på min balkong.. där stog han. jammande ända tills man vakna.. öppna fönstret och släppte in kattfan...
vad tror ni hände samma morron kl 6.00 på tisdagen..
jo, MIN KATT ! han tkte väl att det var så satans kul att väcka mig o se mig i värsta morronfrillan jag har på morrnarna så självkalrt var kattluckan inte lockande....
nu är det FREDAG.. tror ni man vaknat av en väckarklocka dom senaste dagarna?
-NEJ, inte av väckarklockan, utan av KATTFAN !
jag blev tosig !!! varför just  kl 6.00 ?! det stämde precis. han är som en tupp.. inte en sekund före kl 6. inte ens 5.59 dög!!!
( det hade varit värre om han väckte dig 5.59 / jocke) - jo tack.. då hade det inte funnits så mkt kvar av den katten ska jag säga. fy fan , en minut, det räcker för att skapa mitt PMSområde ett vrede av helvete !
tur att man sover hos jocke ikväll iaf. då ska då fan inte jag väckas kl 6.00 en LÖRDAG av kattfanet! (ursäkta språket men mina fingrar slutar inte att skriva- det blir ett hanna-inlägg. hon gör långa!!)

helgens katt: JOCKE ! det lilla shmucket e ju van att gå upp halv 5 nu tack vare den jätte"trevliga" praktiken .... -.-  tack för denru' !!

ännu en avslutning på mitt jätteintressanta men JÄTTEONÖDIGA inlägg men måste fan pigga upp mig lite nu. blev väldigt chokladsugen!!! :O

våldtäcktsmän

fy fan säger jag bara! fy fan!
jag har insett min största rädsla... att bli våldtagen. jag hade inte klarat mig till 100% om jag blivit våldtagen...
att se på "dead man walking", om när man fick se vad dom gjorde mot ungdomarna. och flickan. hur han stog och dansade framför henne precis innan han våldtog henne.. han tyckte det var ascoolt att våldta ngn. bara för att se upp till sin "tuffa" kompis. FYFAN säger jag bara!
att man kan bli så satans patetisk och desperat trodde jag fan då aldrig att man kunde bli!

tänk att ligga där helt näck, samtidigt som ngn tar på dig.
smärtan, tårarna bara rinner och man tänker säkert "varför just jag!?"
när man ser ngn vara inne i en gång på gång samtidigt som den håller nere ens armar och händer och ler och skrattar.
att dom njuter av att se andra människors smärta.

hur fan kan man bara göra något sådant!??
jag blir så satans arg så jag hade med glädje dragit ur Sean Penn ur TVskärmen och slått han så satans hårt så att han skulle kunna se Ängelholm uppifrån dom närmaste miljoner åren!
image15
jag hade gjort det med ett leende på läpparna!!!!!!

vårvårvår !

äntligen!

folk går runt med shorts, kjolar, kilklackar, leggins med ballerina, linnen, klänningar och solglasögon!
finally har våren/sommaren kommit till skåne !
fett med väder! blir så glad !

alla tjejerna i klassen lägger sig alltid ute på altanen och solar på rasterna, fettskönt!
var och sola lite förrgår med, fast jag fusksolade. det blåste lite för mkt för att man ska kunna lägga sig i solen på balkongen :p

sitter i skolan nu. har arbetsmiljö, kan dock inte koncentrera mig så sitter här nu och har tagit mig en liten paus i pluggandet av elektronik!
går en halvtimme längre idag så att vi ska få sluta redan 10.45 imr! GÖÖÖTT !

höganäsmarknad på lördag med !
ska antagligen dra dit med jocke och hans familj. kommer bli trångt i bilen säkert men jag är väl inte så stor så att man inte får plats i handluckan :D

puss och kram - kexchoklad! -(som förresten inte hade suttit helt fel nu!)
joakim <3

Wii - gh3

Hejhej alla bloggläsare!

för att informera er om hur dagen spenderas är det självklart tillsammans med min kotte!
har nyss kommit hem från handlarn och köpt mat till oss ikväll eftersom vi är ensamma hemma i vantingehuset ikväll :) revbensspjäll och potatissallad blir det. mkt gott :)
ska snart ta bussen in till ängelholm och möta patrik som kör mig till pappa, hämtar gh3 och Wiisports och självkalrt Wiiet. för vi blev så satans sugna på att spela Wii !


jag kan inte förklara för er som inte vet hur det är att ha någon man verkligen kan lita på. någon som man verkligen.. kan lägga sitt liv på, inte för jag menar att den personen har ansvaret för mitt liv men ..
(jocke kom och störde.. var tvungen att ta bort honom eftersom jag inte var klar med denna text)
MEN
som sagt. ingen är ansvarig för en annans persons liv men jisses..
hoppar den så hoppar den andra.
insåg igårkväll om hur mycket jag skulle..må dåligt om jag skulle förlora kotten. (asså om han skulle dö menar jag nu:p inte så att han måste hålla sig kvar vid min sida bestämt resten av hans liv, iförsej så hade jag inte tackat nej till det heller ;p)
jag blev rädd för mig själv av att jag ens tänkte tanken. jag vågade inte tänka det egentligen men det ville inte försvinna ur min skalle.
en person som man kan vara sig själv med. (även om jag har fått mina tankar om mitt utseende som inte heller uppskattas i min skalle. )
en person som kan få en att börja skratta för ingenting.
en person som man inte är rädd för att säga vad man tycker och tänker.
jaa, som sagt, en person som man verkligen trivs med. gillar. kan skratta med, gråta med. och älskar.
bara man kan vara sig själv så tycker jag att allting annat kvittar.
man ska inte lyssna på andra. man ska göra saker ur ens egna ideer och tankar.
och det har jag gjort och jag tycker att jag har gjort ett jävla bra val! =)

vårkänslor!

har nyss kommit hem från gymmet.
vaknade halv 9 o var på friskis&svettis kl 9.
nya förebilden är sjävklart Jessica Alba. snygg är hon men dock vill jag inte bli en kopia av henne. dock bara hennes kropp image14:p hehe.
det var underbart att cykla från och till gymmet! solen sken, solglasögonen togs fram och man bara kände hur värmen la sig i ansiktet !
hittade en buske med som precis hade börjat få sin gröna färg !
snart äre sommar och då äre bikini fram !




joakim <3

CHANGES

dagen börjar med skola.
sitter och ska skriva en dagbok i Jag-form som Herkules, eller Herakles som han egentligen heter...
ORKA! och självklart när man väll kommit igång i skolan på svenskan så ska vi självklart inte arbeta med denna dagbok längre i skolan utan ska gå vidare och skriva dagboken hemma och känner jag lilla cecilia rätt så kommer jag absolut inte göra detta hemma !
varför blir det aldrig som man vill med lärare? kan man inte bara få sina små stunder där man har sina egna bestämda pluggstunder där man får bestämma själv om vad man ska jobba med ? bara någon gång, typ varanan månad hade varit skitbra för man kan seriöst inte ha skola 24/7 ! man har inte tid till något annat än skolan! hur kul är det att sitta hemma hos sin pojkvän eller kompis och plugga medan han/hon bara väntar på att man ska bli klar eftersom att pluggandet tar över på helgen!?
NEJ , detta funkar inte !

det som mer händer idag är väl att jag måste bädda om min säng, (lakanet ligger på en lång sträcka och täcker absolut inte sängens madrass, har ingen aning hur jag sover om nätterna :S) täcket är utochin & upponer, kuddarna har blivit platta och måste fettas till!

men som vanligt så gör inte jag mina plikter och tar ist bussen ut t jocke i munka hos hans systeryster och myser lite med honom. mkt trevligare än att städa !!

nej cecilia, detta funkar inte!
städastädastädastäda heeeeeeela dagen!
imr är man lediga från skolan och då blir det antagligen gymmet på morronen eftersom mitt gymkort inte registrerats i gymmets dator på några veckor nu... FY !
måste komma igång med träningen nu igen asså!
vad jag måste skärpa mig!
känner att man måste göra en lång bajskorvig lista över saker som man måste checka av om vad man har avklarat.
ja, så gör vi, det låter skitbra!

lidande!

varför ska bara tjejer lida när det gäller barn och allt sånt ? killar har ju inte alls ont när det gäller sånt med födande och mens och allt !
orättvist är det ! tycker jag iaf !

någon kille som vill smaka på lite mensvärk ?!

lägenheten

har nyss kommit hem från min nya lägenhetsvistelse och jag orkar knappt vänta längre,
jag vill flytta nu! får större rum osså :)
får tillochmed ett skrivbord och en STÖRRE SÄNG på 1.05 enligt pappa och det ska bli så skönt att få sova med mer utrymme så man slipper ligga och trängas när kotten sover över! :)
nej nu började jag sakna honom ännu mer :( just nu är han lite under Stockholm och ska sova i en lastbil över natten.
förhoppningsvis kommer jag få kunna köra moppen till munka imorgon och äntligen få krama om han igen!
ska bli så skönt att få börja om på nytt med ny säng, nytt rum, nytt hus(lägenhet), och kanske få ordning på allting igen!
jag är så trött på att ha skiten över mig.
just nu känns det som att det enda som verkligen får mig att lugna ner min kropp är "Huset på Vantingegatan".
jag älskar att vara med dig. du får mig att lugna ner mig och jag trivs med det!

ha det så bra allesammans och så får jag väl ta och skriva en mer intressantare blogg en annan dag !

puss&kram - kexchoklad!
joakim <3

inte mitt fel !

jag vill att du ska sluta kalla oss för bebisar
image13jag vill att ni ska inse att allting är inte mitt fel!
vad som än händer så verkar det bara vara MITT fel!
allting är inte mitt fel!
har ni tänkt på att det kanske är ni som startar?
att hur mycket man än försöker att göra allt bra igen
efter alla småsnesteg jag har gjort som ni förstorar upp hela tiden,
och försöker få alla på bra humör så är det alltid
något eller någon som trycker ner mig!
alltid något!
allting är inte mitt fel!

skolanskolan

ja, nu sitter jag här och har massor att göra.

det är etiken, som jag har lite att skicka över till elise
det är svenskan, där vi ska ta reda på ursprung av 15 ord
det är engelskan, som vi ska ha inlämnad , dataskrivet
det är naturen, som vi ska redovisa om kolkraftverk vilket jag inte hittar ngt positivt om i framtiden.

har man lite att göra? - JA!
känner att jag måste gymma med men jag har ju aldrig tid! allt det ovanstående e tills imorgon och jag måste verkligen komma igång.

nu när man flyttar med så måste man packa ner alla sina grejer. visst, det är skönt att verkligen rensa ut allting som man verkligen inte behöver så men om man verkligen har plugget så hinner man knappt!



festfest !



image11
Klockan är nu 09.35 och jag har nyss kommit ut ur duschen och har nyrakade ben så man känner sig inte lite fräsch :D
joakim och mamma mu kommer och hämtar mig vid 12 ungefär skulle jag gissa sen bär det av till vantinge och fixa lite saker tills ikväll då man ska till förslövs bygdegård och fira jenny, sara och karro!
ska bli mkt trevligt !
tur att vi äntligen fick skjuts ut t förslöv annars hade det fått bli cyklen som användes :p

ha det så bra allesammans ! festa nu inte för mkt ikväll och glöm inte : varannat glas vatten, varannat glas sprit !

shoppin !

image10

hejheej!

gårdagen i skolan kunde inte varit mer perfekt!
började halv 9 som vanligt. skulle egentligen haft arbetsmiljö men eftersom det var enskillt arbete med bara frågor så sket jag, elise, amanda, ammie, freja och christel
i den och gjorde klart vårat grupparbete om dödsstraff istället och blev klart med alltihop vid 12 så vi slutade redan så vi kunde ta 12.09 bussen hem! asgött !
vi sket i både arbetsmijön(jobba enskillt hemma) och idrotten(för där hade vi bara gymmet och valfritt jobb ändå) etiken som egentligen skulle sluta halv3 kunde vi också skita i eftersom vi redan gjort klart arbetet :)

efter skolan tog jag fram min lilla "lönecheck" och skulle ta ut pengar men fick åka hela vägen hem igen och hämta den riktiga checken för jag hade blandat ihop papprena hemma och hade inte checken. sen tog jag tåget och bussen in till väla där jag hittade ett par jeans från G.T, ett halsband och ett par örhängen från HM, ett par örhänge från Urochpenn, och ett par örhängen hos Cubus!

image12

sen självklart tog mamma mig till MatzSkor och senare hittade jag äntligen mina pumps som jag har letat efter hur länge som helst!
mamma ville dock inte betala för dom för hon har redan betalat över 500kr för skor till mig denna månaden men eftersom min mamma är så snäll så sa hon sen när vi kom hem att om jag putsar fönstrena ut och invändigt så får jag skorna (H) !
har 3middagar, en biltvätt och 2trädgårdsdagar kvar att avtjäna men det är det värt!
är man 17 år så ska man väl kunna klara av det, eller hur? ska ju snart flytta hemifrån så lika bra att börja nu ! :)

hata hata hata ! AAAAA

jag kan inte hata mitt hår mer än vad jag gör nu!
jag vill bara för bort exakt ALL färg jag har i håret och bara ha min naturliga färg med ett par YNKA slingor ! :'(

måste fan fixa till detta nu asså! ser ut som en ananas !!

jag vill inte ha mitt hår !

dagens ilandsproblem, jag vet men.

jag mår seriöst dåligt över det! visst, man ska ta det man får men ..fan !

BTW , har ledigt hela fredagen ;) GÖÖTT !

skelettsmal? - nej tack!.

Detta är en uppsats som jag skrev i Svenska och blev väldigt nöjd med resultaten av den och tänkte att ni kanske tyckte den var värd att läsas och se vad ni tycker, har jag rätt, eller har jag fel?

En av dagens största problem är tidningar. Det är så många som tar tidningar för seriöst nu för tiden än vad man gjorde för ca tiotal år sedan.
Fler och fler människor tappar kontrollen över sin kropp och vill bara mer och mer se ut som alla andra.
Det enda dom glömmer är att de flesta bilderna är tillfixade med fusk. Med program som retuscherar skavanker på kroppen, gör bilden snyggare och lurar ögat!

Jag är trött på folk som inte accepterar sig själva och bara önskar att dom var någon annan! Folk som både svälter sig själva och folk som förstör sin kropp med onödiga medel för att få mer muskler.

Vad hände med ordspråket "alla är olika" och "hade alla sett likadana ut hade världen sett tråkig ut".
Alla verkar bara förneka om att de har en sjukdom som allvarligt skadar deras kropp.
När en läkare eller en nära vän till den som lider av kroppsjukdomen påpekar hur offrets kropp har förändrats på något negativt sätt så förnekar "offret" direkt av att något står fel till.
Visst är det en sjukdom men jag gillar ändå inte att jag skriver att personen är ett "offer".
Det är den själv som satt sig in i situationen enligt mina egna åsikter.
De vet vad dom håller på med och dom vet vad sjukdomen innebär.
De vet också att sjukdomen får mycket uppmärksamhet, men det dom inte vet är att det är en dålig uppmärksamhet.

Tidningarnas bilder och kommentarer om hur "drömkroppen" ska vara ökar mer för varje dag och mer och mer människor blir påverkade.
De borde innehålla mer artiklar om hur dåligt det kan gå för en person som är sjuk.
De borde ha mindre bilder av modeller som ser ut att kunna campa i ett sugrör och skriva mer varningar. Det är INTE snyggt att vara skinny .
Det är många som tror att idealkroppen är att vara smal och se ut som Barbie. Att killar bara vill ha Barbies.
men det är fel!
Det är nästan ingen som vill ha ett levande skelett till flickvän!
Men de flesta av de vet inte hur man tar hand om sin kropp på ett nyttigt sätt samtidigt som man örsöker bli smalare.
De flesta tror att ju mindre man äter ju smalare blir man. Visst, det stämmer till en viss gräns.. dock inget bra!
Istället för en massa bilder och artiklar om vad som är ute och inne inom klädesområdet som ändå ser likadana ut som förra månadens tidning.

Jag tycker även att det borde finnas mer varningar om anabola steroider och liknande medel som används för att bygga upp sin kropp,
när den egentligen bara förstör kroppen mer och mer...

RSS 2.0